Ремонт ванної кімнати.

Ось 28 фото. Не ламайте.

1,1 км Зрізаємо і знімаємо бетонні плити, які грають роль внутрішніх перегородок. Спалюємо, стіни не навантажуються, товщина пластин менше 8 см. Я дивився, як вони навіть пройшли. У верхній частині кожна пластина була ледь зварена в двох місцях по краях. Нижня частина пластин просто стояв на цегли.

2,2 км Труби не змінилися, так як будинок був побудований.

р.

3. У Тріщини в зчеплення чітко видно

р.

4. У Відлік і все інше.

5. Умань Ми робимо стійки.
Кутові стелажі та дверні отвори зміцнювали з висушеним сосновим брусом, брус попередньо оброблені оливковою олією в 2 шари.

, Україна

6. Жнівень Пришивається вологостійким ГВЛ, з зовнішньої сторони в 2 шари з всередині в одному шарі.

р.

7. Про нас Так як вентиляційний вал був безперечно забитий, його потрібно було витягти в інший вал.

8. У Я розумію, що кожен вигин є втратою 10 відсотків потужності тяги, але цей крок мав піти через підвісну стелю від GVL. Я кладаю в кращий вихлопний вентилятор.

9. Навігація Я вирішив, що ніхто не втратив цей простір, щоб занурити його трохи.

10. Труби, керуюча компанія змінилася на власний рахунок і досить швидко. Дякую за це.

11. Не знайшовши секретну люку, розмір якого потрібно, я вирішив зробити домашній люка довільно.

12. Я почав шиття.

13.00 р. Він кладе звукоізоляцію на каналізаційні труби.

14. Для полегшення доступу до зв'язку зведені топові та задні панелі.

15.00 р. ...

р.

16. ...

3250Р. 3700Р.

17. ...

7015659

18 років ...

19.00 р. Чи можна купити піддон? Я вирішив спробувати свою силу використовувати для мирних, виключно внутрішніх цілей.

20. Я покрила все з гідроізоляційною мембраною в два шари. Майже через шість місяців з моменту початку експлуатації сусіди не скаржаться на потоки води з стелі. ()

21. Використовується клейова плитка EC-5000 AQUA для басейнів. Він укладав плитку зі схилом до центру.

(доб. 3)

22. Шліфування для швів розведено з додаванням синтетичних добавок, використовуваних при будівництві басейнів. Тому на фото шви виглядають вуса. З часом на грилі набув нормальний колір.

23. В якості полиць використовуються залишилися обрізки керамічної плитки.

24. ...

25. ...

26. Так як стеля підвішена від ГВЛВ, можна було зробити нішу, і прикріпити туди два раунди. В якості стелі матове скло і кріплення для дзеркал.
Зазор між підвісною стельою і склом 1,5 см.

27. Світло: Два 15-ват енергозберігаючі лампочки.

28. Ну і це. Від використання душової кабіни мало води на підлогу. Арка після протирання підлоги злегка волога. Вентиляційні роботи, тому немає вологості.

Джерело: