437
EGE-2013: Перли з есе
Є хлопець, Сергій Шмідт. Викладач кафедри світової історії та міжнародних відносин Іркутського державного університету. Цього року він перевірив роботи іспиту-2013 з історії. Оприлюднено перлини з творів школярів.
По-перше, слід уточнити, що іспит не тільки тести. Відповіді на дифузійному рівні «С» обов’язкові. Так це перли школярів з цих відповідей.
Десять про Івана Террабі (Історія ЄЕЗ, 2013).
Іван на найнижчій стадії розвитку людини.
«Амун Оприники, Іван, територ. Анонім лікував його як психо.
Іван не дозволяв людям вести відчайдушний спосіб життя.
На площі Болотної, а не на що сталося.
«Сталіну завоював Лівонську війну. Іван не Сталін. й
Іван жахливий коханий духовність, що не завадило йому від смаження Новгородян на кілах.
Під Іваном Терраємним, філософським паролем не врятує нікого.
«Іван IV не схожий на людей з дитинства, що призвело до масових страт. й
Найкращі розуми відрізали виконавцем Skurats.
Десять про Миколи І та його епоху (Історія ЄЕЗ, 2013).
Під Миколаєм Я, суспільство стала спадковою.
Миколаї просто захотів зробити замовлення в головах предметів.
селяни теж хотіли перенапруги проти Миколая І, але декабристи не брали їх до Сенатської площі. Після цього селяни захопили всіх. й
Оглядачі чекали хоспітливий сибір.
«Оберігувачі є винними від шнека.
Чаадаєв – психічний діяч реагентів Миколая І.
«Для людей завжди хочеться чогось. А органи влади не завжди мають достатньо для мислення людей, бо вони самі повинні. й
Московський університет є єдиним місцем під Миколаєм, де ви можете перенести щось без страху.
Кожен, хто не хоче бути сірим кінцем до Московського університету, бо Чаадаєв навчався там.
Коли суспільство пригнічує, є лише два консолі: філософія горілки або гегельа.
Р
Десять про радянську і пострадянську історію (ЄЕЗ історія, 2013).
Після Громадянської війни в містах розмістилися харчові одиниці.
Починався забій селян.
Селяни переїхали до міста, бо люди відправили в Гулаг звідти, тобто робочі місця були постійно вакансовані, навіть добре пасуються.
«Особливості праці у колгоспних господарствах. Вони можуть бути змушені зробити щось на заводах. й
У кольхозі жінки звернулися до міста, бо там були більш здорові люди.
Хрущов придушив повстання рабів у Новочеркасську.
Країна була заповнена кукурудзою, і нічого не їсти.
Моя бабуся часто говорить мені, що Єгор Ґейдар повинен був катування з шоком для себе «терапія».
У 1990-х роках почалася політика грошових терористів.
Gaidar поставила Росію на ринковій трасі. Єлцин, до речі, пообіцяв лежати на них, але не лежав. Продаж всіх іноземних інвесторів. Гайдар, до речі, не отримував багато.
П'ять про Брежнєв (Історія ЄЕЗ, 2013).
«Брезньєв мав великі брови і дивно доставлене слово. Він був видатним і дивним чоловіком, його дії послужили за користь Росії і тому ми всі любимо його і знаємо його як спекотний і блондинний чоловік. Він спрямований на свою діяльність в різних напрямках. Я б помітив руки такого видатного чоловіка як Brezhnev.
Під Брежневою вірою в владу сільського господарства загинув.
Празької весни стала повстанням у Чехословському Корпусі у 1918 р.
У 1979 році почалася холодна війна з Афганістаном.
Брежнєв прагнув розірвати так звані братські соціалістичні країни, щоб вони не захопили його у спині.
Шість шедеврів (EGE з історії, 2013).
Від наркоманії відійшов Османська імперія.
У Кримській війні проявляється воєнно-патріотична спадщина.
політика царя спричинила голод і інфуріцію населення.
«Для того, як селянин перебуває в громаді, він не намальований на зміну світу. й
Примусові селяни працювали більше і не мали соціального пакету.
землевласники захопили селяни, а потім більшовики долучилися.
Неприкладні удари проводилися органами влади проти населення, накладення реталії на робітників.
Топ 10 про жінок в історії
Принцеса Ольга перед її шлюбом до князя Ігоря закохала ім'я Красива.
Принцеса Ольга була жорстокою, мудрою і святою.
Єлизавета Петровна вважається першою красою серед своїх друзів.
Сама Єлизавета під керівництвом Преображення полку до буріння палацу, який охороняв солдати Анни Іоанновної. Коли вона мала бігти, її плаття отримав в дорозі. До кінця підійшов пара солдатів і переніс його на плечі. й
«Навколо війни і відкриття університету не є індикатором якості держави, особливо жінок, які за визначенням важко керувати. й
Єлизавета Петровна витяжила Кулібін з бідності, в якому він відвертав.
У Московському університеті заснували Єлизавета.
Я думаю, що якщо Єлизавета Петровна слухала менше своїх селян, вона стала такою великою, як Катерина II.
«Побачити свою відповідальність у справах держави, Єлизавета привели до життя свічок, тому вона загинула. й
Про це запитали про імпресію селянським серфом.
P.s. Кожен миття? Останнє повідомлення є.
Джерело:
По-перше, слід уточнити, що іспит не тільки тести. Відповіді на дифузійному рівні «С» обов’язкові. Так це перли школярів з цих відповідей.
Десять про Івана Террабі (Історія ЄЕЗ, 2013).
Іван на найнижчій стадії розвитку людини.
«Амун Оприники, Іван, територ. Анонім лікував його як психо.
Іван не дозволяв людям вести відчайдушний спосіб життя.
На площі Болотної, а не на що сталося.
«Сталіну завоював Лівонську війну. Іван не Сталін. й
Іван жахливий коханий духовність, що не завадило йому від смаження Новгородян на кілах.
Під Іваном Терраємним, філософським паролем не врятує нікого.
«Іван IV не схожий на людей з дитинства, що призвело до масових страт. й
Найкращі розуми відрізали виконавцем Skurats.
Десять про Миколи І та його епоху (Історія ЄЕЗ, 2013).
Під Миколаєм Я, суспільство стала спадковою.
Миколаї просто захотів зробити замовлення в головах предметів.
селяни теж хотіли перенапруги проти Миколая І, але декабристи не брали їх до Сенатської площі. Після цього селяни захопили всіх. й
Оглядачі чекали хоспітливий сибір.
«Оберігувачі є винними від шнека.
Чаадаєв – психічний діяч реагентів Миколая І.
«Для людей завжди хочеться чогось. А органи влади не завжди мають достатньо для мислення людей, бо вони самі повинні. й
Московський університет є єдиним місцем під Миколаєм, де ви можете перенести щось без страху.
Кожен, хто не хоче бути сірим кінцем до Московського університету, бо Чаадаєв навчався там.
Коли суспільство пригнічує, є лише два консолі: філософія горілки або гегельа.
Р
Десять про радянську і пострадянську історію (ЄЕЗ історія, 2013).
Після Громадянської війни в містах розмістилися харчові одиниці.
Починався забій селян.
Селяни переїхали до міста, бо люди відправили в Гулаг звідти, тобто робочі місця були постійно вакансовані, навіть добре пасуються.
«Особливості праці у колгоспних господарствах. Вони можуть бути змушені зробити щось на заводах. й
У кольхозі жінки звернулися до міста, бо там були більш здорові люди.
Хрущов придушив повстання рабів у Новочеркасську.
Країна була заповнена кукурудзою, і нічого не їсти.
Моя бабуся часто говорить мені, що Єгор Ґейдар повинен був катування з шоком для себе «терапія».
У 1990-х роках почалася політика грошових терористів.
Gaidar поставила Росію на ринковій трасі. Єлцин, до речі, пообіцяв лежати на них, але не лежав. Продаж всіх іноземних інвесторів. Гайдар, до речі, не отримував багато.
П'ять про Брежнєв (Історія ЄЕЗ, 2013).
«Брезньєв мав великі брови і дивно доставлене слово. Він був видатним і дивним чоловіком, його дії послужили за користь Росії і тому ми всі любимо його і знаємо його як спекотний і блондинний чоловік. Він спрямований на свою діяльність в різних напрямках. Я б помітив руки такого видатного чоловіка як Brezhnev.
Під Брежневою вірою в владу сільського господарства загинув.
Празької весни стала повстанням у Чехословському Корпусі у 1918 р.
У 1979 році почалася холодна війна з Афганістаном.
Брежнєв прагнув розірвати так звані братські соціалістичні країни, щоб вони не захопили його у спині.
Шість шедеврів (EGE з історії, 2013).
Від наркоманії відійшов Османська імперія.
У Кримській війні проявляється воєнно-патріотична спадщина.
політика царя спричинила голод і інфуріцію населення.
«Для того, як селянин перебуває в громаді, він не намальований на зміну світу. й
Примусові селяни працювали більше і не мали соціального пакету.
землевласники захопили селяни, а потім більшовики долучилися.
Неприкладні удари проводилися органами влади проти населення, накладення реталії на робітників.
Топ 10 про жінок в історії
Принцеса Ольга перед її шлюбом до князя Ігоря закохала ім'я Красива.
Принцеса Ольга була жорстокою, мудрою і святою.
Єлизавета Петровна вважається першою красою серед своїх друзів.
Сама Єлизавета під керівництвом Преображення полку до буріння палацу, який охороняв солдати Анни Іоанновної. Коли вона мала бігти, її плаття отримав в дорозі. До кінця підійшов пара солдатів і переніс його на плечі. й
«Навколо війни і відкриття університету не є індикатором якості держави, особливо жінок, які за визначенням важко керувати. й
Єлизавета Петровна витяжила Кулібін з бідності, в якому він відвертав.
У Московському університеті заснували Єлизавета.
Я думаю, що якщо Єлизавета Петровна слухала менше своїх селян, вона стала такою великою, як Катерина II.
«Побачити свою відповідальність у справах держави, Єлизавета привели до життя свічок, тому вона загинула. й
Про це запитали про імпресію селянським серфом.
P.s. Кожен миття? Останнє повідомлення є.
Джерело: