В дорозі 15 травня 2013 на Cessna 525

Іноді трапляються цікаві речі. Саша Кахшов і я почав літати одночасно. Він завжди гасить краще, знає теорія і практика набагато краще. В той час, коли ми були на Мускатці. Я залишився небайдужим, і він пішов на, отримавши більш високу авіаційну освіту, крім вже наявного, інструктора в CAF і літаючий літак в бізнес-авіації. У певній точці я мав можливість взяти мене на екіпаж для компанії. Дякую за це. Я думаю, що я не жив до моїх очікувань, як спів-пілота, але в цілому, там, ймовірно, не було спеціального обчислення. Ось коротка історія про цей літо:

75 фото звідси.

У бізнес-авіації є додатковий ступінь свободи проти пілотів лінії, але графік і географія рейсів можуть бути найбільш несподіваними і непередбачуваними. У цей час було трохи більше замовлення. Домодєдово-Воронеж-Іваново-Домодєдово. З днем роботи почався вранці в Домодєдово на авіаційному терміналі бізнесу. Я все ще не знаю, якщо є одна компанія, яка сидить тут або кілька, але термінал в мініатюрі повторює всі послуги великого терміналу. Ми завантажили в приміщення для очікування і підготовки екіпажу рейсу. Я чекав Саша, щоб зробити деякі формальності. Cessna Citation є Cessna 525, який сертифікований для літати один пілот, але з точки зору безпеки, два люди літати тут. Я ніколи не прокинувся струменя, і Саша була перенаправлена в США для цього типу. Ко-пілот – це єдиний запас у разі виникнення проблем з першим пілотом. Після цього у мене вже було понад 500 годин на поршневі площини. Помилки Я можу зробити щось, але не так красиво і правильно, як готові люди роблять.

Разом з Сашю ми поїхали до головної будівлі, щоб пройти ліки, отримувати документи та ноти, пити каву і повністю підготуватися до польоту. Я був безшумним свідком:-) Далі ми пішли назад, потрапив на площину, взявши його розкочування з повіси. Саша заповнює документи під час очікування пасажирів. У будь-якому місці, але тут я не помічник. Очікуйте трьох осіб, отриманих на борту їжі відповідно до побажань пасажирів. В цілому, ця компанія як низькоконструкційний перевізник серед бізнес-носіїв, тому без особливої потреби не буде ніякого ресторанного харчування, ані туристам (вони просто переповнять тут:-) Тоді Саша зустрічає двох пасажирів замість трьох, проводить необхідні розрахунки зльотної ваги, швидкості зльоту і ми починаємо і переміщаємо до попереднього. Я впевнений, що я буду визнати багато неточностей в моїй історії, але я сподіваюся, що я буду виправити в цьому випадку.

Після всіх формальностей і зв'язку з відправниками, ми знімаємо з Домодєдово і випрямляємо ноги в Воронеж.
На шляху, з якоїсь причини, ми не допускається сходження над 210 echelons (так виглядає як сторона йде кудись попереду), і тому швидкість трохи нижче, а витрата палива трохи вище звичайного. Споживач був, якщо пам'ять не змінюється близько 600 фунтів на годину для кожного двигуна, і пари з них. На московсько-Воронеж-Іваново сегменти, я не збирав фотографії, бо не бажано виявляти пасажирів. Воронеж.

Відео зльоту: vimeo.com/68993930

Тут ми зустрічаємо другий рейс від Jet Travel Club. З Днем народження. Вони приїхали сюди з Сочі. На холі Івана Пирогкова та Максима Савельєва. Саша і я говорю, щоб побачити їх тут, перш ніж ми пішли.

Це Cessna Citation. Cessna 525 цитування Jet / CJ - це турботановий легкий двосторонній бізнес літак, розроблений компанією Cessna Aircraft, виготовлений в Wichita, Kansas. Сім'я літаків складається з моделей: CJ, CJ1, CJ1+, CJ2, CJ2+, CJ3 та CJ4.

3610Р. 4200Р.

29 квітня 1991 р. прототип зробив перший рейс. У 1993 році розпочато серійне виробництво, перший літак був доставлений замовнику 30 березня 1993 року.

В дорозі 15 травня 2013 на Cessna 525 , доб. 2

Розвиток літака почалося в 1989 році для заміни Cessna 500 Citation I. Головні нові літаки використовували модифіковану версію останнього фюзеляжу сімейства цитування, нового крила та нового Т-подібного хвоста. На літаку встановлено два Вільями FJ44 турбофини.
Поки ми чекали всіляких формальностей і заправки (це було зроблено тільки через низьку висоту, на якій ми ходимо), я побігаю з камерою на площині. Я був удачливий, що я отримав на борту зі скляним кокпітом. Поруч 67172 з тривожними годинниками в загальній масі.

І ось досить хороший 1000-й Garmin з комбінованим автопілотом.

Звісно, в величезній кількості американських бізнес-джетів та інших великих літаків, сидіння пілотів мають хутряний чохол. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Варто намагатися, але Антон на Бароні такі чохли були і були дуже товстими, що через них пілоти відпочивали голову проти стелі. Він відійшов.

В дорозі 15 травня 2013 на Cessna 525 р.

Мінімалістичний інструментарій, центральний заповідний горизонт та інші транспортні засоби.

Робоче місце KAF. Каюта невелика, тому KVS може досягати будь-якої точки кабіни без отримання.

Наліво з'єднайте навушники, а також кисневе виведення для маски і переключіть мікрофон з навушників до маски. Маска має вбудований мікрофон.

Я завжди дивився, чому є так багато антен.

Не знайшовши себе, я шукаю стоянку. Щодня була зустріч і була багато бізнес-джетів.

582383

Правда та авіакомпанія Flight було багато.

Дуже гаряча зовні, в салоні теж, але все ще не під прямими сонячними променями і це добре. Саша має багато речей, щоб зробити, я повинен заповнювати папір, я потрапив до буклуші.

При цьому екіпаж другої сторони підійшов. З лівого боку, Максим Савельєв, Олександр Нахшов, Іван Пірожков.

Ось вони. У такій компанії, з власними навичками я тільки доставлю каву в салон:-)

Зустріч була фактично короткою. Хлопці до Домодєдово без пасажирів.

Ось на перегляді. На попередню, вони повинні чекати посадки літака, на яку Собианін проповідомо пролетіти. Готовий зняти.

У літаку є світло, пробіг порівняно коротким.

Додано до [mergetime]1372225694[/mergetime]
Тут ми пообіцяли показати нам охолоджений набір. Всередині літака це вражаюче, але зовні після поршневий рейс, оскільки це не дуже чітка траєкторія крутості:-) Вертикальна велика, але горизонтальна швидкість не мала, тому крок не так великий.

Натюрморт

Видалити шасі.

І піти додому.

Натюрморт

Додано до [mergetime]1372225961[/mergetime]
А ми закриваємо літак і переїхали до місцевого аеропорту, а потім, при цьому встигли до найближчої гідної їдальні. На аеродромі знаходиться великий торговий центр з великими харчовими шнурами. Але це не так добре, проза. Після всіх душових кабін в кімнаті і переміщення на площину. Пасажирам необхідно перевозити до Іванова. Шлях короткий у порівнянні з м'ясом. Тут ми їдемо в Іваново. Відео: vimeo.com/68994069

У нас є дуже коротка парковка, відверта кава, розвантажені пасажири, завершені формальності і йдуть додому до бази.

Я вирішив взяти картину салону. Тільки чотири місця для пасажирів, інше сидіння над туалетним сидінням між кабіною і кабіною. За лаштунками є гардеробна і багажне відділення. Вид з площини хвіст.

Шафа між кабіною і кабіною. На правому – туалетний стіл. При необхідності страждає від ворожих свідків з шторами з обох сторін. Це дуже важко зробити це. :-) Ліворучні двері:-)

до 1 2 3 5+

На підлогу присутні м'які килимки.

КВС Нахшов готовий до польоту.

Знову, розрахунок маси, розрахунок швидкості зльоту. При цьому розрахунок швидкості в'їзду. У нас було близько 110-115 сучків.

Походимо. У деяких випадках, де були відбійники, і це може бути зрозуміло не тільки від таких хмар, але і від ефіру. Команди тут і запрошують дозвіл на проїзд вогнів. З боків відбійників, потім душових кабін. Але ми щасливі, і ми не повинні йти від маршруту. «Хмари плавати, хмари. Повільно плавати, як в кіно. Я їсть курку, я їсть коньяку, я приймати фунт. Ми не маємо курчатого тютюну або коньяку.

Я повернувся до роботи.

Вікно гарне, але воно більше не сприймається.

1034940

Щодня я отримую на моєму літаку.

Це вид на робоче місце в навколишній реальності.

Натюрморт

Натюрморт

і

Ми вже почали наш крок

І ось, що попереду, слухаючи метеор душ.

Зовні все гідне і спокійне.

Натюрморт

Чому, на якій висоті ми не йдемо, здається, що ми літаємо безпосередньо над краєм хмар. І пообіцяв пряжку переднього.

В дорозі 15 травня 2013 на Cessna 525 Габаритний зображення

«Хмари над містом піднімалися, повітряні запахи бурі. . . . ?

Джерело: