Підвищення вартості дитячого садка.

З 1 вересня 2013 року відповідно до нових змін до Закону "Про освіту", вартість дитячого садка, більшою мірою, буде присвоєно батькам.

Здається, що в найближчому майбутньому черга для дитячих садків може бути зменшена, тому що не кожна середня родина зможе платити за перебування дитини в саду. З нового навчального року в силу змін до закону «Про освіту», що чітко відрізняє фінансову відповідальність держави та батьків. Відтепер в дитячому садку передбачені тільки навчальні послуги. Але догляд та нагляд учням западають на батьківський гаманець. Заступник Голови Державної Думи, члена правління Людмила Швецьова, розрахував, скільки дошкільної освіти обійдеться російським сім'ям. «Якщо ви ви приведете експертні розрахунки, то з’ясуйте, що якщо ми залишаємо просто без будь-яких уподобань для реалізації закону, це може з’ясувати, що комісія збільшить п’ять разів», - сказав вона.

Крім того, для дітей та дітей-сиріт включені тільки в кращу категорію сімей, які будуть платити за дитячий садок при зменшених тарифах. Навіть великі сім'ї, якщо ви стежите за листом закону, зобов'язані платити так званий жир на рівній основі з іншими сім'ями.

Володимир Собков, академік російської академії освіти, професор і один з розробників змін, стверджує, що призначення проектування документа не вдалося зробити дитячий садок недоступним для більшості російських сімей. Тим не менш, він визнав, що новий стандарт забезпечує безкоштовне надання освітніх послуг. Потрібні чоловіки та жінки можуть бути оплачені батьками.

Звідси.

1990Р. 2199Р.

Ви знаєте, можливо, це не формат, і я пропущений, що я не дбаю... але я дивую, скільки вони все там. Багато в 90-ті роки не встигли давати дітям в сад, але що буде зараз? Батьки, які не можуть платити за сад, зможуть сидіти самостійно, поки їх діти отруюються в школу? Багато моїх дідівських робіт для мене. Зб просто... Я хочу взяти його

Я зробив. Дякуємо!

Джерело: