Історія одного гарячого ноутбука

1,1 км Проксимус Доведіть мені знайомий ноутбук. Я купив від деяких наркоманів за 2000 гривень (7-8 тис. рублів) і каже, що він дико потепління.
Добре, тепло і тепло - загальна тема. Але це не так просто. Я пишу про це.

У вас буде 22 фотографії та деякі листи. Щось відбувається з інтернетом сьогодні – будь ласка, зайдіть час і не розблокуйте ключ F5, коли я зробив.

р.

2. Розбирання, змащені, зібрані. Вболівальник навряд чи робить шум - краса! Тест: за 15 секунд відсоток підігрівається до 104 градусів :
Щось неправильно :
Почати виявлення пацієнта :

3. У Не пройшовши в деталі, я кажу, що вентилятор в охолоджувачі ледь обертається, тому я вирішив змащувати його, але це не було тут. Він (вболівальник) нерозчинний, ми починаємо перший етап.
Заміна вентилятора. Він не був таким же, знайшов найбільш схожий на форму (від іншого холіту). Джек, прозорий пень, не підходить. Не так багато, як і раніше з красою (сім'яка після всього) розрізати роз'єм.

Р

4. У Продаю дроти, перевірили її.

р.

5. Умань Коли я бачив великий проміжок, це не було добре.

6. Жнівень Виробник має спеціальну нанокотч для цього, але я використовую регулярну стрічку для фарб. Його перевага полягає в тому, що він не розтоплюється (паперовий) і дуже липкий.
Це виглядає так:

Після складання, охолоджувач зробив набагато більше шуму, але я бачив однакові 104 градусів. Немає необхідності танцювати з табурурином, і я розумію, що хто очищав бук перед пошкодженим радіатором, а саме з'єднаннями мідних труб з радіатором.

7. Про нас Я зробив це знову. Продовження ріпаку:
Знімаємо всі пластикові наклейки і очищаємо все, що ми можемо.

8. він пішов, як це:

10 хв У цьому місці все добре варено, але в інших це погано. (Тест з термопаром і тепловим повітрям. Температура повинна передаватися менше другого.

10. виникають тріщини і тріщини.

11. тут.

12. Все правильно, промиваючи його. Я отримав роман-алкогольний f3, але будь-який агресивний потік буде йти, навіть кислота, головне, щоб мити його добре.

р.

13.00 р. Звичайний вогнетривкий паяльник (спеціально це плавлення при температурі 280 градусів)

14. вирізати шматки і покласти в суглоби

15 докладніше.

р.

16. Розтопити тепловим повітрям до тих пір, поки воно «посидить» на стику.

17. потім беремо найбільшу (У мене 80 Вт) паяльну праску, яку ми знаходимо і починаємо розмазувати паяль на поверхнях.

18 років Він пішов, як це. Не дуже красиво, але хто піклується?

р.

19. на спині. Протрудування деталей паяльника потім вирізати за допомогою лопатки.

, Україна

20. Після пляшки пива я кладаю все разом і перевірте його знову.
Та-дам! 85 градусів. Суддя відгуками на цьому Букі є нормальною температурою з коробки. Збережені ноутбуки, круїзи літати :

Висновки: Не очищайте свої ноутбуки самостійно, дайте її до фахівців так, щоб ви не повинні повторювати те, що я писав про цю посаду або подивіться на нову систему охолодження:

Я зробив. Ви можете говорити.

Джерело: