Cynical гриль

Тут було багато гриль, але такі потворні, неймовірно, але як правила ЙАП говорять, творчість тут цінується.

20 зображень.

1 час Не повторюйте! Для поціновувачів естетики цей пост не несе ніякого навантаження, він несе смислово-комбіновані фотографії з текстом, я прогоную на літературному описі, так як видно створення можна приймати як інший фарш на вболівальникі. Іноді хороший пост не вистачає опису, тут все буде навпаки, просто хочеться розвести сірий повсякденний життя користувачів.

2 000 р. Після ядерної зими. В якості гриля я використовував не туалет, який був великим розкішю, звичайною раковиною, і вони не були керамічними, але залізо, придбані з стебел, для лінії офіцера. До речі, в нижній частині решітки з холодильної полиці можна використовувати як барбекю, цей артефакт Дядько Костя дав йому повністю безкоштовно.

3250Р. 3700Р.

3 Перед тим як варити шашлики я використовую для спалювання трави, вона відлякує мутанти і озону повітря в аномалії

4 000 р. У залишках вугілля і золи, після приготування м'яса псевдо-гіанту я готував запечену картоплю і здавалося б, що це ідилл не буде кінця.

Джерело: