Луоветлана

Люораветлани, можливо, тільки люди, які не подали росіянам під час колонізації Сибіру. Відомий нам як Чукчі.
«Реал людина» – це те, що слово Luoravetlan означає у перекладі. А це самоім'я бере на себе особливий зміст, коли ми даємо в історію.

Я маю велику повагу російським козакам, які підкорили Сибір. Яка сила розуму, що витримує всі випробування цього часу! Невідома країна, невідомі вороги, в будинок якого ви входили без попиту.
Але, поважаючи козаків, я не можу згадувати свою жорстокість. Так, органи влади рекомендують лікувати іноземцям мирно - але де це, що влада? Вони зайняли хости, загинув їх, ріпакували місцевих жінок.
Іноземці.
До тих пір до Чукотки.
Шок один.
Чукчі не подбали про ексторінг Ясака через хости. Захоплений аманат? Ви очікуєте своїх родичів, щоб прийти і заповнювати вас хутром?
Захопити тебе.
Юкчі мали найвищу контемпту за смерть. Вони були настільки важко, що тортури і смерть не було достатньо, щоб злякати їх. Про феномен добровільної смерті в Чучі
Шоктей два.
Чукчі були прекрасними воїнами. Без вогню, вони успішно атакували козаків. Як? І дуже просто – вижили перших волей Чукчі швидко підіймали козаки, при цьому перевантажили гармати. І в тісному бою вони показали всі свої бойові навички.
У зв’язку з невиконанням російського уряду видано безпрецедентний декрет: «Всі без занурення бити і повністю викорінити. й
Це там, де він прийшов.
Шок три.
Замовлення не вдалося. Чукчі були такими дрібними воїнами, які втратили лише рік.
А потім, пов'язавшись, вони прийшли до висновку, що "... Тепер на Чукотському... повстанці, коли вони схильні до російського громадянства до виплат Ясаків не так багато з військовими і руки, щоб діяти як з турботами, хороші справи і хороші лікування з ними."
У зв'язку з нормалізацією.
Але навіть в середині XIX століття, в Кодексі законів Російської імперії, Чукчі належали народам, які були «не повністю підпорядковані», які «платили Ясаку, з кількістю і якістю вони самі хочуть. й
ПС ПС
До речі, в Чукчі міфологія, мета росіян - виробництво чаю, тютюну, цукру, солі і заліза, а торгівля з Чукчі.

Джерело: