466
Інша сторона європейських міст
Нещодавно вона стала модним, щоб подорожувати по Європі і розповісти всім, наскільки добре їх плитка закладені там, газони ріжуться, ніхто не паркує на тротуарах, там немає пустелі.
Подруга шахти відправилася в Гамбург і взяла на себе трохи фото. Все, що ви побачите, це не спеціально підібране фото, все місто схоже на це. Не робіть ніяких висновків або коментарів, поки ви не прочитали його.
Ми часто скаржаємось на те, що наші дорожні знаки не так висять, і вони не видно. Не краще.
18 фото через proboknet
2,2 км Вивіски тут не здивують.
3. У Парковка знака заборони з неймовірно складними правилами (ручний знак)
4. У Парк легко на тротуарі
5. Умань І газон.
6. Жнівень Трохи про покращення міста.
Необрізання трави і пішоходів страшні огорожі
7. Про нас Брудний шлях заблокований парканом. Помилує мене з рідного міста.
8. У Найпопулярніші рослини кропиви. Просто не доторкнувшись до будь-якого, зверніть увагу - на фоні є ідеальний газон. Він не дивиться міською владою, але місцевим HOA.
97764446
9. Навігація І це бум сонцем на станції. Тут багато хто тут, до речі. Бумс безкоштовно видається і, незалежно від того, наскільки агресивні вони, грають класичну музику над гучномовцями.
10. Реклама всюди.
11. Тумани, як і наші.
12. Що пекло обходу.
13.00 р. Тепер на плитці.
Це дуже центр міста, де сидить мер. Відсутні плити заміщені асфальтом.
14. В цілому, ніхто не програє плитку. Це природний матеріал. Він може бути мобільним.
15.00 р. Плитка укладається своїми руками. Не спеціальні автомобілі.
16.00 р. Але, по суті, місто чудово і дивно привабливо.
Душ лавки
р.
17.00 р. На тротуарах є паркомісця і кожен щасливий.
18. Озеро Альстер. Улюблене місце відпочинку в Гамбурзі. Дуже красива!
Люди мають різне ставлення до міста. Він любив спосіб він. Не один говорить, що це погано, навпаки, дуже хороший і затишний. Так само немає людей, які вимірюють глибину шпильок і підраховують кількість сідничних батлів, які були з урна!
Я не хочу виставити Гамбург (найбільше місто в Європейському Союзі) з іншими населеними пунктами. Є десятки міст очищувача і більше манікюру, ніж Гамбург, але я кажу, що істинний мікроклімат створюється ставленням своїх громадян, навіть якщо на асфальті присутні риси, тріщини в плитці і скребкові ознаки.
й
Всі права.
Джерело:
Подруга шахти відправилася в Гамбург і взяла на себе трохи фото. Все, що ви побачите, це не спеціально підібране фото, все місто схоже на це. Не робіть ніяких висновків або коментарів, поки ви не прочитали його.
Ми часто скаржаємось на те, що наші дорожні знаки не так висять, і вони не видно. Не краще.
18 фото через proboknet
2,2 км Вивіски тут не здивують.
3. У Парковка знака заборони з неймовірно складними правилами (ручний знак)
4. У Парк легко на тротуарі
5. Умань І газон.
6. Жнівень Трохи про покращення міста.
Необрізання трави і пішоходів страшні огорожі
7. Про нас Брудний шлях заблокований парканом. Помилує мене з рідного міста.
8. У Найпопулярніші рослини кропиви. Просто не доторкнувшись до будь-якого, зверніть увагу - на фоні є ідеальний газон. Він не дивиться міською владою, але місцевим HOA.
97764446
9. Навігація І це бум сонцем на станції. Тут багато хто тут, до речі. Бумс безкоштовно видається і, незалежно від того, наскільки агресивні вони, грають класичну музику над гучномовцями.
10. Реклама всюди.
11. Тумани, як і наші.
12. Що пекло обходу.
13.00 р. Тепер на плитці.
Це дуже центр міста, де сидить мер. Відсутні плити заміщені асфальтом.
14. В цілому, ніхто не програє плитку. Це природний матеріал. Він може бути мобільним.
15.00 р. Плитка укладається своїми руками. Не спеціальні автомобілі.
16.00 р. Але, по суті, місто чудово і дивно привабливо.
Душ лавки
р.
17.00 р. На тротуарах є паркомісця і кожен щасливий.
18. Озеро Альстер. Улюблене місце відпочинку в Гамбурзі. Дуже красива!
Люди мають різне ставлення до міста. Він любив спосіб він. Не один говорить, що це погано, навпаки, дуже хороший і затишний. Так само немає людей, які вимірюють глибину шпильок і підраховують кількість сідничних батлів, які були з урна!
Я не хочу виставити Гамбург (найбільше місто в Європейському Союзі) з іншими населеними пунктами. Є десятки міст очищувача і більше манікюру, ніж Гамбург, але я кажу, що істинний мікроклімат створюється ставленням своїх громадян, навіть якщо на асфальті присутні риси, тріщини в плитці і скребкові ознаки.
й
Всі права.
Джерело: