Нагорода знайшла свого героя!

Пам'ятайте ці повідомлення:
Ось перший і ось другий, тому без решти байдужим стало цікавим, щоб приклеїти або ні.
2 ще фотографії.

Я отримав його.
міні-сакі
1 час
З відкритих джерел в Інтернеті я дізнався, що 26 травня 2013 р. о 20:30 на Московському Кільце-Дорогі в районі 5 км. поліцейський автомобіль Ford Focus 3 з державним номером A0586**. Судячи з написами на дверцятах, автомобіль належить до поліцейського руху в Ярославській області. Номерна пластина була ущільнена папером, щоб код регіону не міг прочитати. Будь ласка, проводимо перевірку та приносимо водія до адміністративної відповідальності за ст. 12.2 частина 2 адміністративного кодексу РФ. Будь ласка, надсилайте письмову відповідь на мене поштою.
Джерело
forum3/topic588541.html
і
дві
З відкритих джерел в Інтернеті я дізнався, що 4 червня 2013 р. о 12:32 на залізничному переїзді перемістили регулярні автобуси, що перевозять пасажирів з державним номером C726UV42. Суддя за записом, автобус зобов'язав порушення трафіку і перемістив залізницю на заборону світлофора з закритим бар'єром. Будь ласка, проводимо перевірку та приносимо водія на адміністративну відповідальність за статтю 12.10 ч. 1 адміністративного кодексу РФ. Будь ласка, надсилайте письмову відповідь на мене поштою.
Джерело: www.youtube.com/watch?v=_ZOpkXjMnDw
Ось 46 секунд.
і
Відповіді.

Що я можу сказати?
офіс
все ... ви можете swear.

р.

Джерело: