О, добре, мама в шість. Не відчуйте мене.

5 фото з особистого архіву героїні

Почуття торіонату «ма» частіше мільйонів інших мам. Її життя складається з дитячих векторів і зламаних колін, плетених осіб і фарбованих штанів, гучних ігор і безтурботних канікул, іноді неспокійних ночей і глибоких переживань. вона не належить до себе, тому що вона була мати. Мати шести красивих малюків.

Головна

І в той час як інші роблять кар'єру, хате успішними пропозиціями, роблять угоди і схильні бути бізнесменом, вона спокійно ходить з коляскою в Лосицькому парку і думає про те, що б радувати своїх дітей на канікулі і як смачно поперчити чоловіка на вечерю. Зустрічайте матір шести красивих малюків Марина Веранчик.

Кожна родина має свою атмосферу. Я хотів би бути в будинку Веранчикова (вони мої сусіди на посадку). З кожним днем я відвідую їх, я отримую. Тому що люди самі, як і якщо вони бачать через вас, вони не намагаються виглядати краще, ніж вони, вони не заздрять всіх, вони прості і відкриті для людей. Вони не скаржаться на стан, що вони кажуть, повинні допомогти підняти своїх дітей. Не кажучи вже про те, що ми бажали багато дітей і великої родини. І молодят, які загрожують за спиною: «І подарують дітям...» На своїх моральних дружинах Веранчик навчився виглядати спокійно.

І дітей... Дітям можна побачити в якій родині вони ростуть. Це, як сонячні промені, завжди посміхатися, вітати, якщо необхідно - допоможе вам вийти з ліфта або з'їсти з інвалідністю. І мій однолітній доньці Sonya, приймав, якби вони просто мали ще одну сестра.

- Коли я вперше зустрічав Васю, він один раз жартував: "Я хочу сім дітей!" Я хотів би отримати його, Марина сміється. 2 місяці тому щасливий батько Вася забрав дружину з лікарні з шостою крихтою, хлопчик названий Егоркою. До вирощеного «Я хочу сім» залишилося трохи.

Незважаючи на те, що дитина в сім'ї шоста, це перше ім'я просто. Егор. батько побажав ім'я свого сина Діонісу. У сім'ї він називається Діонісія, тільки друзі Денис, і його бабуся Денис. Тоді була дівчина Крістіна (на ім'я Христа), потім Серапхім, потім народилася Юліяна, до тих пір, поки Бартоломова вважається найменшим.

- Я вибрав ім'я Єгорке себе: наш батько, як завжди, хотів щось ускладнененене (Я думаю, що він хотів назвати Бенджамін), але я наполягав на Єгорці, каже Марина. - По дорозі, секс кожної дитини я знав напевно перед ультразвуковими свідченнями, інтуїція запропонувала або мрія прийшла.

На плиті є величезні горщики. Найбільший, п'ятилітровий, для першого. Суп з великої сковороди досить для сім'ї їсти два квацити. Маленький горщик для гарнірів. Дуже багато варити. І мати не занадто лаціна, щоб зіпсувати її господаря. Діти люблять м'ясо французькою, чоловіком - запечена курка з картоплею в духовці. Для кожного сімейного свята традиційно готують млинці з грибами. І недавно діти звикли до мами страву «посипати лосося запечена з овочами». Мами підписний торт в трьох ярусах - найкращий подарунок для дня народження. Марина сама прикрашає її їстівними квітами і написами. І торт «Руїни звірів» дітей приготував себе під наглядом матері.

р.

Виготовляючи для такої шумної ярлики - це одна річ, але миття посуду зовсім інша. З цією метою Папа Василя, надійшла з аналітичного розуму, звернулася графіка. Старші допомагають матері, трирічної Варфуші та чотирирічної Юліанної доки не довіряється. Згідно з підрахунками батька, в середньому, мама повинна мити страви 90 разів на місяць. Так вони розподіляють обов'язки: Dionysius миє 22 раз, Крістіна 15 раз і Серапхім 5 раз. Я промив страви - Я подав на мою матір'ю, маму підписала спеціальний журнал. Смітт перевозиться людиною, сім-літній Seraphim.

- Для того, щоб зізнатися, один з моїх друзів, старша жінка, не хотів витрачати час на своїх дітей і відчував мене. Порі, говорить, дати дітям в сад, повернутися до роботи, людина буде відчувати себе як людина, говорить Марина. І я кажу, не відчуваю себе шкода для мене. Я люблю життя, це мій ритм, я знайшов себе у дітей, я розумію себе таким чином.

Марина закінчила технічну школу як технолог і працювала регулятором якості продукції в Єлемі на рік, а потім перейшла на стажність. Один з декретів після іншої простягається на 12 років. Я також мав вийти з коледжу. Один академічний відпочинок пройшов ще одним, діти з'явилися з невеликою різницею - два-три роки.

Мати з шести дозволів, які після народження третього вже збирався працювати. Я купив журнал "Бурда", подивився після одягу, який можна пришити для роботи, виготовлених планів. А потім - вагітна. Після четвертої дитини я зрозумів, що моє життя належить дітям.

Мати невтомно розвивається її діти. Він шукає інтернет для логічних ігор, головоломок, свічок, купує літературу, яка розвиває іграшки. Діти повністю розвинені. У старшому віці Діонісія вже досягла значних успіхів у юдо, його дипломи та медалі висять в дитячій, одночасно він займається спортом, сходженням, у вихідні дні він риб в м. Лосицький став і навчається в недільній школі. Nine-year-old Christina грає фортепіано і захоплюється вишивкою. Захоплення Серафима є карате, чотирирічної Юліани навчається в недільній школі, а незабаром її батьки планують дати їй в ансамбль Пралячка.

У квартирі в Веранчкові є вироби в деяких місцях. «Мій чоловік і я бачу,» Маринові оголошення. Мій чоловік відвертий з благом, і мої діти, а потім пофарбувати акриловими фарбами. У вікні на кухні повісить ангел і є Великодня підставка.

Влітку на нашому поверсі відкрився вантажний ліфт, а (при гарній зустрічі!) звідти дітей сусідів Вераньчкова, кожен має урожай у руках. Хто проводить кабачки, які яблука, які картоплі. Поза містом, сім'я має дачу, там вони ростуть разом з їх бабуся все, що потім з'їдають цілий рік: картопля, кабачки, баклажани, морква. Дешево купити овочі в магазині. А провести літо тут благодатний: копати в землі, купити на озері. Діти з літнього табору в школі відмовляються від проведення свят в країні. Бабця і дід дав гроші на каркасний басейн, цей літо буде реальним курортом.

- Похід до моря неможливий сон, посміхається Веранчиков. Сімейний бюджет досить їсти нормально, плаття, взуття, для школи, садові аксесуари купити, але для поїздки в море навряд чи вдасться заощадити. Так це ще мрія. Я також хотів би бути мінібусом для сім'ї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Так що є щось для...

Не так часто буває двох подружжя. «Чому не?» - сказав чоловік. До народження Егорки (два місяці тому), ми пішли на піцерію разом.

- Я думаю, що це було так довго... - зважився трохи Марина.

До речі, діти в цій сім'ї не знають, що бенкет є, де вони клінк і напій. Прогнозування - це принцип сім'ї.

- До того, як ми зберемо всіх дітей, ми не п'ємо краплі, і як ми вирішили з Марина. По суті, Марина є прекрасною дружиною. Рідка жінка зможе створити настрій в сім'ї при перетягуванні будинку. Я і діти просто літати додому. Марина, вона дуже позитивна, іноді песимістка буде грати в мене, і тільки моя дружина не дасть мені кислу.

Дякую.

Щиро дякую! Нехай ти досягнеш! Здоров'я і сила для вас !!!

Джерело: