Трохи про Maine Coon.

Я хотів би поділитися своїм щастям, щоб говорити "Альверда": Актуально Maine Coon (Maine Coon) - це абрегулярна порода котів, які надійшли від котів, що живуть на фермах Північно-Східної Америки в Майні. Спочатку були названі тільки чорні таббі коти. Через колір шуба, потужне доповнення і величезний хвіст, ці коти зовні нагадують родзинки (через ім'я породи - буквально "Макс окнот". Основні коонові коти є дружніми і особливо великими розмірами. Серед вітчизняних котів ця порода є однією з найбільших у світі.

й

У віці від 4 місяців додають кухарі. За цей час вони розщеплюються, звикли до кістоту і лотка.

35 фото + текст

Блинт на приїзді в новий будинок:

2,2 км

3. У

4. У Фото якість відрізняється, будь ласка, пробачте мене.

5. Умань Я спробував розмістити фотографії як я виріс.

6. Жнівень

р.

7. Про нас Він любить їздити на плечі.

8. У Не знаю, як він вписується там, бо в цей час він вже виріс твердо.

9. Навігація Вражалось, що Флант намагається піти куди він ще вписався. Я потрапив в тонізацію дитини:

10.

, Україна

11. Нашкодів, претендуючи, що це було.

12.

13.00 р. Мийка, де ми без улюблених котів сантехніка: Любов веде до непланованої купання (на місяць)

14. Це вже на межі можливостей

15.00 р. Я не знаю про інших кішок, але Кунас у віці 5-6 місяців змінюють свої віялки. Ось молоко:

р.

16.00 р. І це процес . . виглядає страшно.

до 1 2 3 4 5+

17.00 р. Нативи виростають в передній частині. Переміщення займає близько двох тижнів (не можна відстежити це точно)

18 років

Джерело: