Таємниці пологів

Я прокинувся мій чоловік, я сказав, що це час, викликав швидку допомогу. Він дрочить... Підійдіть потім я лежаю і сказав: "Ні, приїжджайте вранці, хочу спати! й

А потім вона народила дитину, а потім вона народила. Я знаю все про пологів, але той факт, що місце дитини «народжений», як дитина, я не звертав увагу на це з скорочень і спроб, я потім переглядав книги, які я прочитав перед пологами, але це дійсно описано там, але з яких причин я не звертаю увагу на це. Лікарі: Що таке друга дитина? Я був самотнім! Я сказав, що не хвилюватися, мама, це місце дитини, це не дитина. Я не відпочив, поки не подумав мене, що я здався там другий раз.

Я не торкався під час пологів, він був страшним, але я не встиг чистити зуби, тому я не відкрив мій рот, я соромлюся, що мій рот занурився.

Я народилася з чоловіком в платній клініці. Сидіння з чоловіком в приймальній кімнаті, медсестра походить від esmarch mug, говорить: - Так швидко за клізму. Чоловік стрибає і йде до неї, медсестра знаходиться в ударі. Повідомляв мене, що думав богиня, щоб він не соромився себе від страху.

Вся вагітність побачила хлопчика, покажіть малюка відразу після пологів, і попросіть статтю. Я розповідаю вам, хлопчика, але не виходить. Лікар так торіонно просить: Де не вийшло? Я знаю, що щось неправильно. Тоді я зрозумів, я зрозумів, маю дівчину.

Після народження я покликаю чоловіка, Я кажу вам, що ваш син був обурений. О, добре, який час я підбираю вас? Я одяг, ye, прямо зараз... і я дійсно прийшов, щоб підібрати його.

Я народилася з чоловіком і платною дружиною. Мій чоловік рубається за мене і за себе. Про годину до до дочки дружби вона сказала: «Окай, ти сидиш за п’ять хвилин і отримую таблицю готовності». Чоловік: «І що, то, щоб відсвяткувати, що ми? ... так в повній серйозністі ... дружина сміхалася довго.

Вона породжувала у віці 19 років, насправді вона ще була дитиною з великими, наївними блакитними очима. Заходи в стаціонару з контрактами, наповнювати картку, запитати: - Ваше ім'я (відповіді), - вік (відповіді), - ВІЛ, сифіліс, гепатит? - (дуже продумано) Ні, спасибі!!! І я не рекомендую!!!

Я не хочу, щоб перейти в подробиці, але я буду писати. Три з нас були в номері. Мій чоловік назвав. Я говорю з ним на телефоні... У цей момент в туалеті... Я та інші сусіди починають сміятися. А коли почула наш сміх, вона починала сміятися, теж, стрибаючи з туалету. Кілька секунд тиші... А посміхатися на всю кімнату!!! Людина в кінці телефону сказав щось. А потім він yells, 'No, я не розумію, де???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ви в барі? Я чую музику і п'яні голоси!!!! Я не можу говорити з гістеричного сміху.

У мене була дитина з скромною дівчиною. Я лежаю там кричу, і вона монотонна, як стискання сторінок. Я очолився і сказав: «Я збираюся жити, океї?» Вона сказала: «Орі, я відчуваю себе краще». Тільки я кричущий так, щоб вранці весь стаціонарний будинок виглядав, що не дозволяв кожному спати (це про мене). І про неї - сантехніка все ранку в пренатальному приміщенні і попросила показати, хто арочився трубу так...)

На всіх захворюванні лікаря на «пуш» мій організм відповідав повну непорозуміння. No 5 років в університеті, без знання мов, без досвіду життя – нічого допомогло. А потім лікар сказав одне магічне слово. ЧИ. І я зрозумів це!

Виконавці вже дуже сильні і хворі. Я зажадав, щоб спати в напівневідомому стані, до якого я отримав відповідь, що тільки коти і собаки були поставлені до сну.

Він був схожим на туман. Я тільки пам'ятаю палицю з залізного ліжка, що я випадково зламав і спробував приховати.

Я був на всіх чотирьох з лікаря. Вони половили мене і сказали: "Не соромно!" Я не соромлюся. І коли вони показали дитину і попросили мене голосувати половину, я був вирощений. У мене є мінус 5 - Я не можу бачити дитину!

Перша дочка подарувала в 5-му році. Вони говорять, піднімаючись на стілець, поки вони запитують деякі питання «що це коли і як» заповнювати свої папери ... а потім питання: «починає геморой?» Я: "Офісний курс я був !!!!" особливо з фізики! Я думав, що всі помирають, попросіть знову: «Як хворі геморої?» «Що таке? « » » » » » » » » » » » » »
У цей час хтось починав кричати з сміхом.

Народжений друг (робота в сильній позиції керівництва) Довгий, жорсткий ... почав зшиватися і вводять анестезію. Акуратно, втома «звернулася до голови» і вона була лікарем і стібкою дружини в коматозі: «Так, завтра як пояснювальні ноти мені на столі...» і вийшов.

Веб-сайт: www.facebook.com

Джерело: