Гарний гриль своїми руками.

Я зустрілася з цікавим словом в YAP.
Суть проста, власник кота вирішив зробити точилка для кішок недорогим і міцним. Прийміть шматочок пластикової труби, загортаємо мотузкою, закріпленою на підставі і готовим (який цікавиться деталями див. посилання)
Я маю велику повагу для рук і творчості. В цілому ця стаття надихнула мене, щоб викласти процес виготовлення деяких корисних речей, але трохи більш складною технічно.
Є дві частини (в першу чергу цікаво).

27 зображень + текст

Було прийнято рішення виділити таку гідну реальну тема Музчина як шашлики, а саме будівництво гриля (Я не професіонала просто знаю з якої сторони взяти на "Булгар").
Ось ми йдемо.
По-перше, ви повинні вирішити, що ви хочете отримати:
- мангал для одноразового (різка цегли і плоска поверхня досить)
- складаний барбекю (як купити)
функціональна решітка (зерновий, красивий, універсальний комбайн)
-стаціонарний (професійний)
дизайнерська річ (у вигляді паравок, кування, плитка, натуральний камінь і інші красиві речі і навіть дешева понта)
Є насправді багато варіантів.
Я оселився на гібриді в першу чергу функціональних і дизайнерських рішень, а саме ноти старовини.

Як я сказав багато років тому, "Слова Беган" я мав ідею.

Ідея була зробити барбекю на ногах від старої швейної машини.

Ця пара ніжок в "робочому" я не збираю, що чекав іншого проекту (див. секрет якого)
Основу було взято трохи простіше:

р.

Фото

До речі, це з одного боку, є колеса, які дуже щасливі, тому що гриль буде транспортуватися, але не світло (смобливо до 20 кг)
Я не втомився і розповість, як було приховано і варено, якщо це стане цікавою, я поставлю додаткові фотографії і коментарі.
Давайте розглянемо проміжний результат:

Фотобокс 2

І на якість зварювання.

Після того, як ці фотографії, деякі з них обов’язково зауважуть «простіше кажучи, вам потрібен інструмент, метал і т.д.» Я повністю погоджуюсь з ними. Але я помітлю майже весь матеріал, що був свічкою з кінця «спів». В кінці я даю розрахунок моїх витрат і опція з придбаними матеріалами.

Трохи про інструменти.
Звісно, це не без болгарки у мене є два з них, тому що листи повинні бути зрізані в усіх напрямках і товщина коробки 4-5 мм була використана велика.

Круги купити «Коренфлекс», як і інші, які спробували відчувати себе з пісочних і птахових крапель (кілько зношують, вібрують, на найменших снеках злітаються) Так не заради реклами, але тільки як безкоштовні поради не економлять на витратних витратах, він буде платити за себе.

Другий необхідний інструмент зварювального обладнання
Цей ветеран зробив основну роботу.

Джерело: