Покарання руки

Для того, щоб отримати час, коли звукові викладання не будуть прийняті, але відповідно до своїх змів вони будуть вибирати для себе вчителів, які будуть плоскі слухання; і вони відключать слухання від правди і повернеться до муки.
(2 час. ІІІ, 4)

2020 р. Місто Н, Московська область.

Я змія. Зробивши всі необхідні ранкові процедури, сідайте на комп'ютер. У програмі з’ясували мене, що я пропустив ранкову службу в храмі, до якого я був приписаний. "Я думав. Сніданки нагрітий сніданок в мікрохвильовці, ate. А потім дверний дзвінок. Я дивився в око, і я бачив священика і копа.

до Що ви хочете?
- Нова влада. Перевірити квартири.
- Приїхати (Відчувається, що поліцейські звернулися.)

- Покажіть мені червоний кут.
до Який червоний куточок?
- Ікона. І повинен повісити головний портрет.
- Я не маю цього.
- штраф 1000 рублів. Ліутенант, файл звіту.
- Давайте подивимося на відеокамери. Ви не встигли прогулятися до вечері? Ну, я вгадаю, що я не молився. Ще 500 рублів дрібно. Історія веб-переглядача, давайте подивитись... Гаразд, 23:21. Веб-камера Ви можете перейти до в'язниці для цього, ви знаєте? Ну, вперше ми обмежимо себе штрафом. Підвіска, замок. Ще 5,000. Або можливо, у вас є піратство програмного забезпечення тут? Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Зареєструйся!
- Що?
- Зареєструйся! Може бути, ви обрізалися занадто! Так - це все прямо тут. лейтенант, запустив його через базу парохіонера знову, якщо він йде до храму.
до Він не ходить, батько. Не існує запису про нього принаймні рік.
до Тексти пісень, а це означає: Тоді він чудовий! Я знайшов це, ви atheist! Ліутенант, дав йому копію звіту. Ми будемо тримати.
священик припинив у двері:
до Ми надамо вам тиждень. Якщо ви не вірите, ми зателефонуємо Вам в суд! Добрий день. Боже!

Коцловский

684150 р.

Джерело: