Не вдалося.

Коли ми разом, ми будемо їздити з аплікацією на місця боротьби з славою. Плани були, щоб покласти його злегка, Наполеон.

Пристрої Teknetics Дельта 4000, була вже на комраді, що через все місто в руках не обрамлення.

Візьміть один з найважливіших інструментів, всі подальші фотографії на ньому і взяті.

Ось фото 50, деякі тісто.

Складання 7 a.m., сонечко ...

І це європейський торговий центр, з видом на шосе міжнародного значення і з красивими ями на ньому.

Opposite - автобусний вокзал... Видовище сумне.

Вид з двору )

Вкрадене життя сьогодні.

Мій палець, для конспіраційних цілей )

І це диво юдо займе нас на місце збору, пальці знову, секретний об'єкт.

Це так, як говоримо її з внутрішньої сторони.

На шляху я не встигнути взяти картину, так як так багато людей потрапила в це диво автомобільної промисловості ...

Вже в місці... Я зроблю картину з нього... добре, якщо є, то я виклав його.

р.

Ось ще одна автостанція... сумний приціл...

547245

Ліворуч.

Пройшовши за межі, ми бачимо це: садиба графа Потоцьких, так як вона вийшла після відновлення

Зараз вижили школи-інтернатів.

р.

У дворі протікає річка Соб, притока Південного Бугу

Вид з мосту вниз

З іншого боку.

р.

Але я бажав взяти картину мосту, щоб не було сходження. Коротко, це той же рік, як садиба, плюс служить дам. Вона сказала, що перед річкою повністю покривають кам'яні стовпчики місту.

Ще одна фото замку (Я не знаю, що вікі називає це... можливо, вони не бачили замків?!)

Знайте, достатньо - ми повинні рухатися далі.

Золотий Дом...

На лівій стороні, згідно з місцевими, млин, в українській Млині (млін)

Стара людина, кажуть, належить до якоїсь людини.

Додано до [mergetime]1370764856[/mergetime]

Для чіткості я фотографував з іншого боку.

Людина п'яти запитала, що рік храм був, ніхто не знає, але кажуть, що один раз був інший, і як він був прийнятий, щоб знищити його ... і після певного числа років новий виріс вгору.

Тут ви знайдете екскурсію.

У деяких місцях асфальт не поганий.

Я не знаю.

Ви можете побачити один на горизонті, погано, що лопата одна і пів пікселів.

На цьому боці з'явилися з'єднання, але вони були обтягнуті під полями ... і вони бажали розбити все.

Візьміть фото для шанувальників авторізка сайту

Акустика

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми приїхали до нашого гіду додому.

Я буду йти вперед і розповісти вам чому... Є легенда, що один раз бабуся, від якого купили будинок, похований церковним дзвінком з зруйнованої церкви в дворі. Наше завдання було знайти його ... дворик покритий всілякими рубанки для більшості я не хочу ... він виглядав ... rummaged ... дріт і нігті ... Але в старій кав'ярні ми чекали сюрпризу, проходячи по стінах з пристроєм, приємний звук був чутим... І відразу ж ми запрошували до лісу, щоб вести переговори на його території.

Я взяв деякі фотографії місцевих тварин:

собака

Птахи.

В супі з'їжджаємо.

3794000

Кот... бейстар не хотів потрапити в каркас ...

156052

Кролик, один з багатьох... решта не торкався, як вони з потомствам, попросили не травмувати майбутній покоління психіки.

13268818

Три бульці, цікаві )

Додано до [mergetime]1370765965[/mergetime]

Я не дозволяв закінчити фото з ферми. ?

Ми вже переїжджаємо по лісу, на швидкості 60 км / год ("Так, немає дороги, а шпинделя півметра" - шут, "Так, це Niva, Як танк" - водієвий шаут)

Я був просто шокований кількістю грибів.

Один з середніх.

50309525

На шляху до лісу він сказав нам, що в середині лісу було поселення, а іноді знаходилися золоті монети. Але в цьому "спадку" трави в людському ріст, не те, що пристрій не може бути втомлений, не існує реалістичних.

Коротко копати кінь ... знову нігті ... оболонки ... І іржі горщик з цими заготовками ... добре, або краплі металу ... сплав легкий, блискучий на сонці, кладуть відносно глибоко ... Це все ще таємниця, що це і де він прийшов.

Заповіти в повному гойдалці ... добре, закон про тяжіння працює... телефонні кільця, наш посібник є в проблемах)

Він, зловживаючи мій shovel.

Я просто трахнув, як я хотів біля цього місця. Я мав піти назад і погода була погана.

Те ж саме отвір з боку.

Потім було встановлено таблицю...

Весь стіл не взяв картину, він не зручний якось, але язик взяв картину. Тільки літр ... але так як тільки два люди відверті і він був 40 градусів поза ... нижня лінія чітка.

Погода нарешті погіршилася.

Я мав піти додому.

Один з багатьох озер на шляху будинку.

Добре, вже в домашніх фотографіях миються картриджі з ППШ

Я зробив ... Дуже дякую.

850850 р.

Джерело: