230
Відновлення номерних знаків на машині
Казань. Університет. Прибули тисячі DEPS і роблять те, що тільки совість дозволяє. Ночівля припинила в тому, що у мене є деякі листи на номер вже стиралися і навіть хотіли писати 500 рублів. Я переконаний, що номер був абсолютно прочитаний, але для того, щоб не витрачати більше часу, я вирішив відновити його. Друк нових чисел в IREO коштує 1500 за пару ... думаю, що я можу зробити це самостійно.
Тут будуть 14 фотографії.
Я не хочу стріляти номер перед Росією, тому я покажу тільки реставрацію чисел.
р.
друк номера
Р
Головне, що налаштування принтера дозволяють зробити копію 1 до 1. Зробіть кілька копій, щоб ви могли виділити кожну цифру.
цифри
Уважно вирізати середину.
А потім вставляємо вхід ножиць з стрічкою.
Габаритний зображення
потім ретельно надіпсувати шаблон на відповідному малюнку, приклеїти стрічку за
Я використовую спеціальний лак, придбаний в магазині автомобілів, але також підходить звичайний чорний лак для нігтів.
пресування трафарету, нанести лак на поверхню
Потім знімаємо трафарет і даємо фарбу висихати перед тим, як приступати до наступної мітки.
Ми зберігаємо трафарет, оскільки є другий номер, який також повинен бути відновлений.
Після того, як фарба висихає, ми робимо те саме для інших чисел і листів.
результат - виходить, звичайно, не схожий на штамп в ДАІ, але в цілому, це також добре, принаймні не похований.
, Україна
Джерело:
Тут будуть 14 фотографії.
Я не хочу стріляти номер перед Росією, тому я покажу тільки реставрацію чисел.
р.
друк номера
Р
Головне, що налаштування принтера дозволяють зробити копію 1 до 1. Зробіть кілька копій, щоб ви могли виділити кожну цифру.
цифри
Уважно вирізати середину.
А потім вставляємо вхід ножиць з стрічкою.
Габаритний зображення
потім ретельно надіпсувати шаблон на відповідному малюнку, приклеїти стрічку за
Я використовую спеціальний лак, придбаний в магазині автомобілів, але також підходить звичайний чорний лак для нігтів.
пресування трафарету, нанести лак на поверхню
Потім знімаємо трафарет і даємо фарбу висихати перед тим, як приступати до наступної мітки.
Ми зберігаємо трафарет, оскільки є другий номер, який також повинен бути відновлений.
Після того, як фарба висихає, ми робимо те саме для інших чисел і листів.
результат - виходить, звичайно, не схожий на штамп в ДАІ, але в цілому, це також добре, принаймні не похований.
, Україна
Джерело: