Нелегальні таксі в Нью-Йорку

Звісно, я почув, що є незаконними таксі в Нью-Йорку, але це було реальним відкриттям для мене, що вони займалися перевезенням на масштабі району і заміщалися міським транспортом. Здавалося мені, що такі речі можна знайти сьогодні в Росії, але не в Америці. Так ми маємо корупцію, а потім є верховенство права та порядку. Але реальність була дуже різною. Я був знову переконаний, що якщо я думаю, що є щось в Нью-Йорку, це тільки означає, що я не шукав його добре.

22 фото + відео через samsebeskazal

Невелике введення в таксі. У Нью-Йорку є два види таксі: жовті таксі та автосервіси. Про тих і інших, які я розповість більш докладно, але зрозуміти, по суті, відмінності між ними є наступним чином: жовтий має особливу розмальовку, роботу в Манхеттені з центру в 125-й вулиці (вони йдуть дуже неохоче), підібрати пасажирів, які голосують по вулиці, тариф розрахований на метр. Автосервіси не мають спеціального переліку розмальовок, роботи по всьому місту, підібрати пасажирів на вулиці за межами жовтої зони (де вони заборонені це зробити жовтим) і приїхати на дзвінок, вони не мають метрів, а вартість відома до початку поїздки. Жовті таксі та автосервіси діють за певними правилами, виконання яких здійснюється міською комісією для таксі та лімузинів. Вона надає їм ліцензії. Є нюанси, але все це нормальне цивілізоване бізнес.

У чорних і латинських американських областях (прочитати найбідші), послуги авто повинні адаптуватися до локальної кон'юнктури і працювати мікроавтобуси, збираючи кілька пасажирів, які подорожують один спосіб і приймають фіксовану плату з них. Як послуги, це, як правило, звичайні пасажирські автомобілі, так що приймають максимум 4 осіб. Не дуже цивілізовано, і це не зовсім законно. Вони не можуть приймати інших пасажирів без вашої згоди. Але оскільки вони мають ліцензію, і пасажири задоволені фіксованим тарифом, і тому не розуміють, влада перетворить сліпе око на таку діяльність.

1,1 км Послуги авто легко ідентифікувати за номером. Вони не мають проміжку, вони мають більше символів, ніж приватні автомобілі, кількість починається з літери T, а в нижній частині говорить T&LC, яка стоїть на податковій та лімузиновій комісії.

, Україна

У чорних зонах і в Китаї є так звані «дельлар ванс». Це вже чистий водний мікроавтобус, який йде уздовж певного маршруту і має фіксовану ціну для поїздки - $ 2. На відміну від автосервісів, що працюють як мікроавтобуси, це не більше седанів, але великі багатосептичні мікроавтобуси. Деякі з них мають ліцензію на перевезення пасажирів, а деякі роботи незаконно. Але ті з них, які мають ліцензію, не можуть працювати як таксі, тобто забрати пасажирів на вулицях. Насправді це все незаконне бізнес.

2. Ліцензований долар-ван. Він має номер серії BUS, який означає, що він може здійснювати пасажирів комерційно, але він не може голосувати по вулиці.

р.

3. У І це незаконний долар-ван. Він отримав звичайні номери. Вони зазвичай працюють для одного власника, який обслуговує конкретний маршрут.

4. У Ще один приватний. Вони настоюють скло, щоб привернути увагу до міліції. Місцеві жителі, якось відокремлюють їх від потоку і гальмують, це долар-ванс, і не всі мікроавтобуси поспіль.

5. Умань Крім незаконного перевезення пасажирів, вони також продають рекламу на своїх платах (також заборонені) та навіть культурні програми. Це Нью-Йорк, тому нелегальні мікроавтобуси можуть стати платформою для просування нового молодого художника. Як це.

Про нас

Найдикішим є «гіпси-каб» (гіпсія – гіпси) – це звичайні приватні особи, які вийшли за межі бомби. Найчарівніша робота в аеропортах Нью-Йорка, а решта живиться в чорному районі, працюючих як мікроавтобуси, так і для перевезення постійних клієнтів. Але якщо ви зловити його і попросити його взяти вас на іншу сторону міста, він не відмовляється. Я зустрів їх у районі Брукліна, але я зустрів їх у таких числах, які я був трохи ударним. Здавалося мені, що вони повинні якось приховати свою діяльність, і вони пішли в нескінченний потік, не будучи сором'язливим або боятися будь-якого.

6. Жнівень Автомобілі йдуть по одному. З п'яти таксі на фото, тільки один законний.

7. Про нас Як і в Росії, Нью-Йоркська міська нелегальні бомбардувальники використовують найсвіжіші і смертельні автомобілі.

, Україна

8. У Не використовуються гіркули, тому старі Форди і Лінкольни.

9. Навігація Ще одне дивовижне для мене те, що це не просто місцевих жителів, які бомбардують. Тут, наприклад, приватна особа від Нью-Йорка бере пасажира на зупинку.

10. І це з Флориди. Він також має радіо.

р.

11. Пенсільванія.

12. Детальніше Пенсільванія.

13.00 р. Як Луїзіана.

14. бомбардувальник з Техасу. Це другий кінець країни!

15. Вірджинія.

16.00 р. Нью-Йорк знову. Ви можете виділити і вивчити географію США.

доб.

17.00 р. Так багато неправомірних таксі, що в одній точці я почав відчувати себе, як кожен був бомбований. Як тільки хтось підняв свою руку, припинив машину.

р.

18 років Gypsy-cabs не відстає за доларом-ванами, а також вдається продати рекламний простір на своїх автомобілях.

19.00 р. Вони не люблять фотографувати своїх водіїв.

03039, Україна

20. Ви можете оцінити кількість джип-кабів на вулицях цього відео.

21. Зйомки процесу привели мене, щоб зустрітися з одним мурним типом (знімається праворуч) Він стояв на перетині протягом тривалого часу і подивився навколо, а потім в деякій точці раптом прийшов до мене і негайно попросив, хто я працював. Я відповів, що я збирав матеріал для мого блогу. Він роз'ясував, що я пишу про те, де я прийшов, потім заспокоївся і почав говорити дуже дружно про те, що є проблема з транспортним транспортом, і люди повинні піти. Автобуси мало і бомбардувальники роблять хорошу роботу. Він сказав, що вони працювали незаконно, але ніхто не покарає їх. Я попросив йому, що він знав всі деталі. Він відповів, що просто дивний пасербі і вид прогулянок. Але він прогулявся за всю годину, яку я провів там, і весь час він перевернув голову в мій напрямок.

р.

22. Я не помітив ніяких проблем з автобусами. Так само, як і інші міста. Природно, це швидше, щоб піти на таксі, ніж автобусом, і деякі пасажири запрошують до незаконних переселенців.

Мені здається, що ця ситуація дуже індексна і демонструє, скільки все залежить від волі органів влади. Площа має багато поліцейських, а штраф за незаконну діяльність становить до $1,500 і 3 місяців в тюрмі. Це, є необхідні закони і суворі покарання, які також мають їх, але з якихось причин в інших областях незаконні таксі не відбуваються на всіх, і на Сході Flatbush вони спокійно і в величезних числах, які подорожують по вулицях міста.

Чи можливо це боротьба з злочином. Східний Площі є однією з найбільш кримінально-розвантажувальних районів міста та великою кількістю таксі дають одну роботу, а також можливість безпечно дістатися додому або метро до інших. Під час дня він повністю безпечний, але вночі це не так зручно ходити. Ось працює практично цілодобово.
й
Всі права.

1914-1906 рр.

Джерело: