Перейти до зони відчуження з стелем.

Я пішов до Прип'ятого минулого року. Я був на офіційному турі. Я вирішив, що я повертаю тут, бо є так багато місць, де ми допустили. Наступного року я занурила думка про повернення до зони відчуження. Я скажу вам прямо - Я не стікер, і я навіть не граю гру тієї ж назви. Я просто хотів побачити і фотографії всіх об'єктів в зоні, і не так багато з них. Сьогодні я відкрив серію постів про зону відчуження. У наступних постах я розповім вам і покажу вам: Прип'ять, квартири, будинки, дахи, знамените колесо Ферріса або "х ...o", тис. 16 поверхи, zgrls "Duga", портові крани, залізничний міст, лікарня, школа, басейн, стадіон і на тріфлі. Але все в порядку.

Від автора буде 26 фотографій і коментарів.

Авторизація

2,2 км У цій пошті я розповім про колекції і прогулянку по зоні до Прип'ят.

34000 р.

3. У На території колишньої військової частини, на території якої було засновано антиповітряний ракетний полк.

У цей час я був незаконним, тобто я пішов на власний ризик. У мене була екскурсія - tro stalker, на рахунку якого понад десятки незаконних поїздок до зони. Перш за все, було заплановано, що 4 більше людей підуть з собою, але як звичайно всі злилися, тому я пішов до Києва окремо. Я зустрілася з провідником, і ми пішли на поході.

4. У Немає нічого не залишилося. Залишки обладнання, гаражів, бараків і ангару, в яких зберігаються ракети.

Окремо потрібно говорити про рюкзак. Я знаю, що я не буду йти далеко. Зважений 19 кг. Після того, як я виклав половину їжі і одягу. Знизити вагу до 15 кг. Коли я приїхав в Київ, я особливо ходив 2 км до хостелу.

5. Умань Коли я досягла хостелу, я прокинув решту рагу, одягу, хрящів, спального мішка і сухого палива. В результаті я походився на поході в одному комплекті одягу, маючи 3 набори змінної білизни, 2 пари взуття (взуття і кросівки), мінімум їжі, ліхтарик, ніж і камера з лінзами. Вага була зменшена до 12 кг, не було нічого більше, щоб відкинути.

Перейти до зони відчуження з стелем. р.

6. Жнівень Зустрівшись з рано вранці з провідником, ми пішли на автобусну станцію, звідки доїхали до села Н на автобусі, куди переїхали на таксі і доїхали до кордону зони.

7. Про нас Сходження на глотку і по всій області, що вилітають в ліс. Далі нам довелося дістатися до військової частини, де ми могли відпочивати в антисипації темряви. Як ми зробили наш шлях через ліс, ми вилікували москіти і москіти. Ці речі були просто так жорстокими. Відповідачі не допомогли. Ефект триває протягом 15 хвилин. Вони тушають в очі, ніс і вуха. комахи були найбільш загостреними обхватом всієї поїздки.

8. У Досягнувши до військової частини, нам було 6 годин відпочинку вперед, перед фінальним маршом через темний до Прип'яті. Але замість сну, засмагаюсь, весь цей час я подрібнила з москітів і мошок.

9. Навігація Територія військової частини не так велика. У лісі використовується дорога, але зараз вона повністю переросла.

10. У той же час цей військовий блок захистив станції Дуги і Згрлс, але після аварії на БЕС він був евакуйований одним з перших.

11. Я не можу сказати більше про цей військовий блок. Немає інформації.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21. Після темного, ми пішли на дорогу. Я не буду описати, як ми проходимо 10 км на дорозі постійно ховається в кріпах і кущах з проходових автомобілів, я кажу, що ми приїхали до міста о 00:30. У місті, в одному занедбаному будинку, в одному покинутих, але досить затишна квартира, два дівчата чекали нас. Вони прийшли до міста і проживали там на 3 дні.

22. Коли ми отримали в квартиру, ми спочатку відвертаємось, мабуть, літр води, тому що наші запаси виявилися довго, і вода була тільки в місті.

23. Для відпочинку ночі ми поділилися враженнями про дорогу. На 4 м. ми пішли на дах, щоб зустріти світанку.

24. Sunrises і захід сонця в Прип'яти просто чудовий. У мене є 3 більше світанок попереду.

25.

26. Вероніка захоплює світанку.
Це зараз. Продовжити.

Перейти до зони відчуження з стелем. р.

Джерело: http://