Водій, який потрапив на скутер, намагається вирізати

Як деякі з вас знають, на вулиці Сорґе біля будинку No 22 (Москва) зняли скутер Белка (Іріна Міледіна). Загибель.

Сьогодні (05.06.2013) її траурний траурний зал і її мама запитала нас за допомогу.

Так, на 1-му, 23:30, Сварель розстріляв. З якоїсь причини після нещасного випадку зникнуть відео з сусідніх будинків. Є тільки одне відео зліва, в дуже низькій якості. З якого можна зрозуміти, що автомобіль переходить на дуже високу швидкість і навіть не спробував гальмувати.

40 хвилин до відеоповідомлення матері до публіки, вона спілкувалася з слідчим.

Руслан Мирзаєв, з самого початку почав поводитися сміливо і грубо. У звичайному тексті він сказав, що процитувати: "Це все захоплено, ви не будете прорватися через." Навіть постаралися розбити мами для того, щоб принести справу проти водія автомобіля!!!

Капітальний експедитор ДТП, дуже сміливий. Починався називати маму, а в життєрадісному голосі вимагали компенсацію за пошкодження автомобіля.

Відчувається, як Squirrel просто змішується з брудом, і обробляється, як і деякі бейму, які не доглядають.

Будь ласка, зателефонуйте мені, хто зараз буквально
Шукаємо підтримку і справедливість. Досить розподілити звернення і текст до нього в соцмережах.

Якщо є можливість організувати збір підписів на звернення до прокуратури, мама буде щасливою. В інших словах вам потрібна будь-яка підтримка, яка не дасть цього вибуху!

Всі контакти на руки, я можу передати їх до координаторів ЛК. Якщо це повідомлення прочитано А. Гоцданкер, і він має бажання допомогти, то ми будемо радіти.

Хлопці, ви не можете це йти!

Для того, щоб якомога швидше поширити її.

до Ми розміщуємо в соцмережах на наших сторінках.
На мотоциклі новини шолома з запитом на підтримку.
Скопіювати теми, які були створені на форумах, або створювати нові.

Випадки при навмисному (точному) ударі моторики і еваду відповідальність стали занадто багато. Час змінити речі...

Джерело: