Самозахист

Я думаю про найкращі засоби самозахисту.
Немає, не для себе, я рідко змащений для задоволення, я жир і не мастурбує.
Я говорю трохи про самозахист для жінок.

Травма.
Можливо, найбільш обговорюваний пристрій в даний момент.
Якщо ви прочитали гарантії виробників, то всі антисоціальні елементи, що занурюються на ваше майно і здоров’я, повинні почати зникнути перед тим, як ви вийшли з кишені, нетримання їх буде слідувати за тим, щоб відпочинок на найменшій пам’яті цієї зустрічі.
Але це не відбувається.
Реальність це:
1,1 км За законом, каучук кладеться на тій же полиці з повними бойовими зразками, і ви будете судити всі тяжкості.
Пам'ятайте, що дівчина, яка захистила себе від ножового нападника на метро?
2. 95% зразків, що виробляються, так сором'язливі, що вони навіть запах непереносимості мастила.
Всі ці макарчики, наганичі, Іжичі та інші всілякі гармати мають легкий куля одного грама ваги з високою початковою швидкістю і невеликою площею.
Що означає?
Такий куля не має ефекту, якщо ви потрапляєте в щільний одяг, не буде ніякого ефекту.
Однак, якщо ви знімаєте в тісному діапазоні на людину, одягнуті в футболці, завдяки високій швидкості і невеликій площі, така куля легко пройде через м'які тканини і застрягає в печінку нападника або інші внутрішні органи.
Ну, він не може відчувати його прямо, але потім...
Більш правильно в плані самозахисту зразків з важкою кулею, що має низьку початкову швидкість типу ОКА.
Такий куля має мінімальну проникаючу здатність і хороший ефект зупинки через масу 12 грам.
Також дуже надійна і ефективна T-12 з кулею 12 мм в діаметрі вагою близько 2 грам, що видає 90 юл.
З переваг - десять-зарядний магазин і доступні магазини на 17 раундів, як і його поліцейський аналог E-100
По суті, в магазинах, що містять понад десять раундів, заборонено використовувати в цивільній зброї, але цілком допустимо перевозити його окремо.
Також є .45 калібр макарич, шестигранний.
Збільшення діаметра патрона впливає на надійність не в кращому вигляді, часті клини (знімання картриджа)
і дуже невеликий ресурс, близько 200-400 раундів, часто менше і рідко коли більше — сльози камери, стіни яких тонкі до непристойного. Не варто брати.
Необхідно відмовитися від придбання травми саме через наші закони, які важко зрозуміти для простого кламанця.

Шопінг
Ну, Ф.
Ви дійсно думаєте, що це працює?
1.Саф норми для людини (навіть з урахуванням захворювань серця) 30 WATT (!) Піндос поліції тазер робить 27 Вт, цивільний зразок близько 18 Вт.
У Росії поліцейський електричний удар має 10 Вт
Громадянський ... 3 Вт.
2,2 км Необхідність тісного контакту, якщо ви входите в фізичний контакт, не є фактом, що ви зможете використовувати його в цілому.
3. У Добре, дійсно ебать амортизаторів, я потрапив у груди з 5 мільйонів-вольтом Ketai taser навколо мого серця близько тридцять секунд - злегка згасаючи, ідеально підходить для рольової гри.
Ось чому це дуже страшно, вони можуть спалювати папір і світити сигарету - це не круто?
Якщо ви робите, запам'ятовуйте напругу не головне, основним струмом, напруга впливає тільки на здатність проникнення і спеціальні ефекти, такі як код і ігри.
Від міцності струму залежить від яскравої здатності.
Це, 140000-вольт Мартін амортизатор є набагато ефективніше, ніж 5 мільйонів-вольт Кетаї (але також сором'язливі).
Коли струм переповнений напругою ресивера ват, це биксит, мій дорогий darts.
З.С. Якщо ви ловите тазер або, в принципі, отримайте іноземний шокувальник, і навіть Бог забороти більше трьох ват - ви будете сильно сидіти і довгий час.
Неймовірно, що така зброя підходить для слабкої статі.

Страви.
Це цікаво зробити в домашніх умовах.
Для спеціальних послуг, тепер він також використовується, відрізняється від цивільної амуніції.
Компактний, ефективність не поступається (і списання) газових гармат, не вимагає ліцензії.
Ми зосередимося на боєприпасах.
Влаштовується за принципом патрона з відрізком порошкових газів, замість кульового заряду подразника.
Останнім часом репутація УДАР сильно підірвала виробники неякісних БАМ.
Половина з них не працює, кукурудзяна не працює на всіх, решта половина пагонів на нападнику деяких видів темної хни виробляє миттєвий і тільки ефект типу: "Що ебать ви кладете на мій куртку?"
Після цього захисник може різко збільшити рівень opisdulin в слабкому тілі.
В цілому, якщо удар не заряджається BAM виробництва "Шихана", обладнана OS (перфортепіано) або CR - це більш без використання, ніж вода гармата.
Знайти Шиханов На жаль, практично неможливо.
Цікаво.
У Росії, згідно з законом, не більше 20 мг Кр можна заряджати в одному циліндрі, незалежно від обсягу ( речовина, що викликає біль є неглибоким), тому в Украі кожна БАМ вважається окремою каністром і повною 20 мг заряджається в неї, враховуючи, що п'ять БАМ заряджаються в часі - дуже багато сліз і очікувань.
Ще раз, якщо немає Шиханів, удар не є зброєю.
Якщо ви думаєте про це, візьміть першу модель, за допомогою тригера під пальцем (з довгими БАМ)
УДАР М2 - хоча зручно, але тести поступаються першим в ефективності.
Не підходить для дівчинки з наступних причин:
1,1 км Для більшості жінок потрібен цілеспрямований удар, який в стресовій ситуації буде дуже проблематично.
2,2 км Вплив має дуже незручний для маленького дизайну рук.

Газова каністра
Я збираюся перейти в докладніше тут.
Внутрішні циліндри недостатньо ефективні.
Так, це.
Це його. Недостатньо, що навіть з успішним додатком, ворог не відмовляється від своїх намірів, але після певного часу.
Не сперечатися, просто факти:
Ми не вирощуємо сорти перцю придатними (в умовах вмісту капсаїцину) для виробництва сировини для Гб, тому наші виробники безпосередньо залежать від зарубіжних постачальників, в основному USP.
В Pindosia, де вирощений відповідний продукт, хороші витрати GB 20-25 bucks, тобто 600-700 рублів.
У нас є баночка типу «шок» коштує 150 рублів.
Для мене це дуже складна математика.

Єдина речовина прийнятна для циліндрів (з урахуванням допустимих контрастів) - екстракт натурального перцю.
Крім того, вона універсальна - діє як на людей, так і на тваринах, відмінно діє на п'яні тварини.
Перець флейш дуже погано. В процесі миття, від контакту з водою, ебать починає боліти дуже, що виробляє додатковий освітній ефект.
Згідно з наукою, перець слід змити спочатку розчином етилового спирту (він розчиняє його), потім з молоком, він частково нейтралізує капсаїцин, потім з водою, можна також лікувати слабким розчином підводу для знеболювання.
На практиці ви кричить на кран з водою, миття з горілкою, як миття з окропом.
Перець протягом тривалого часу «поживає» сильний біль закінчується в десяти хвилинах, після чого близько години людина розповідає про неприпустимості антисоціальної поведінки в майбутньому.

Давайте подивимося, що ефективність GB залежить від.
1,1 км Зволоження речовини
Відповідно до закону про зброю в Росії забороняється використовувати в Гб-рішеннях з вмістом ОС (олеорезин капсікум) з концепцією понад 6% і більше 1000 мг діючої речовини на циліндр.
Однак з перцем виникають нюанси:
У натуральному перці вона також олеорсин капсидіку, він має ще одну таку характеристику, як горіння, вона вимірюється в блоках тепла Scoville (SHU - Scoville Heat Units).
Виробники (як правило, побутові) не люблять говорити про цю характеристику.
2,2 км Розчинник (наскільки все дуже складно, різні розчинники потрібні для різних речовин, при спробі подрібнити кілька різних речовин в один циліндр, як правило, жоден з них діє ефективно), тому варто відмовитися від придбання «посадок», розчинник безпосередньо впливає на ефективність речовини, його біодоступність і перетравлення арогатомного організму.
3. У Час в'язання за секунду - чим більше, тим краще.
Варто категорично відмовитися від купівлі малогабаритних банок, таких як ланцюги та помада, різні варіанти «кукету», навіть від відомих виробників, як:
По-перше: є спеціально зменшений розмір насадки, тобто кількість розчину викидається на одиницю часу, що негативно позначиться на діапазоні застосування і кількості розчину на обличчі поганих людей.
По-друге: рішення є буквально одним манжетом, ви можете забути про захист від декількох нападників, пропустити також буде непристойним. Важкий об'єм починається від 50 мл, краще.
4. У Температура навколишнього середовища і температура суміші в циліндрі, другий є більш важливим, в холоді, якщо повітряна куля була в сумці, вона не може працювати взагалі, через заморожування суміші, а також тиск газу знижується при охолодженні.
Також знижується активність речовин при охолодженні.

Поверніть мені певні моделі.
З офіційних доступних в магазинах, тільки німецька KO FOG і її різновиди KO JET заслуговують увагу.
Виробник стверджує, що конфігурація ОС в ній становить 11%, в той час як роздратування і погодження.
Хтось запитав про лабораторні дані для циліндрів KO, є чесний 6% (інше він не зможе пройти сертифікацію в Росії), циліндри дійсно хороші і якісне, якщо ви бачите їх на продаж не старше одного і половини років - взяти їх. Слід пам'ятати, що незважаючи на всі гарантії продавців і виробників, термін зберігання будь-якого газового циліндра не повинен перевищувати три роки від дати виробництва і його слід використовувати в цей період, після чого відкинути.

Закон про гармату не забороняється (або я читаю погано) використання та придбання несертифікованих циліндрів в Росії, до тих пір, поки вони задовольнять вимоги до концентрації та кількості речовин. Розповсюдження є незаконним, оскільки вони не сертифіковані.
Кращі за якістю вважаються циліндри, виготовлені в США.
Поліція озброєний МАП, Сабре і ФОКС.
Перші два мають концентрацію ОС 10% і продекларовану потужність горіння 2,000,000 SHU.
Я не бачив його жити.
Я вирішив піти з Фоксом.
Концестрація ОС становить лише 2%, тоді як вона має печінкову потужність 5.3 млн. Вт.
Також виробник позиціонує його як найбезпечніший з точки зору наслідків низької концентрації.
Ось кілька подів - у відкритому повітрі розчинник випаровується дуже швидко і як легко вгадувати залишається шаром жирної руббії горіння 5,3 млн скосів.
Я хотів би провести повний тест на себе, але змінив мій розум.
Неповторні тести:
Я виходив на відкритий балкон, розбризнув, хмара кинув і я пішов в, вдихнув ...
Після трьох хвилин я дізнався, щоб знову дихати, і я хочу, щоб мати можливість легко носити. Він не горить, він бореться, біль в чистому прояві. Легені спалюють ще одну сороку хвилин.
Далі тести в природі показали, що він швидко заповнює аркуш паперу розчином від відстані трьох метрів і миттєво від відстані двох метрів.

У Сполучених Штатах, є так званий «пробувальний тест» – використовується у навчанні бійців різних спеціальних сил.
Предмет обприскується обличчям з повітряної кулі і після цього він повинен виконувати певні дії (наповнювати його, виконувати ряд ударів на маківарі і т.д.). ) Таким чином, багато відео-перевірок різних циліндрів.
Зверніть увагу, що Фокс практично не затримується, пауза між попаданням розчину і початком приїзду суб'єкта.

Деякі рекомендації.
1,1 км Головне не наявність зброї, але готовність їх використовувати.
Чи готові використовувати ніж або травму у випадку п'яти бійців? Ви розумієте, що це, ймовірно, призведе до статті?
Гб дозволяє не турбувати занадто багато з оцінкою ситуації, оскільки це не викликає серйозної, довгострокової шкоди здоров'ю.
2,2 км Не гарантуєте, що вам буде дозволено використовувати його.
Якщо ви прогуляєте по темній вулиці або проходите заспокійливою, суб'єктною компанією, зброя вже повинна бути в руках, природно таємно.
3. У Як показує аналіз більшості вуличних конфліктів, вам достатньо часу буде використовувати зброю в тісному діапазоні, що знову плюс GB.
4. У Продається (в цьому інтернеті) ви можете знайти "Баракові циліндри" з об'ємом до половини літра, деякі вважають, що конторація є більше - це не так, крім цього є прямим порушенням закону - це не варто (як правило, вони приклеюють етикетку з вогню експінгу і переносять на машині)
5. Умань Циліндр один раз використовується і, як випробувано, потрібно відкинути, в вирішальний момент він може вийти.
6. Жнівень Купити кілька циліндрів і провести пару на тестах, див. ефективний діапазон, дізнатися, як швидко видалити її з мішка
7. Про нас Якщо ви використовували несертифіковану повітряну куля і залишили сцену, позбавляючи її і претензію для використання Шок.
Не турбуйте наші одномісні Themis.

З.С. Не реклама, не продаж і не мають комерційного інтересу, всі перераховані вище – це просто ІМХО одного інтернету.

р.

Джерело: