У неділю, 2 червня, я прокинувся в 8:00 до 20:00, щоб відчути, що хтось потрапив до вхідних дверей з стопи. Я вийшов - дверцята очищається, там немає - кладемо далі. Ще один удар - Я бачу, що це був наші сусіди через 2 апартаменти, які збільшили двері так гучно! Я пішов на ліжко. Через хвилину ми почуємо гучну чубку на вулиці - дуже гучно, я чесно думав, що вантажі збіглися! На дорозі (вул. Схелгунова) є збиток BMW 760 - подивився на нього - батько, і це наша сусідська бджільниця!!! Стійки в середині дороги, що вражають дальність. Сісти ще краще - бааатяшкі, і це і діапазон переважає його !!! Потім він виїжджає з машини, ходиться до перевороту і починає вражати скло своїми руками і намагаючись відкрити двері! Своїй дружині!
8 фото через rusdtp
Дверцята не відкрита, вона сидить в BMW, дає повний газ і димовий каучук знову хіти діапазону І знову!!! Він зламав все перед тим, що його дружина повернулася до двору, він відірвав подушку в боці і намагається її слідувати, але, очевидно, що боя не хочу йти... Чоловік дрочить на дворі, сидить за e-class Mercedes (також їх) - дружина, врівноважена, випадковим чином об'єднує будинок на розбитому діапазоні. Він зловив її і вже вдарив її в асах з Мерседес !!! Автомобільна муфта, він розбиває склянку ровера, і він надає дружині пару томатів і, очевидно, приймає ключі. Тоді вона ходить трохи п'яти. Тоді чоловік намагається роздягати автомобілі, але все це незручне, на ньому налічувала дальність і милосердя, щоб він поїхав назад і вперед з двигуном, але в кінці автомобілів ніколи не знежирився. Тоді чоловік пішов в магазин, і в цей час поліція трафіку прибула і ретельно вивчила що сталося. Прогулянка в стилі «Я просто пасер-бі», власник твердого флоту вирушив додому. Я не знаю, як милосердя і асортимент були непаровані, але той факт, що милосердя ще повісили на задній бампері Range Rover.
У нас була гарна прогулянка, три автомобілі були крутими! Багатий має своє життя
15.02.20191
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
08 мар
4581.0895
Джерело: