Проект: стіна в сусідстві

Здрастуйте, цінуйте Япс. Я хотів зробити щось на стіні в кімнаті. Після того, як я хотів, я вирішив зробити бар і підвісити телевізор. А ще книги на полицях, там ніде не ставити їх (чи було кидати їх, щоб вони були пристосовані кудись.

Я скажу вам прямо, я зробив це все поодинці, я ніколи не зробив нічого подібного.
Ось стіни в кімнаті. У кутку вже є телевізор, але в його місці є ліжко, яке я вже розібрався.

Фото буде 65 з маленьким описом.

1.1.
Після того, як мислити кілька днів, перейшовши через багато варіантів в моєму мозку, розсипаючи Інтернет, я припинив на цьому. Коробка під телевізором вирішила зробити гіпсокартон, зліва від нього бар, до правих полиць для книг. Бар і коробка вирішили зробити з світлодіодним підсвічуванням.

1.2. Ідентифікаційний код
Ось загальний вид фасаду на стіну приміщення, розміри умовні, використовуються коефіцієнт для розрахунку реальних розмірів :

2,2 км
Отримати все від стіни.

3 хв
Роздягання стіни під розеткою

4. У
Прокладаємо дроти.

5 хв
Змащуємо все і робимо розетку.

6 хв
Починаємо робити коробку з профілю.

7 хв
Зробіть, викладіть 3 розетки всередині: Інтернет, кабель HDMI від комп'ютера, тому що немає Wi-Fi в цьому телевізорі та телебаченні

8. У
Детальніше

9. Навігація
У день ранку перед майже ніч зробив дизайн, він виявився навіть, рівень нульовий.

10.
Натюрморт

11.
З другого часу точно в центрі коробки вдалося повісити телевізор :

12.
Натюрморт

13 хв
Почати різання листів з гіпсокартону

14.
Ось що було найважчою частиною про різання :

15.00 р.
Нарешті висить все, роздягнув шпалери всередині, замочивши все 2 рази.

16 мар
Телефонуйте

17.00 р.
Процес шпаклівки починається ...

18 років
Що сталося, в той час як груба шпаклівка

19.00 р.
Грубий шпаклівку, коли висушені, трохи шкірявіли, копати ще двічі і нанести обробку, білий ... І при висиханні білого почали встановлювати полки праворуч від коробки, під книгами.

20.
Полиці, як низ картини вище, я вирішив зробити на невидимих кріпленнях. Я купив сантехнічні болти в магазині, викручений в стіну, вони вже кладуть по поличках, це те, що сталося.

21.
Я кладаю на три шматки, заливають столярним клеєм в отвори в ДСП, просто в разі, недостатньо)

22.
Оздоблювальні шпаклівки сушені, обкурюють її, очищають її.

23.
Ось телевізор.

24.
Розтягування останньої полиці.

25.
Закрити До речі, він відвертав полички себе, лобзик, звернув контур вручну, потім просто використовував решту пилки спочатку як шаблон для відпочинку :

Габаритний зображення

26.
Засихання канта

27.
Прокинув ліву сторону, як бар)

28.
Вид ззаду, по всьому периметру бруса Stameskoy зробив депресії під світлодіодною стрічкою.

29.
Просвердлити отвори в кінці всієї конструкції, вирішили закріпити на стіні повністю таким же чином, як полки.

р.

30.
Ось що сталося на стіні Тут головне не поспішати з маркуванням ... робити все напевно.

31.
Половина години сексу і я зробив це!

32.
Я трахнув, звичайно.

33.
Детальніше

34 кв.м.
Я розірвав шпалери, розбризнув її.

35.
На стіні турбують старі шпалери, так як він вшивається під розеткою, тому я вирішив приклеїти шпалери і пофарбувати їх, зробити яскравий акцент в приміщенні :

36.00 Р
Час фарби...
Я вирішив бути яскравим, акцент яскравий.

відбез ціни2005001'0001

37 хв
Красім.

р.

38.
Він не усаджував, не чекав фарби до висихання, укладав світлодіодну стрічку, все відірвав, але був задоволений. Світло відразу розкриває всі дефекти фарби і шпаклівки

39.00 р.
Загальний вигляд

40.
Також дуже щасливий освітлення.

41.
Чорний глянцевий колір розкриває всі нерівності шпаклівки, тому я вирішив експериментувати і застосувати сливу губку над чорним кольором - червоний, що виявилося, краще виглядає вже.

42.
Я вирішив пофарбувати чорні смуги на шпалерах над червоним кольором

43.
Ось що сталося після сантехнічної губки

1990Р. 2199Р.

44.
Детальніше

45.
Друковані книги :

Вибрати 46 _
Навігація

47.
Знімання за телевізором є темою, очі не втомилися від перегляду в повній темряві!

1 999 р.

48.
Він кладе дзеркало всередині бруса.

49.00 р.
Ну, якщо це дзеркало, то ...
Це просто мене.

50.00 р.
Я чекав два тижні для фасаду, нарешті зробив!

51.
Рука заслуговує на окрему фото)

Р

52.
Оздоблений фасад бару.

53.
На звичайних меблевих петлях + газових ліфтах, які не западуть, зберігають під 90 градусів

54.
Натюрморт

55.
Я замовив скло, кладемо його.

56 км
У мене є верхній поверх фасаду, одне:

6098854

57 км
Друга річ.

Джерело: