Болить. .

Перший вирок у випадках масштабного шахрайства з фондами ВАТ «Оборонсервіс» вступив до юридичної сили. Московський міський суд підтвердив термін, який був призначений для колишнього провідного спеціаліста ФСУ «Продукція та ремонт підприємства Міністерства оборони РФ» («ПРП») Андрій Шишов. Він був визнаний винним у шахрайстві з 44 млн рублів бюджетних грошей. Попри угоду з розслідуванням Шишов отримав три роки в тюрмі.

44 млн... 3 роки в тюрмі.
Він співпрацював з розслідуванням, але він співпрацював, він повинен мати тільки тому, що він не був постріл.

Головна

І в цілому я думаю, що Investigative Комітет інформує нас про те, що зрізався в Oboronservice, нові факти мільярдів доларів.
Він п'яний в Сочі ...
Він п'яний в ГЛОНАС...
Продається, там і там... Я хочу, щоб ви отримали нові факти крадіжки. Той факт, що ви так чорти ... . ?
Ні, для цього ми пишаємося тим, як наш ебать-ап, поважаний приманки на 150 рублів. автомобіль дрібно заповнений капюшон бідний...
Або як хтось за неплату послуг з житлово-комунального господарства викинути на вулицю ... не лякати тут нам трохи, що дорівнює поверненню державного боргу.
Де ці бітчі? де поселилися мільярди? Де? Гроші можна купити тільки щось і подарувати йому подарунок. Де?
Цей ніт, який отримав 3-терміновий вирок про біль смерті, повинен повернути 44 миль ... ні - нехай кінці показують. Виявляється, що не всі продані можуть бути повернені.
Не чаєм! Хто б придбав його, де все росло. Ні, ебать його. Я щасливий сьогодні !!! Я щасливий власник частини землі або ебать об'єкт!
Повернути населення, що вони повернулися. Надзвичайно цікавим, або взагалі не говорять про мільярди доларів. І з такої трохи сумок люди не може більше ебать...

Джерело: