Трохи переробити ноутбук.

У нас є цей ноутбук, який пішов на "частинки". Відновлення ноутбуків, збережених. Верстат дуже хороший, очевидні мінуси 2 - тільки 2 USB на борту і періодично bugging вбудований WiFi на 54 Мб. Вирішили пересуватися в такому несправедливому стані.

27 зображень

9457066

Найдешевший USB hub був протестований і TP-Link WN722N USB waffle для толерантності до несправностей в рідних будівлях. Вони чудово працюють. Вирішили позбутися від проводів і перемістити ці пристрої всередині. На початку було слово...

Ми робимо шоу. Ми бачимо вбудовану Wi-Fi карту.

р.

Ось де ми будемо кинути наші пристрої. Я не користуюсь цим слотом. Але ми робимо все знімним, щоб швидко ми можемо принести до початкового стану. Я не схожа на технології розбиття по всьому світу.

Спробуйте. Потрібні бути в місці)

По дорозі ми розбираємо адаптер...

Замочіть кінець USB.

Загальний вигляд робочих мес ... і не робіть задоволення від гламурного монітора)

Дискусії.

р.

І намагатися на антени. Про це пізніше. Я просто кажу, не розбирати антени.

Прийміть п'яний з мамою.

Ми не залишимо отвір і будемо кинути USB тут.

Ну, як це.

Габаритний зображення

Місце розташування хабу і вафлі. Не дуже красиво, але я більше цікавиться функціональністю. Попередження, де потрібно використовувати автомобільний герметик - в разі чогось - легко видалити

як це.

Після включення я чекав сюрприз ... у вигляді розмежування ...

неробочий

р.

Я пішов в Google і зрозумів, що антена Wi-Fi є дуже тонкою і стрункою темою ... Які питання буквально кількість з'єднань, певний кабель, різні варіанти антени. Алас, рідна антена не витримала таких зловживань і відмовилася працювати повністю. Як правило, кращий варіант був це ...

Але розміщення його всередині неможливо.

р.

Я вирішив прийняти легкий маршрут. Внутрішній адаптер використовує 2 антени і він працює на одній або іншій антені на основі міцності сигналу. Я думав. Змішайте бажаний TP-Link ...

Після того, як знову запакуємо і підключаємо одну з антени.

свінгери

хаба

доб.

як вафлі в експлуатації)

Давайте перевіримо відкриття... все право.

Навантаження хаба з двома спалахами.

Працюємо. Я знаю, що ви стикалися прямо зараз, але я зробив це для себе. У короткий час можна видалити все. Ноутбук знаходиться на тесті, поки я щасливий всім. Проксимус

Джерело: