Стюардеса з гипсокартон

У залі почали виконувати ремонт (фінально) і одну з ідей було зробити цю стіну. Моя дружина і я сидів одну ніч і придумав проект.

Я не хотів, щоб розпочати роботу.

28 зображень

3610Р. 4200Р.

2,2 км

3. У

Спочатку я зробив напрями з двох профілів, на лівій стороні, провів весь вечір, щоб дізнатися, як зробити це плавно і ретельно обкладившись гіпсокартоном!

Наступного дня, робота реалізована, що ви можете взяти 1 профіль, зробити надрізи з боків і вигнути шаблон "G", і він парніше і набагато швидше (на правій стороні).

Розтягувати стіни для того, щоб приховати електрику в сіна і відповідно зняти розетку, перемикач для підсвічування і коробку під антени.
З Я живу в Хрущовці, а стіни між кімнатами – штукатурка, злегка пересушена і зламалася, на місці перемикачів, в наступну кімнату)

Тоді все інше по дорозі, звичайно, почали працювати швидко. Як було зібрано Lego

4. У Я зробив електрику на добу, тому що я не зробив. Я спробував малювати діаграми, щоб ліві і праві стовпчики пожовлися окремо, в кінці чогось трапилося.

Габаритний зображення

5. Умань

6. Жнівень Займав багато часу, щоб виміряти і підійти частини з гіпсокартону.

р.

7. Про нас

8. У

9. Навігація

Габаритний зображення

10.

11.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

р.

18 років

19.00 р. Це одне, щоб зібрати, інший, все це захопити. Довга і нудна робота. Змащений, чеканий до тих пір, поки він не висохне, худий, змащений, шліфований і так далі, поки всі нерівності зникнуть. Це також чистий шпаклівку. Ні, для людей, які працюють як «сюрочки», звичайно, це час спати, але не для новачків.

20.

21.

Р

22.

23.

24.

25.

26. Ремонт ще не завершений, але стіни готовий!

27. Перемикач, за бажанням дружини, був видалений, на бічній стіні лівого стовпчика, щоб, залишивши спальню вночі, до ванної кімнати, спосіб освітити себе.

р.

28.
Оформити:
-1 тиждень роботи;
Вартість, близько 2500 деревини.
Я зробив!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное