Ремонт Lexus RX300 MCU35 своїми руками

Історія почалася, коли я купив Lexus RX300, записник стрічки якого не вдалося відтворити диски. Судячи за показанням, весь змінник був фарширований до кінця (6 штук). Я шукав всі форуми профілю на Lexus, найбільш поширена відповідь: Це не ремоделювання, простіше купити новий.

Я не був природно задоволений цим розташуванням. Вибираючи час, мій зручний друг і I, до речі, великий фахівець з різних радіоелектронних пристроїв, що займаються ним.

Ось 26 фото.

Процес видалення стрічкового рекордера від торпедо не має сенсу описати, найголовніше - відкрутити 2 болти важкодоступні з гнучким валом і акуратно від'єднати роз'єми.

1,1 км Отже, стрічка вимкнена.

Ремонт Lexus RX300 MCU35 своїми руками р.

2,2 км Відкривши 4 бічні гвинти передньої панелі і зігнути всі засувки, ACCURATE видаліть її, тримаючи її так, щоб не розбити тонку сливу. Зніміть сливу, скидаючи її кріплення

3. У Видаліть металеву раму кріплення передньої панелі, викрутка 5 гвинтів. Ми отримуємо наступні:

Ремонт Lexus RX300 MCU35 своїми руками Габаритний зображення

Як бачите, сам записник стрічки складається з двох блоків: касета mafon (знизу) і лазерного плеєра зі зміною (верху).

4. У Видалити кришку тіла CD-плеєра

Увімкніть тільки один фіксатор диска. Ми змогли отримати його через слот для подачі диска. Необхідно зробити це дуже акуратно, контролюючи зусилля, тому що легко розбити будь-який механізм походу змінного струму, і це згортання все! Якщо диск сидить міцно, потрібно розібрати сам змінник (далі по тексту).

5. Умань Я не буду описати з тими матами і шнурами, які ми спробували зрозуміти принцип зміни - він взяв пару годин. Було прийнято рішення відслідковувати рухи механізмів шляхом імітації робочого режиму. Для цього був знайдений двигун, який контролює механізм вибору диска і подачі променя для читання під CD. Двигун знаходиться на лівому боковині, ближче до передньої частини

6. Жнівень Для подачі електроенергії використовується вагонка з чотирма батареями 1,5 В.

7. Про нас Від'єднайте всі сливи, щоб виключити подачу напруги до інших двигунів кінематичних ланцюгів через дошки проводки.

і чорний роз'єм

8. У За допомогою напруг різних поляризаторів до двигуна ми спостерігаємо, як працює механізм:

9. Навігація Ми бачимо чітку СИТУацію ABNORMAL в лотках (див. як скинути кришку на фото).

10. Ми обов’язково ввімкнемо зміни. Для цього нам потрібен тонкий, але міцний дріт, з якого робимо гачок.

11. Уважно натягуйте по черзі пружини (4 шт.), привертаючи на полиці змінну кришку. Ні в якому разі не знімати пружини повністю - після цього не можна буде зачепити їх нижню частину. Тому ретельно підхопіть пружину для верхньої петлі і від'єднайте її до спеціальних металевих виступів (розумні жопи забезпечили все до найменшої деталі)

536802 Р

12. Після цього витягніть металеву кришку і видаліть її, зверніть увагу на те, як її прикріплюють до бічних напрямів. Виявляється так:

Ви можете побачити, що верхня поличка змінного висходу з провідників і наклеїти на задню частину диска. Необхідно ДУЖЕ ретельно, не розбиваючи пластику, злегка оберніть лоток і візьміть його без розбиття вух, зношених на вертикальних осях дошки.

13.00 р. Паралельно, відхилений від шельфу дисковий замок був відкритий, який надягається в місці, скидаючи його з боку полиці і обгортання пружинного сухожилля.

14. Помістіть полку на місці, потрапляючи в бічні керівництва

Ремонт Lexus RX300 MCU35 своїми руками Габаритний зображення

15.00 р. Як описано раніше, за допомогою поживних речовин ми перевіряємо роботу механізмів, що працюють з двигуном з початкового до кінцевого пункту і назад. На фото - робоча позиція змінника і привід зчитувача

16.00 р. Переконайтеся, що це океї. Для профілактики змащують всі керівництва з пластичним мастилом. Тут головне не переборщити його, щоб пізніше під час роботи надлишок мастила не кидається на поверхню диска або читального лазера. Ми використовували мастильний матеріал MS-SPORT, який ще не пам'ятаю, і чому ми купили його в магазині автомобілів.

17.00 р. Ми починаємо збирати пристрій в зворотному порядку: вставляємо металеву кришку в напрямні і кладемо пружини на неї.

Виявляється:

Джерело: