8 Відкликання викладача англійської мови (Adults)

8 Відкликання викладача англійської мови (Adults)

1,1 км Ви не можете вивчати мову протягом шести місяців. І я не хочу BMW, якщо я навчаю тебе. Два роки важкої роботи є мінімум, щоб почати спілкуватися добре на широкому спектрі тем.

2,2 км Ні, ви не можете вивчати мову без будь-яких завдань. ( Насправді, ви можете, і я мав такі прецеденти, але вам потрібно не менше 3 годин 3 разів на тиждень, і, відповідно, перемішувати умови в 2 тиші 5 разів) Що ж ви не можете розраховувати, тому що такі герої з великою кількістю вільного часу і стабільною мотивацією блоку.

3. У Без граматики та правила не існує. Коли людина говорить про те, що він не потребує граматики, він не розуміє, що ці поняття незрівняні. Якщо потрібно знати кілька десятків фраз, купіть фразу книгу. Учитель навчить Вас висловити свої власні думки, і без розуміння правил, за якими вони будуються – ніде.

Додано до [mergetime]1372347303[/mergetime]
3. У У більшості випадків ви будете розуміти, якщо ви говоримо з великим акцентом. Але:
1,1 км Підготуйтеся до того, що рідні динаміки будуть розуміти, що ви будете ще більш складними, ніж не рідні динаміки, тому що іноді слова англійською мовою розрізняються тільки в одному звукі, і вони не можуть розпізнати таке звичне і просте слово, яке з яких причин ви категорично не відрізняється.
2,2 км Подумайте людей, які говорять російською мовою з акцентом і як вони сприймаються. Підготуйтеся до свого місця.
3. У Пам'ятайте, затягуючи вимова не складна, але потрібно розуміти, що це необхідно, і бажання змінити щось.

5. Умань Так, занурення в мовному середовищі є найхолодніше, що ви можете подумати про. Якщо у вас є можливість, накопичивши невелику кількість знань, перейдіть на Мальту, Англію, штати до мовної школи. Не обов'язково протягом тривалого часу, навіть пара тижнів у своїх студентів дійсно підвищує мотивацію і розуміння того, що робити і чому.

Якщо немає можливості піти, створюйте навколишнє середовище в домашніх умовах, слухайте музику і переглядайте фільми і програми в оригінальному голосовому середовищі. Не дивлячись на те, що на англійській мові.

6. Жнівень Так, я об'єкт, якщо під час занять ви хочете педальувати велосипед вправ, сперечатися з дитиною, пропустити господині, продовжити урок в машині, оскільки вони називаються для переговорів і т.д.

7. Про нас Так, я знаю, що ви є великим босом, і ви повинні відповісти на телефон з часу до часу, але коли телефонні кільця кожні 5 хвилин і кожен 10 ви підбираєте телефон, ви втратите концентрацію і тому гроші, і я втратите терпіння. Спробуйте вибрати час, коли ніхто не буде відволікати вас, або вимкнути телефон, щоб ви могли зосередитися і дізнатися більше.

до

Джерело: