Це не мрія!

У неділю, 2 червня, я прокинувся в 8:00 до 20:00, щоб відчути, що хтось потрапив до вхідних дверей з стопи. Я вийшов - дверцята очищається, там немає - кладемо далі. Ще один удар - Я бачу, що це був наші сусіди через 2 апартаменти, які збільшили двері так гучно! Я пішов на ліжко. Через хвилину ми почуємо гучну чубку на вулиці - дуже гучно, я чесно думав, що вантажі збіглися! На дорозі (вул. Схелгунова) є збиток BMW 760 - подивився на нього - батько, і це наша сусідська бджільниця!!! Стійки в середині дороги, що вражають дальність. Сісти ще краще - бааатяшкі, і це і діапазон переважає його !!! Потім він виїжджає з машини, ходиться до перевороту і починає вражати скло своїми руками і намагаючись відкрити двері! Своїй дружині!
8 фото через rusdtp

Це не мрія!

Дверцята не відкрита, вона сидить в BMW, дає повний газ і димовий каучук знову хіти діапазону І знову!!! Він зламав все перед тим, що його дружина повернулася до двору, він відірвав подушку в боці і намагається її слідувати, але, очевидно, що боя не хочу йти... Чоловік дрочить на дворі, сидить за e-class Mercedes (також їх) - дружина, врівноважена, випадковим чином об'єднує будинок на розбитому діапазоні. Він зловив її і вже вдарив її в асах з Мерседес !!! Автомобільна муфта, він розбиває склянку ровера, і він надає дружині пару томатів і, очевидно, приймає ключі. Тоді вона ходить трохи п'яти. Тоді чоловік намагається роздягати автомобілі, але все це незручне, на ньому налічувала дальність і милосердя, щоб він поїхав назад і вперед з двигуном, але в кінці автомобілів ніколи не знежирився. Тоді чоловік пішов в магазин, і в цей час поліція трафіку прибула і ретельно вивчила що сталося. Прогулянка в стилі «Я просто пасер-бі», власник твердого флоту вирушив додому. Я не знаю, як милосердя і асортимент були непаровані, але той факт, що милосердя ще повісили на задній бампері Range Rover.
У нас була гарна прогулянка, три автомобілі були крутими! Багатий має своє життя

15.02.20191

03 мар

Це не мрія!

04 мар

Це не мрія!

05 мар

Це не мрія!

06 мар

Це не мрія!

07 мар

Це не мрія!

08 мар