600
Великий будинок своїми руками.
Горек живе не в клітку, але як кішка. До того, я мушу на ганчі на підлозі, відчував себе шкода для хлопчика, вирішив зробити його будинок.
По-перше, будь ласка, не порушайте, поки я розумію.
19 зображень.
Р
Ми зробили невеликий проект. У нас є ліжко-атетична, вирішила побудувати під ним.
Придбали матеріали та процес.
Це дно першого будинку. На фанери пасують килим і обрамлені дерев'яними планками для кріплення стін.
На бічній стінці прийнято вирізати контури вихованця.
Малюнок.
7032297
Порізка з лобзиком
Килимове обгортання.
р.
Збір.
Будинок 1 зібраний
Ми починаємо будівництво другого будинку. Верхня кришка - вирізати назву улюбленого
Ми також вставляємо і зрізаємо.
Ми будуємо другий будинок. Ми робимо кріплення для видалення верхнього чохла. Plexiglas передня стіна.
7859399
Чохол анкери
Готовий будинок 2,2 км
Складання анкерів
Чохол 4 шари лаку
459610
Процес лакування
Готовий.
р.
Завершено будівництво. Руді оцінює роботу = Незважаючи на великий нахил труби, вона успішно тягнеться в другий будинок.
р.
Вартість всіх використаних матеріалів склала 2500 р.
Дякую!
Джерело:
По-перше, будь ласка, не порушайте, поки я розумію.
19 зображень.
Р
Ми зробили невеликий проект. У нас є ліжко-атетична, вирішила побудувати під ним.
Придбали матеріали та процес.
Це дно першого будинку. На фанери пасують килим і обрамлені дерев'яними планками для кріплення стін.
На бічній стінці прийнято вирізати контури вихованця.
Малюнок.
7032297
Порізка з лобзиком
Килимове обгортання.
р.
Збір.
Будинок 1 зібраний
Ми починаємо будівництво другого будинку. Верхня кришка - вирізати назву улюбленого
Ми також вставляємо і зрізаємо.
Ми будуємо другий будинок. Ми робимо кріплення для видалення верхнього чохла. Plexiglas передня стіна.
7859399
Чохол анкери
Готовий будинок 2,2 км
Складання анкерів
Чохол 4 шари лаку
459610
Процес лакування
Готовий.
р.
Завершено будівництво. Руді оцінює роботу = Незважаючи на великий нахил труби, вона успішно тягнеться в другий будинок.
р.
Вартість всіх використаних матеріалів склала 2500 р.
Дякую!
Джерело: