Машина з ЧПУ від чого використовується. . й

Кожен має мрії. Хтось зробити джип для риболовлі, а хтось зробив радіокерований літак. У мене є ЧПУ машини ...

26 фото + кілька відео.

Я зрозуміла, що я чітко не хочу купити непристойну річ за 400 доларів, і що було більш задовільним для TC вартості від 800+ доставки, митного оформлення та ін. - Я вирішив зробити це самостійно.

За приблизну пам'ятку береться китайська. Прикріпивши один до іншого, я зрозумів, що було так багато алюміній, і я не знайшов навіть одного, і це буде важко його обробити. Вибір впав на фанери товщиною 18 мм. Маленька пухнастка і збір думок в палі, втілила все це в автокадному малюнку.

Але природно, все з фанери не можна виготовити, особливо керівництво і пропелери ... Китайська допомогла знову, вони замовили гойдалки (больські гвинтові редуктори), а також керівництва діаметром 12 мм, блоки з лінійними кульовими підшипниками, підшипники тяги, шпиндель з кріпленням.

Китаянки – цікаві люди. Я запитую, як будуть оброблені кінці?
до Що ви хочете?
- Як вони зазвичай отримують це?
до Все відрізняється.

У той час як це, я був приступним, тому що я зробив ЧПУ вперше. Інфо в інтернеті нагадує море, але коли мова йде про нюанси - то є повна жаха.

На фото також є мотор - Dshi-200-2. Вони перевозять всю машину. Чому вони? Вони просто були. І драйвери для них були зроблені кілька років тому (так, я зрілий багато).

64,40034

Добре, є деталі, вона залишається зробити... Я купив фанери на ринку і вирізати її.

До сих пір ця пальня деревої деревини виглядає так само, як вона повинна. Іноді я навіть почав сумніватися:

У ріжучих і бурових роботах я не найправомірніший, тому оцінивши радіус викривлення рук і мої вимоги до явного результату, я пішов на ринок і купила себе помічником.

Починав буріння.

942881

Перші спроби занурення осі Z

Вид знизу

У ході роботи нам довелося придумати методи та інструменти : Це як були зроблені отвори в кінці (вони потрібні для меблевих стяжок, фанери, після всього, ніж не шафа? й

Для затискання шпинделя вкладення - також меблеві болти з самофіксацією, вони повинні свердлити трохи хитрості, щоб не дотримуватися.
Це Z перевезення в спині.

3610Р. 4200Р.

І це X перевезення. Найдешевші деталі в приладі (звідти ще там, навіть з буровими машинами, щоб виставити її вертикально не так просто)

Машина з ЧПУ від чого використовується. . й 46

Я вирішив пофарбувати матовою фарбою в бальонах. (Для якості, просто не завжди на руці для фото)

З часом цей конструктивний відвертав рештки мого крову і виготовити останні нерви, щоб процес складання знизився з літопису. Тест X і Z-ось. (відео)
Але руки не цікаві. Я хотів відродити його. Постраждав дроти, болти та інші неприємні речі - виявилося!

Але це просто невелика частина... Багато роботи. Нарешті очистивши запор циклічного руху вагонки, він пішов, щоб вирізати боковини порталу.

Штукатурки закінчувалися вручну, приймали багато міцності, тому шматочок знову знизився. Ось вид бічних стінок викручується до опори X.

Машина з ЧПУ від чого використовується. . й р.

У деяких деталях довелося висвердлити з того, що були пробурені поздовжні деталі, на які повинні бути викручені керівництва Y. Вони розташовані на боках робочого столу.

Згадуючи процес складання, важко відхиляти від використання профансій. Ну, нижня частина в основному коробка з рейками, все те ж, як X, або дуже схожа ...

Все здається там, двигуни стоять, керівництва теж. Також на фото можна побачити квадрати, на 4 болти - це зупинки для підшипників, що тримають прокладку.
Але щось не вистачає, нічого не закріпити оброблені деталі.
Що робити? Сила ... З фанери. Чи не знайдено відео, де машина побачила власний робочий стіл, є фото версії. Дада, нормальні горіхи! І природно встановити з молотком :D

Добре, більше або менше - все зібрано, стіл викручується до машини.

Для проводів були придбані ланцюги (провінція, китайська допомогла :)
Так, 4 великі горіхи в таблиці - для плоских клаптяв, nv просто в разі

Ось що квадратна муфта і дуже важлива деталь - червона кнопка!
Для зупинки машини використовуються аварійні випадки.

Дивитися на спині.

І звичайно, тест! По суті, було зроблено до столу, добре, океї.
Не запитайте, що таке шинка: Просто тест.
Після декількох випробувань на фанері, я хотів оновити машину. Я вирішив замінити вагонетку Z з Дуральним перевезенням. Я купив шматочок на ринку і зробив сам верстат. Звук був важко описати...
Що я отримав.

Машина з ЧПУ від чого використовується. . й р.

І зовнішній вигляд.

А також тест на точність роботи (і це було необхідно) - невеликий ручкерчіф, розмір близько 22 мм, пилений V-подібним гравером діаметром 0,2 мм. Доріжки шириною 0,3 мм.

Додано до [mergetime]1371939859[/mergetime]
Все, що я дуже щасливий з результатами (так, я дуже люблю :)
Але в принципі, для фанери машини, виготовленої з недорогих деталей і підручних засобів, виявилося досить добре.
У наступному ряду – чергування машини, заміна всіх деталей фанери з алюмінієм або праскою, заміна пропелерів (мій дефектний, вони працюють, але іноді клацають – ось повага для китайської, вони сказали, що не питання, буде замінено). Один болт на своєму шляху.
Я втомився писати :D Я збираюся розслабитися, курити і читати коментарі :

Джерело: