5 видовгий об'єктив

Кожна країна має власний спосіб розлучення. Ось 5 найбільш несподіваних речей, які відбувалися в 2013 році.

1,1 км Турецьке розлучення

до Ресторан в Старому місті Сіде.
– сказав Сергій Бірюков з Долгопрудного. Моя дружина і я замовив багато: ціни на меню були досить доступні. Але кількість векселя, яку потім доводили до нас, було три рази вище. Звісно, ми відразу ж не визначилися, а потім приносили нам ще одне меню (перше було від нас відразу після замовлення), і вже є нові ціни, майже як в Москві. Ви не можете довести щось. Ми спробували погрожувати поліцію, це бездіяльність. У ході проведення аукціону, сума, однак, падає двічі, але все ж було більше, ніж у нас.

Дуже просто захистити себе від таких кишенів ресторану: ви завжди повинні залишити меню на столі, поки ви посидите офіціанткою.

2,2 км Тайська розлучення

Ірина Шапкіна з Новосибірської відпустки в Таїланді більше ніж один раз (Сибірські обирали східні курорти), але напередодні 8 березня вона все ще запала на приманку місцевих порід:

до На храмі в Бангкоку прийшов до мене з мішками зернових культур. І було багато голубів навколо, всі фотографували з ними. Так він пропонує мені цю кукурудзу для голубів на 50 бат. Недорогий, але він все ще дає мені деякі сумки. Я кажу, "Всі". Він відмовляє голову, що «так», і коли я збирав картину і всі зерна вийшли, він вимагав 50 бат для кожного пакету. Я відмовився, але відразу ж був кричав, шум, його друзі...

Історія не закінчувалася. Заява про те, що її візу було некоректно оформлено, тому він буде конфіскувати свій паспорт “для уточнення”. В результаті, замість 50, дівчина повинна була входити з 1000 бат, які мігрували на кишенях продавця і поліції. Тільки пізніше, від керівництва Ірина дізналася, що поліцейський був підроблений.

Оплатити за все, придбане на вулиці (вода, харчування та ін.) слід відразу, поки купець кладе новий рахунок. І оригінальні документи завжди повинні зберігатися в готелі, перевозивши тільки свої фотокопії.

3. У голландські розлучення.

У Амстердамі, Хагу та інші туристичні центри Нідерландів, підробкова поліція розведення нашого брата по-різному.

до Я пішов з одного місця, і поліцейський в нашій особі - це картка: «На даний момент існує багато контрафактної валюти в країні». Звернувшись до тесту, згадував випадок останнього відпочинку один студент.
до Ми продемонстрували наші євро, і ми мали сімсот доларів. Повернути їх і апологізувати за незручність. А потім виявилося, що сто доларових векселів перетворилися в один з найменших векселів — вони виглядають так само. Я думаю, що він зробив.

Поліція Європейських країн не змащує пасерів, без санкції або навіть причини. Не Росія. Не дивлячись на шахрайство, що ви не розумієте ходьба з ним на сайт - є висока ймовірність того, що крокок відразу буде втрачений в натовпі.

4. Італійська розлучення

Я бачив це до. У самому серці Рима, на Via del Corso, де є багато магазинів, був столик, покритий зеленою ковдрою, на якій молоді люди збирали гроші від туристів для реабілітації наркоманів. Тобто вони збирали підписи проти наркоманії, але потім якось виявилося, що кожен знак зобов'язаний сплатити за його громадянське становище.

- Тільки туристи привели до цього, пояснили Олександр, співробітник одного з туроператорів, що працюють на Апенніні. Місцеві жителі добре знають, що зібрані кошти не використовуються для боротьби з наркоманією, але для нової дози. Такі столи встановлюють саму мафію, а карабіни, пов'язані з козячим ностра, не доторкнувшись до них. Дешево і безпечніше всього пішки.

Підписи за документами в неперевершеній мові ніколи не варто, а ще більше - дати гроші за неперевершені цілі. Ось рецепт: «Не розумійте тебе».

5. Умань Болгарське розлучення

Наталія з Москви вирішила обміняти євро на місцеві леви в Сонячному пляжі, так як курс обміну в найближчому банку зданий досить підходящим. Касира подарувала їй готівку і попросила її підписати чек. Наталя підписала свій автограф, але коли вона підрахувала леви, то виявилося, що мало, ніж вони повинні були:

- Я був непристойним, але касіра продемонстрував мене перевірку, яка вказала зовсім інший курс: «Якщо я підписала, то я погоджуюсь з цим, щоб вона не була скаржаться. й

Тим не менш, в Болгарії, як і в Криму, як правило, регулярні громадські мухи, тому ця проводка вже відома багатьом. В даний час вона замінюється новим. На блоці з курсом обміну замість валютних імен співробітники закріплюють магніти з прапорами США або ЄС. І коли туристи, то запевняють, що вони продали леви за менш вигідною ставкою, вони запевняють, що бейкер не був курсом, але вартість магнітів. І це все право, ви не можете дотримуватися його.

При обміні валюти ви завжди повинні попросити кеш'ю про курс і попросити його набрати на калькулятор суми, яку ви в кінцевому підсумку owe.

Головна

Джерело: