Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Покарання руки

Для того, щоб отримати час, коли звукові викладання не будуть прийняті, але відповідно до своїх змів вони будуть вибирати для себе вчителів, які будуть плоскі слухання; і вони відключать слухання від правди і повернеться до муки.
(2 час. ІІІ, 4)

2020 р. Місто Н, Московська область.

Я змія. Зробивши всі необхідні ранкові процедури, сідайте на комп'ютер. У програмі з’ясували мене, що я пропустив ранкову службу в храмі, до якого я був приписаний. "Я думав. Сніданки нагрітий сніданок в мікрохвильовці, ate. А потім дверний дзвінок. Я дивився в око, і я бачив священика і копа.

до Що ви хочете?
- Нова влада. Перевірити квартири.
- Приїхати (Відчувається, що поліцейські звернулися.)

- Покажіть мені червоний кут.
до Який червоний куточок?
- Ікона. І повинен повісити головний портрет.
- Я не маю цього.
- штраф 1000 рублів. Ліутенант, файл звіту.
- Давайте подивимося на відеокамери. Ви не встигли прогулятися до вечері? Ну, я вгадаю, що я не молився. Ще 500 рублів дрібно. Історія веб-переглядача, давайте подивитись... Гаразд, 23:21. Веб-камера Ви можете перейти до в'язниці для цього, ви знаєте? Ну, вперше ми обмежимо себе штрафом. Підвіска, замок. Ще 5,000. Або можливо, у вас є піратство програмного забезпечення тут? Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Зареєструйся!
- Що?
- Зареєструйся! Може бути, ви обрізалися занадто! Так - це все прямо тут. лейтенант, запустив його через базу парохіонера знову, якщо він йде до храму.
до Він не ходить, батько. Не існує запису про нього принаймні рік.
до Тексти пісень, а це означає: Тоді він чудовий! Я знайшов це, ви atheist! Ліутенант, дав йому копію звіту. Ми будемо тримати.
священик припинив у двері:
до Ми надамо вам тиждень. Якщо ви не вірите, ми зателефонуємо Вам в суд! Добрий день. Боже!

Коцловский

684150 р.

Джерело: