- Чінгіз, ми плануємо магазин в Астані, подумаємо щось разом?
Приходьте! Я зробив його. Ось план!
50 зображень.
до Ох, добре, мені подобається все, просто потрібно фотографії для адміністрації торгового центру.
Добре, я не фарбувати фотографії.
Тексти пісень, а це означає: І ми є друг, вона буде зробити все, ви просто показати її як.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Додано до [mergetime]1372103096[/mergetime]
Tex ... Фото зважує багато. Тексти пісень, а це означає: Я чекав трохи, терпіння, друзі.
Через кілька днів.
- Готовий. Це буде так.
Ой! Великий Дерева!
р.
7 днів
Наш дизайнер вже пофарбував все.
р.
Головна
- Відмінно. Чи підтвердило все життя?
до Так, так!
- Тоді я стартую.
Вирізати на Multicam.
Лазерне різання.
р.
Придбання повсті.
75369816
заготовки.
Приготування.
Вони є.
229292
Через місяць.
- Генгіс, слухайте, нам потрібно зробити світловий знак.
Я не зроблю знака, я не зробив знак.
Уявіть, якщо ми повісимо звичайний світлий ящик або листи з пластику з неоновим, уявіть, наскільки красиво буде. Фанер красива, пластик не красива. Не у форматі комерційного обладнання.
- Я. Але щось я дивлюся, вже є терміни горіння, і я ніколи не зробив світлові знаки, і якщо є патч, немає стикування. Пишіть, це все пішли.
до Це океї, ви зробите його.
- Гаразд, але потім я буду робити дизайн на мій розсуд, мінімум світла, максимальна фанера.
- Все правильно, все правильно, що ви скажете.
5 днів
до Ольгою я не можу стояти його і все ще зробив невеликі зміни. Але не хвилюйтеся, ви навряд чи помітите їх. В основному я виправила щиколотки і змінив колір своїх кросівки.
720868
- Знак буде таким, що. Я нанесу діаграму.
Я згоден з усім, тільки знак буде невеликим. Мені потрібно від краю до краю.
- Як це?
Додано до [mergetime]1372104061[/mergetime]
Так! Це океї.
- Тоді я стартую.
Ще один жирник.
р.
Більше лазерного різання.
3250Р. 3700Р.
лазерний
Якщо хтось вважає, що це так легко зібрати готові ріжучі елементи від повсті до головоломки і це коштує нічого на всіх. Він може прийти і він коштує нічого для роботи.
як це.
р.
Через місяць.
- Генгіс, як ми робимо?
Всі права, я відправляю останні завантажені машини на склад. Готовий для установки на 25-26-му.
- Відмінно. Ми будемо монтувати ніч, щоб ніхто не міг бачити або чути. Вимоги до адміністрування TC. Ми даємо Вам допомогу.
до Ольга, якщо у нас немає часу на ніч, де ми йдемо?
Не хвилюйтеся, ми поставимо вас в будинок.
"Казцхол" Думаю, такий сплетений готель з трансферами і номерами, повними чашами в клітку. Всі права, після того, як Китайські пологи, я не страшний.
5 днів
Астана - Я вирішив, це бар в усьому!
Це те, що мій простий стандарт виглядав так. Який матрац! Ви можете розповісти про нього. Вах-ва!
1 час. 21:00 Травень 24. Сари-Арка МТС
«Я слухаю мене, а потім все буде легко і швидко», - розповів Ілля інші, «Що я маю білі рукавички. й
У розібраному стані все обладнання зайнято 2% торгового залу.
24:00. Перші контингенти, сповіщаючі, не підходять.
Я переглядав пост. Немає заборони. Формат
Продовжити: 3:00
4:00. Замкнутий невентильований номер, де 4 чоловіки працюють в повному обсязі, загальним призначенням та музикою у форматі створюють дружню атмосферу.
Ви фотографуєте нас в будь-який час?
- Я пишу про вас, Василь.
до Де писати?
- Блог.
- Блог?
- Інтернет.
до Ой, реж! (заслужений казахівський ексклам)
- Послухайте, про нас в Інтернеті буде писати.
«Не кладемо мене в Інтернеті», – відгороджений від руки Віктора.
- Вітя, приїжджайте! Просто посміхатися мені.
5:00.
далі
Залишилося на 7:30.
29 мар До 15 годин. 22:30. 25 травня.
З 10:00 до 20:00 без вихідних
Допоможи вам щось. Це щось побачити.
Ольгою, зайдіть до себе гарне нічне сонечко, а вранці подивіться на готовий результат.
140150 р.
Ні, я хочу бачити, що дерева виглядають так, ви, коли ви повісили їх спочатку, я буду.
- Гаразд, щоб побачити червоні речі, вони для дерев.
Перші птахи в деревах.
Натирання повідомлень щось. до
Лева.
р.
3:00.
"Я не можу, я не можу піти на цьому шляху".
Я так втомився, так втомився, хочу відпочити.
І я закликав, як довго я не бачив тебе.
Ви сказали мені, де ви були.
Покажіть мені, що ви робили без мене.
Мед, де ти? Моя дорога, де ти?
Kai Metova подарував спікерам Vasina honeycomb, також Gaza Strip, коло і так далі від початку 90-х років.
Коли ви не спати другу ніч, будь-який звук, об'єкт або тіні причини підходить до гістеричної сміху. Тим не менш, якщо прогнозується, що третя ніч може бути безсоння.
4:00. У Алмати можна виїхати в будь-який час ранку і купити м'які напої на найближчому перетині. У Астані, вночі, найближчими живими продавцями є тільки на АЗС. Так займе багато відразу.
Повісити знак. Вони кинули банер. Свіжий.
кицька
р.
6:30 до 18:00 Вони кладуть все обладнання в своїх місцях і диспергуються.
Виходите з солоду.
- Ілля, подивіться, подивіться моргу! Приїжджайте, погуляйте по Львову! Що вони мають ставку десь?
Ой!
Вони, ймовірно, мають озеро поблизу або водосховища.
- Я не знаю, можливо.
- Як отримати тут?
Через кілька хвилин при русі через мост над Ісхімом, ми мали гістеричний сміх. Я довго не сміхався. Ми скажемо, скуштуємо в місті, га!
Через 8 годин. Обід. 26 травня. Sary-Arka торговий центр.
Ми прийшли бачити все сонним оком.
Натюрморт
більше
р.
Безкоштовна реєстрація готівки!
І ще один вільний. до
36982661
бомба суїциду.
Ви знаєте, що багато керівників говорять, що важко знайти хороших виконавців, тому також важко знайти хороших клієнтів, але є.
Я зробив. Він поспішав. Я збираюся в резервуарах. Всі руки.
Possibly доказ cherrypapapapapa.com/blog/view/205?fb_act. . ._ref_map=[]
Джерело: