639
Ремонт балкона.
Я вирішив взяти його на балкон. Я знаходжу багато безшумних ярусів до полігону (навіть, там я пропустив один і так для дрібних речей). І ось ми йдемо.
Ось 35 фото.
2,2 км Черехи начерковані недорогими барами та дошками різного калібру
2р.
3. У Більше екс-гендерних жахів. Будинок є панелями. У 1991 році. Виготовлений з'їсти ... s
Додано до [mergetime]1371921905[/mergetime]
4. У Все безперечно зламаний і відкинутий.
5. Умань Oops ... патч. Ніщо, нехай рухає.
6. Жнівень Для майбутньої підлоги для пені прийнята рідина. Блок товщиною 100 мм.
Р
7. Про нас І покласти на плитковий клей. Загальна вага 160 кг на площа 3 м2. Я не думаю багато.
р.
8. У Ми всі заземлення двічі.
9. Навігація І заливаємо в самоконтейнерний склад. Шукаю вперед, я кажу, що вона зайняла 3 мішки суміші 20 кг. на 3 м2.
10. Це простий, але потрібно зробити все дуже швидко.
, Україна
11. Все покривається. Ми чекаємо на роботу.
12. Я збираюся почати патчування стовпів під блоком будинку.
р.
13.00 р. За допомогою доведеної «Забезпечити сім разів, відрізати один раз» все позначено і скручується.
14. Контроль точності монтажу
до 1 2 3 4+
15.00 р. Старт швейного блоку будинку (балкон вирішив не утеплити)
16.00 р. Ведуться перші дві секції ввечері.
р.
17.00 р. Наступного ранку починаємо готувати наступні розділи.
18 років
19.00 р. По дорозі всі дерев'яні поверхні оброблялися захистом полум'я (червоний відтінок через це).
20. Було прийнято рішення покласти ламінат на підлогу (до того, що він лежав в передпокою на рік, але не сподобалося і був видалений, щоб будь ласка лінолеум)
21. ламінат прокладений таким чином, щоб він був потім покритий блок-хаусом (всі необхідні зазори для розширення залишаються)
22. Ламінат лежав, як це було. Розмір вийшов точно - не потрібно різати.
23. Шавби блокхаус далі
24.
, доб. 3
25. Зрізи будиночок готові. Все прокладається перед розписом.
р.
26. Я здаю фарбу. Фарба і лак. Колір - модрина.
27. Колір зданий занадто яскравим, але потім звикли до нього.
28. Перший шар фарби. Дуже швидко висихає, до речі. Другий забарвлений 2 години.
29. Всі розмальовки.
30. Всі розмальовані - 2. Старі кадри також шліфуються і фарбуються однаковою фарбою.
31. Вид на номер
32. Кількість фотографій трохи неправильно – це остання. Всі
П.С. Я не зовсім зробив з балконом ще. Якщо можливо, я хочу вклеїти стіни, на якій мозаїка запечена німецькою клінкеру (імітація талії цегли).
P.P.S. Дякуємо всім за прослуховування. Ready для прослуховування конструктивної критики
Джерело:
Ось 35 фото.
2,2 км Черехи начерковані недорогими барами та дошками різного калібру
2р.
3. У Більше екс-гендерних жахів. Будинок є панелями. У 1991 році. Виготовлений з'їсти ... s
Додано до [mergetime]1371921905[/mergetime]
4. У Все безперечно зламаний і відкинутий.
5. Умань Oops ... патч. Ніщо, нехай рухає.
6. Жнівень Для майбутньої підлоги для пені прийнята рідина. Блок товщиною 100 мм.
Р
7. Про нас І покласти на плитковий клей. Загальна вага 160 кг на площа 3 м2. Я не думаю багато.
р.
8. У Ми всі заземлення двічі.
9. Навігація І заливаємо в самоконтейнерний склад. Шукаю вперед, я кажу, що вона зайняла 3 мішки суміші 20 кг. на 3 м2.
10. Це простий, але потрібно зробити все дуже швидко.
, Україна
11. Все покривається. Ми чекаємо на роботу.
12. Я збираюся почати патчування стовпів під блоком будинку.
р.
13.00 р. За допомогою доведеної «Забезпечити сім разів, відрізати один раз» все позначено і скручується.
14. Контроль точності монтажу
до 1 2 3 4+
15.00 р. Старт швейного блоку будинку (балкон вирішив не утеплити)
16.00 р. Ведуться перші дві секції ввечері.
р.
17.00 р. Наступного ранку починаємо готувати наступні розділи.
18 років
19.00 р. По дорозі всі дерев'яні поверхні оброблялися захистом полум'я (червоний відтінок через це).
20. Було прийнято рішення покласти ламінат на підлогу (до того, що він лежав в передпокою на рік, але не сподобалося і був видалений, щоб будь ласка лінолеум)
21. ламінат прокладений таким чином, щоб він був потім покритий блок-хаусом (всі необхідні зазори для розширення залишаються)
22. Ламінат лежав, як це було. Розмір вийшов точно - не потрібно різати.
23. Шавби блокхаус далі
24.
, доб. 3
25. Зрізи будиночок готові. Все прокладається перед розписом.
р.
26. Я здаю фарбу. Фарба і лак. Колір - модрина.
27. Колір зданий занадто яскравим, але потім звикли до нього.
28. Перший шар фарби. Дуже швидко висихає, до речі. Другий забарвлений 2 години.
29. Всі розмальовки.
30. Всі розмальовані - 2. Старі кадри також шліфуються і фарбуються однаковою фарбою.
31. Вид на номер
32. Кількість фотографій трохи неправильно – це остання. Всі
П.С. Я не зовсім зробив з балконом ще. Якщо можливо, я хочу вклеїти стіни, на якій мозаїка запечена німецькою клінкеру (імітація талії цегли).
P.P.S. Дякуємо всім за прослуховування. Ready для прослуховування конструктивної критики
Джерело: