8 оповідань про людей, які добровільно відмовилися

Більшість людей впевнені, що це не потрібно приймати мільйона, якщо його пропонують, тому що в найближчий час вони не можуть запропонувати. Але іноді є ексцентрика, які здатні з легким серцем не піддаватися спокусі - це про них, які будуть обговорюватися.
8 оповідань по strajjj

1,1 км Геніус математики, який відмовив нагороду $ 1 млн

, Україна

Російський математик Григорій Перельман в 2003 році зарекомендував гіпотезу Поінкаре, яка стверджує, що будь-який об'ємний простір без краю може перетворюватися в сферу – ця таємниця вважається нерозчинною близько сто років.

Визначений як один з найрозумніших людей на планеті, Перельман опублікував два докази теореми - в 2002 і 2003 році, але тільки в 2010 році група математиків з Інституту глини підтвердила точність його доказів, тому один з семи так званих «Мілленій Мистерій».

Вартість цього рішення становить $1 млн і медаль поля, математичний еквівалент Нобелівської премії, щедрий, це не так? Але геній відмовився від грошей, кажучи, що наукові знання є більш дорогими, ніж фінансова винагорода.

«Я не зацікавив гроші або полум’я. Задоволення заповнює весь світ, і вона обіє формули, що дає нам необмежені можливості. Я знаю, які правила Всесвіту. Я хочу працювати на мільйон доларів, Перельман розповів про місцеву газету. 47-річний геній досі живе скромно з матір’ю та сестрам в рідному місті Санкт-Петербург. 2. Переможець Лотерея, який не взяв його £2m

Здавалося б, кожен мріє виграти лотерею, але, очевидно, це не: 70-річний німецький пенсіонер отримав квиток на £ 2 млн ($2.77 млн), але він відмовився від готівки, тому він не знає, що робити з ними.

За словами переможця, він не зацікавлений у виграші, так як він купив квиток тільки тому, що його пізня дружина була пристрасним гамблером. Коли він дізнався про своїх виграшів, він пішов до штабу Лотерея, і сказав їм, що він не займе грошей. Пенсійник не дала навіть довгому прогулюванні працівників, кажучи, що він не мав нічого спільного з цими грошима, бо він не залишив нікому в світі – дружині і батькам більше немає, і він не мав дітей або інших прямих родичів. Асоціація має виграші, сподіваючись на зміну свого розуму.

3. У Чоловік, який не продав камінь за $4 млн

Подорож по горах біля кордону з Йеменом, мешканцем Саудівської Аравії, Продажем Мусфером аль-Гамді, знайшов темний камінь, який, згідно з ним, був згадований в одному з віршів Корана, що говорить про те, що в рік слону (570 AD), Аллах направив Абабілські птахи, заправивши армію Ефіопійського лінійного Абрахема з камінням Саджіль (переклад. з арабської – «запечена глина»), що, потрапляючи в Ефіопіонські солдати, залишили їх страшними незбираними виразками. Мета армії Абрахама було знищити основну шринку мусульман - Кабаба, але деякі люди загинули на підходах до Мекки, решту панікувалися і відступають, вони загинули один після іншого на шляху додому.

Через рік продаж було запропоновано $ 4 млн за цей камінь, оскільки він прикрашений зображеннями птахів і слонів, його вага є рівно 131 г, яка відповідає кількості слів в одному вірші Корана, і експерти розрахували, що вік каменю становить 1442, що збігається з подіями, описаними в Корані. Проте, Продавець стверджує, що батько і дід з'явився до нього уві сні, яка важлива причина не продає релікву.

4. У Прибиральник, який не брав $60 млн, щоб зберегти свою сумлінність чистою

У 2006 році вчений- винахідник Джеффрі ван Middlebrook розробила технологію для очищення продуктів горіння з газу CO2, застосування якого на промисловій вагі принесуть його в тон.

Успішне застосування цього винаходу у розвитку чистої вугільної енергії. Китай, найбільший світовий споживач вугілля, чиї побічні продукти для генерації електроенергії – це величезна кількість забруднюючих речовин, що випускаються після згоряння палива в атмосферу – близько половини мільйонів людей щорічно гинуть в Китаї від хвороб, пов’язаних з страшним станом повітря. Крім того, вугілля, горіння, сприяє збільшенню шару хмар чорного смугу, охоплюючи основні китайські міста.

За підтримки Університету Китаю та глибоких коферів Комуністичної партії, Середброка та його бізнес-партнера попросили фінансувати свої дослідження загальною кількістю $60 млн.

Але винахідник прочитав на новини про операції з збору органів з десятків тисяч «присонників конуси» для практикування Фалуна Гун духовно в китайських військових лікарнях, а також про жорстоку катування в ув’язнених і постійне репресія китайського народу країни. Прочитавши цю інформацію, компанія Middlebrook вирішила: У нас є велика кількість грошей. Але потім я прочитав про всіх жахів, які йдуть в Китаї. Я думав, я не збираюся зробити це. Я не можу взяти гроші з них. Незалежно від вартості моєї технології, незалежно від того, скільки вони можуть запропонувати, я не буду приймати китайські гроші.

5. Умань Скеляри, які не порушували за $1 млн

Пам'ятаєте оголошення "Гілет", в якому чоловіки в рушниках потіли після душіння? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. ZZ Top лідер Біллі Гіббони і його колега Пиріг Hill були запропоновані $1 млн, якщо вони поголені їх бороди. Вони відповідають другу вироку таким же чином.

«Ведуться з інфляцією, це не вийде. Перспектива перегляду себе в дзеркалі sleekly поголені дуже схожа на фільм жахів. Ця пропозиція ніколи не буде вважатися, незалежно від винагороди, - сказав він.

р.

6. Жнівень Актриса, яка відмовилася від відповідальності за $ 1 млн

Невідома актриса Ліндасай Лохан була виведена увагою редакторів неординарного видання для чоловіків, на чолі з Хуг Хефнером, минулого року запропонував їй роздягатися на честь 55-річчя видання першого випуску журналу. Це не перший раз, коли вона відмовилася бути голий для Playboy, але цей раз її плата було $1 млн.

У 2009 році вона була запрошена на заставу за $500,000 – Лохан відмовилася, після чого Playboy підняла ціну до $900,000.

Раніше Ліндай був частково голий для фотосесії з відомим дизайнером Edie Slimane, а також на набір, як Марилін Монрое для New York Magazine 2008.

7. Про нас Людина, яка не хоче працювати за $ 250 млн

Багато людей готові вбити навіть неоплачених робочих місць, але це не один з них хлопець! Грег Коффі звернув GLG, один з найбільших страхових фондів Європи, і відмовився продовжувати роботу для них, навіть якщо він буде забезпечений запасами, готівкою та іншими потужними стимулами, варто близько $ 250 мільйонів за лише п'ятирічний договір розширення.

Coffey - це не остання людина на ринку страхування в Лондоні протягом декількох років, але це було це високопрофільне відхилення, яке зробила австралійський знаменитий по всьому світу. Кар'єра Грег дозволила йому володіти майном варто близько $40 млн, що включає в себе, серед інших речей, будинок в Лондоні, два особняки на узбережжі Сіднея, шале в Швейцарії і садибі біля Лондона, тому очевидно, він може дозволити собі відмовитися від таких пропозицій.

8. Помічник, який не придбалий мільйонам уряду

Пастор Рик Варрен закликав християнських організацій не приймати державної допомоги.

Рик Варрен (Rick Warren) – преахер в церкві спільноти в Долині Саддель, Каліфорнія, а також має широке визнання про відмову церкви прийняти гроші з держави, зануривши, що всі християнські громади повинні слідувати, якщо вони дійсно вірять в суд. Рік неодноразово дала інтерв’ю, в якому він заявив, що він особисто відмовився приймати мільйони доларів, зауважених за їх приїзд до адміністрації Обами та попередньо Президентом Бушам: ці кошти повинні бути спрямовані на благодійну діяльність, що його Церква займається по всьому світу.

За словами Варрен, відмова матеріальної державної допомоги перешкоджає політичному тиску на громаду, що може призвести до спотворення сенсу викладання Ісуса Христа. Крім того, уряд часто виділяє кошти тільки для забезпечення необхідної відповіді релігійних організацій до порядку денного, таких як питання аборту або руху геїв і лесбіянок.

720797 р.

Джерело: