519
У небі над Нью-Йорком
Я не був в Нью-Йорку 12 років. Я не можу сказати, якщо він змінився. Я думаю, що це той же живий. Але на вершині є зміна - тут немає дорогоцінних каменів, але вежа Свободи майже завершена. Для тих, хто був до Нью-Йорка, але не бачив його зверху, і для всіх, хто любить аерофотозйомку, інший звіт. :
37 фото через fyodor-photo
5636310
2,2 км Нью-Йорк великий, літаючи по ньому все це не швидко. Займав час, щоб полетіти над Манхеттеном і його оточення (з урахуванням курсу від і до аеродрому Ейссексу - це буде повідомлено пізніше). Ми не пішли на далекі райони, ми проходимо по Худсону.
р.
3. С-172, дор.
, Україна
4. У Актуальний погляд нової вежі - головна пам'ятка хмарочоса - тепер наступним чином:
5. Умань Це близько 420 метрів, і з спіром вона виходить за межі кілометра. Аеропорт Кеннеді можна побачити на відстані.
6. Жнівень Але візьміть його з півдня до півночі. Міст Верразано.
7. Про нас
8. У Переміщення місту.
9. Навігація Площа доків (примітно, особливо цікавим є середній порт, якщо ви є шанувальником промислової фотографії), є дещо еротичний пам'ятник боротьбі з світовим тероризмом. На мій погляд пам'ятник гірший, ніж сам тероризм. Однак скульптор є Церетелі. Не знайшов цього місця в Манхеттені, але для того, щоб не відірвати скульптора і російського уряду, вони відправили його в порт. Ви можете побачити його (не ви прибули на круїзний корабель) тільки з острова з Статутом Ліберти. Бінокулярні. Таким чином, миротворення і гармонія переважали.
10. І ось свобода, до речі.
11. Острів все ще закритий для відвідувачів - минулий рік ургані досить загартований його, і досі триває реставрація роботи.
12. Я не знаю, якщо це з тієї ж причини або ні.
13.00 р. Але Острів Елліс, де переселенці прийшли до Сполучених Штатів з-за кордону, відмінно.
14. На південному кінчику Манхеттена є Downtown.
15.00 р. Головне будівництво на ділянці трагедії практично завершено, хоча ще будується і завершується будівництво.
р.
16.00 р. На місці Близнюки зроблених чорних свердловин.
17. Бруклінський міст.
18 років Поставлення нижнього міста.
19.00 р. Площа "низу" Нью-Йорк - "міжнародний скраб" :
р.
20. Перейдіть на північні хмарочоси. Залізнична станція.
21.
22. Державна будівля імперії.
(доб. 4)
23. Гарменський район і приховує за часів Квадратних будинків.
24.
25.
26. Плетемо минулого Центрального парку.
27.
28.
29. За парком починається один страшний Harlem. Тепер вони говорять, це досить мирне.
30. Наступні двері є кафедральним собором Іоана.
31. А потім Колумбійський університет.
32. Північний Манхеттен - вид на Лонг-Айленд. Аеропорт La Guardia знаходиться на відстані.
33. кінчик острова.
34. Стадіон Янке. З іншого боку, на материку.
35. Нью-Йорк за нами.
36.00 Р Підійдемо до бази.
Габаритний зображення
37. Музей авіаперевізника
й
Всі права.
Джерело:
37 фото через fyodor-photo
5636310
2,2 км Нью-Йорк великий, літаючи по ньому все це не швидко. Займав час, щоб полетіти над Манхеттеном і його оточення (з урахуванням курсу від і до аеродрому Ейссексу - це буде повідомлено пізніше). Ми не пішли на далекі райони, ми проходимо по Худсону.
р.
3. С-172, дор.
, Україна
4. У Актуальний погляд нової вежі - головна пам'ятка хмарочоса - тепер наступним чином:
5. Умань Це близько 420 метрів, і з спіром вона виходить за межі кілометра. Аеропорт Кеннеді можна побачити на відстані.
6. Жнівень Але візьміть його з півдня до півночі. Міст Верразано.
7. Про нас
8. У Переміщення місту.
9. Навігація Площа доків (примітно, особливо цікавим є середній порт, якщо ви є шанувальником промислової фотографії), є дещо еротичний пам'ятник боротьбі з світовим тероризмом. На мій погляд пам'ятник гірший, ніж сам тероризм. Однак скульптор є Церетелі. Не знайшов цього місця в Манхеттені, але для того, щоб не відірвати скульптора і російського уряду, вони відправили його в порт. Ви можете побачити його (не ви прибули на круїзний корабель) тільки з острова з Статутом Ліберти. Бінокулярні. Таким чином, миротворення і гармонія переважали.
10. І ось свобода, до речі.
11. Острів все ще закритий для відвідувачів - минулий рік ургані досить загартований його, і досі триває реставрація роботи.
12. Я не знаю, якщо це з тієї ж причини або ні.
13.00 р. Але Острів Елліс, де переселенці прийшли до Сполучених Штатів з-за кордону, відмінно.
14. На південному кінчику Манхеттена є Downtown.
15.00 р. Головне будівництво на ділянці трагедії практично завершено, хоча ще будується і завершується будівництво.
р.
16.00 р. На місці Близнюки зроблених чорних свердловин.
17. Бруклінський міст.
18 років Поставлення нижнього міста.
19.00 р. Площа "низу" Нью-Йорк - "міжнародний скраб" :
р.
20. Перейдіть на північні хмарочоси. Залізнична станція.
21.
22. Державна будівля імперії.
(доб. 4)
23. Гарменський район і приховує за часів Квадратних будинків.
24.
25.
26. Плетемо минулого Центрального парку.
27.
28.
29. За парком починається один страшний Harlem. Тепер вони говорять, це досить мирне.
30. Наступні двері є кафедральним собором Іоана.
31. А потім Колумбійський університет.
32. Північний Манхеттен - вид на Лонг-Айленд. Аеропорт La Guardia знаходиться на відстані.
33. кінчик острова.
34. Стадіон Янке. З іншого боку, на материку.
35. Нью-Йорк за нами.
36.00 Р Підійдемо до бази.
Габаритний зображення
37. Музей авіаперевізника
й
Всі права.
Джерело: