Звіт з швидкої допомоги, або як за 15 хвилин

Рух на рухомому провулку, їзда на червоному і швидкому русі. Професія змушує цих людей ризикувати непристойним, щоб врятувати життя інших людей. І як власний гарантій безпеки виступає конвенцією у вигляді спалаху маякону синьої ... Але хто звертає увагу на нього? У Мінську (і, ймовірно, не тільки) лікарі швидкої допомоги є легенда про непристойний драйвер, який не давав шляху до автомобіля з пацієнтом. Не уявляв, що батько загинув на 103 сервісному автомобілі. Парамедика теж часто не знає, що чекає їх - на дорозі, на дзвінку і на дорозі назад. Відомості про сильну кровотечу, а пацієнт має невелику подряпину на лобі, або, навпаки, 16 стабових ран є «легким зрізом». Кореспонденти, які проводили обов’язки з лікарями райдержадміністрації м. Мінськ.

30 фото і текст
Головна

- 253rd, на шляху - перед тим, як ми встигли поглянути в тісну кімнату, де лікарі чекають виклику, кількість бригади, до якого ми були "приписані" проголосували над акустичним телефоном.

З цього друга починається відлік і ми переходимо до швидкого темпу. На шляху, старша бригада швидкої допомоги Кирила Тимончик бере його на контрольну кімнату роздруку. Це карта виклику, яка вказує на адресу, дані пацієнта та причину виклику. Нерідко в останньому стовпчику вказано: «ліки», «розпушування», «збиток свідомості». Що лежить за цією рецептурою, лікарі повинні дізнатися вже на місці.

- Згорнути нижні кінцівки. Жінка розливається окропом - на русі, старша бригада виглядає на карті виклику. Не відомо, що область і глибина пошкоджень. Ймовірно розвиток опікової хвороби. Так ми поспішаємо.

Ми неодноразово повідомляли про подібні випадки, які несвідомі наслідки. Намагайтеся вигасити горілку автомобіля, водії отримують сильні опіки. За деякий час людина може бути свідомою, але потім його стан швидко погіршується. У разі, коли жертва навіть зуміла надати інтерв’ю журналістам (на той час, коли його стан зданий задовільним) і тільки потім непристойним, а пізніше загинув в стаціонарі.

Ми йдемо до гаража підстанції швидкої допомоги, де Газель чекає нас. В основному, "лінійна" (так звані парамедні бригади, які служать для більшості дзвінків на лінії) переходять на автомобілі цього бренду, хоча зараз парк оновлюється на користь Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Renault Master (в останні три роки були придбані тільки такі автомобілі). Команди ICU, звичайно, працюють краще на автомобілях.

04 мар

- В'ячеслав, ми збираємо на вулицю. Желе. Увімкніть на ліхтарі, говорить драйвер Кирил Тимончик. Рішення про використання спеціальних сигналів здійснюється старшою командою, не водієм. Після того, як позначка буде виконана в документі про подорожі і за телефоном. Не просто формальність. У разі виникнення нещасного випадку або ситуації з конфліктом, такі статті запитуються першими.

Наш автомобіль слідує вулиці. м. Харків, вул. Калварійська, Пушкінська проспект ... Водій приводиться навколо застібки при накладному провулку. Але відразу ж пройти перехрестя не вийшло - потрібно уповільнити, додатково поверніть на сирен (за правилами руху він повинен переконатися у безпеці маневру). Це тільки після того, як ми переконалися, що наш водій знову починає їздити. І все ж це не безпечно - обмежена проблема огляду. Драйвери на далекому правому провулку часто не бачать спеціального транспортного засобу через інші автомобілі, не розуміють, чому всі зупинки, і продовжують рухатися до їх правової зелені. Згадував, що він був в цій ситуації, що він вузько уникає аварії.

р.

- На тракторі монтуються сині боби. Реакція автолюбителів – це те ж, говорить В’ячеслав Згамодін, який вже понад 20 років їздив на амбулаторії. У разі аварії, на кращому випадку, як драйвери, виявляються винними, і ми також будемо продемонструватися для ремонту сервісного автомобіля.

В даний час під час обговорення є встановлення RFID тегів на 103 транспортних засобів. Заздалегідь, коли автомобіль підійде до перехрестя, система читає сигнал і світло трафіку перетвориться на зелений сигнал для напрямку, який слідує швидкої допомоги. Крім того, такі технології вже були протестовані в Мінську, але ще не реалізовані. Тож зараз ми повинні покладатися виключно на конвенцію синього маяка і увагу водіїв.

Поверніть на вулицю. Желе. Тут знаходиться дворик. Час поїздки був лише 9 хвилин. Всі права Згідно з законом, для аварійного виклику лікарі необхідно приїхати в місто не пізніше ніж за 19 хвилин, для термінового виклику не пізніше ніж за 30 хвилин, для термінового виклику не пізніше ніж за одну годину і п'ятнадцять хвилин (це враховує час, необхідний для дороги і передачі інформації про дзвінок до бригади). Для звичайної людини імена дзвінків синонімні слова. Для лікарів швидкої допомоги є строга оцінка. Випадкові виклики включають, наприклад, звіти про падіння з висоти, нещасні випадки з жертвами, пожежами, надзвичайними ситуаціями, втратою свідомості. Ургенті є аритмія, інфаркти, травми, кровотеча. Ургенті є, зокрема, скарги тиску, висока температура, біль у животі.

Підстанціями Амбулансу (понад дев'ять з них в Мінську, десять збудований в Кам'янській Горці) знаходиться таким чином, що найбільша точка можна дістатися 15 хвилин. Тим не менш, для задоволення пікової години без використання спеціальних сигналів буде складно.

Медиків необхідно поспішати. Вони приймають «наклеювання» (так званий валіз з необхідним набором медикаментів, заправок, турнікетів, шприців і т.д.) і картографом, однак... несподівано повертатися. Вимкнено неправильний вхід. Невірно, люди, які називають амбулатором, невірно з їх адресом. Їхній стан може бути зрозумілий, але такі фактичні помилки ускладнюють завдання для педіатрії.

379150

10 хв

Затримка, однак, не є критичною, і не існує загрози життю жінки. Має 2 ступінь опіки на 9% її поверхні тіла. Відварювання нафтових зв'язків погано, є ризик, який потворний рубці залишиться. Лікарі вирішили взяти пацієнта в опіковий центр. Тепер наш "Газель" йде в потік на загальній основі, без спеціальних сигналів - для цього немає необхідності.

Центр опіку розташований в амбулаторній лікарні, де 103 пацієнти з усього міста привозять автомобілі. Тут, до речі, в основному, доставляють жертви в автомобільних пригодах. Ми проходимо до лікаря, і ми самі переходимо до підстанції.

12.

13 хв

р.

Половина є викликом з контрольної кімнати. GPS трекер визначив, що наш автомобіль був найближчий до наступного випадку.

- Вулиця Немига, на подвір'ї будинку біля авто Toyota є людина, - Кирило Тимончик диктує і додає, звертаючись до водія: - Ввімкніть спеціальні сигнали!

Прискорення залишає за собою черги, що стоять на світлому трафіку і починає рухатися на рухомому провулку. Цікаво, що інші драйвери думали. Чи втомилися лікарі, що стоять на світлофорах? Ззовні, ймовірно, виглядає так. Але причина для виклику просто кваліфікується як аварійна ситуація. І знову, що сталося? “Одягання біля автомобіля” означає, що під час аварії або, можливо, збиті? Здогадувати в цій ситуації безглуздий і шкідливий.

На шляху ми помітили, що більшість драйверів (з рідкісними винятками), які дивляться на амбулаторію з підсвічуванням, намагаємось якимось чином дати шлях. Але тільки одна людина руйнує все. На вузькій вулиці Раковського водія Скода з номерами Московської області не хочу дарувати дорогу, хоча є можливості. Може бути, ви не зробили. Багато автомобілістів, очевидно, помітили, що маяки встановлюються на дах спеціальних транспортних засобів, не завжди видно в дзеркалі заднього огляду. Це правда, і строфоскопи встановлюються на решітці радіатора не всі швидкої допомоги.

Нарешті, це не складно знайти автомобіль Toyota, прямо поруч з його колесом - людина. Він відразу стає зрозумілим, що безтурботно вишитий громадянин з копченим обличчям приніс себе в цю державу добровільно, через рясні визволення. Однак парамедика кладуть його на грудях і ретельно оглянуті.

17.00 р.

18 років

— Сергій Володимирович, які клініки ви обслуговуєте? — Кирило Тимончик полоітні адреси. У відповідь є струганий мотив.

до На момент отримання повідомлення, вважається терміновим викликом. На приїзді, однак, медична допомога не потрібна. І десь в домашніх умовах людина з гострим болем черевної порожнини, але йому потрібно чекати, бо його виклик вважається терміновим.

Вони самі не знають, як сплести «п'яні» дзвінки, де не потрібна медична допомога. Увечері, згідно з ними, часто зустрічаються такі виїзди (в середньому 1700 дзвінки отримуються в місті щодня). На людей, які не потребують невідкладної медичної допомоги. Але як вирішити проблему, ніхто не знає. Отримання об’єктивної інформації по телефону практично неможливо.

Впевнений, що пацієнт не вимагає своєї участі, лікарі називають поліцією. Також задокументовані передачі ручної роботи. Сергій Володимирович має змінити досить комфортний розтягувач «Газель» на «подушковому відсіку» УАЗика.

3610Р. 4200Р.

Тепер до раковини! Після такого пацієнта салон «Газель» потрібно обробити дезінфікуючим розчином. При цьому лікарі поповнять запаси бандажів і позбавляються від небезпечного сміття. Використовуються шприци, наприклад, заборонені просто кинути в сміття. Приймаються до підстанції та обробляється, а потім приймається спеціальною службою переробки.

22.

За 20 хвилин перехрестити. Про це заявив бригада: "253, з." Цього разу до поліцейського вокзалу на вулиці Белського. І знову лікарі отримують від контрольного приміщення для друку з словом - "розгортання". Маяки знову, вихід на вхідний провулок, рух на червоний. За 7 хвилин ми доїхали до нашого міста. Парамедика явно не тут вперше.

У кімнаті очікування є старий чоловік в комбінезон, носіння голого тіла. Він має гематома на своєму храмі, кров на обличчі. Не так погано. Він каже, мій син... Тексти пісень, а це означає: Чи можна я піти додому пізніше? Тексти пісень, а це означає: Я буду тонким.

до Ви усвідомлюєте, що у вас є травма мозку? Ви не повинні йти. До втрати свідомості існує навіть ризик смерті, попереджає Кирило Тимончик.

до Так, я був у лікарні вчора, виходить, хворий відвертий спирт сьогодні. - Не копійки в кишені. Як отримати будинок пізніше?

Відчуття, що команда швидкої допомоги часто називається для непланованої сесії психотерапії. Лікарі з обов’язків все одно зобов’язані прийти і послухати пацієнта, потурбувати турботу про своє здоров’я. В той час як старий чоловік пов'язаний, він керує, щоб розповісти практично всю біографія. Він переконаний, і ми йдемо на BMP.

25.

732797

Наступний виклик – з тієї ж категорії. І знову звіт про тяжкі кровотечі, і ціла команда медиків переходить з особливими сигналами на всій території пацієнта. У Хрущовці виявляються неголені люди, які знаходяться на брудному ліжку. Побачивши медики, він починає кричати агонізуючо: «Весь район побачив, як він дав мені гнав!» Я хочу покарати його.

до Що таке кровотеча? - Лікарі важко знайти гематома на спині голови пацієнта.

Пацієнт отримує більше і більше запалених. Згідно з пам’ятками матері, він стає зрозумілим, що син п’є і отримує в такі історії не вперше. І тепер він хоче видалити бої, щоб покарати відступника. "Ми збираємося до лікарні!".

«Яра, тепер ви граєте з іграшками, і хтось дійсно потребує допомоги», - сльози мами. З цієї фрази все, здається, стає чітким.

Але пацієнт не заспокоївся. Трохи більше, і людина буде переходити до лікарів. Він вже нещасливий, що історія його образу, повторюється протягом п'ятнадцятого часу, не слухається досить. Невідомо, атаки на амбулаторію. В той час, коли собаки збудували.

А наш водій згадав кримінальну справу: «День років тому вони називають ст. Фрунценская». Вони взяли хлопця з підозрою на зламану ногу. Ми подали кілька блоків, коли я почув наш парамедний крем. Я дивлюся - пацієнт кладе заточування до шиї дівчини. Я уповільнився, але я думаю, що робити, буде боляче? Припинений, відкрив двері, він практично вдарив мене з куркою. Я шукаю. Вона все татуювання. У справі допомогла: з'явилися поліцейські, які затримали нападника. Увімкнено, що він хотів поставити стрічку в стрічку, а парамедична відмова. Тоді цей хлопець отримав три роки на спробу вбивства. й

Добре, ми приймаємо безперешкодний пасажир до того ж аварійного приміщення. Нарешті, він обіцяє справу з кимось іншим. Після висихання, медики переходять на підстанція для передачі переходу до колег.

Всі Поруч. Весь час ви розумієте, скільки лікарів емоційного стресу. Важко послухати п'яний, заспокоїти гістерики інших, віддати приймати допомогу. Після того, як ви йдете на дзвінок, лікарі не знають, що чекає їх: реальна потреба допомоги або п'яний бульб.

... До речі, старий чоловік від легенди, лікарі кажуть, не можна врятувати.

р.

Джерело: