10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

Нескінченно романтичний світ, де завжди світиться яскраве сонце і прекрасний захід сонця і світани. Де завжди є почуття подорожі і відкриття. Тим не менш, всі романтики стираються через одного п'яного бролера на дошці або суперечать дамам, які вірять, що світ кине тільки до них. Для того щоб бути королевою неба або просто офіціанткою в ресторані? Дуже складна професія, але випадкові люди не мовчать в ній.

Transaero використовує більше 3000 відвідувачів. Анастасія працює у складі Transaero з 2007 року, і стала провідним учасником польоту в 2012 році. Дуже цікаво дізнатися, що досвід пенсії становить всього 10 років, а щомісячний час польоту становить 80 годин. Про проблеми і переваги професії, про секрети і нюанси.

22 фото через alexcheban

Які конкретні вимоги існують під час підбору персоналу для посади учасника рейсу?

Є багато вимог. Крім освіти і моральної готовності, існують також вимоги до зовнішнього вигляду і росту. З точки зору розміру одягу, це до 46 для жінок і до 54 для чоловіків. Зростання у жінок бажано не менше 165 см, у чоловіків не менше 175 см. Звичайно, якщо учасник рейсу виходить за межі цих параметрів, виникають питання. Однак я не зустрілася з ситуаціями, де хтось був пожежений через збільшення ваги.

- Ви плутаєте ситуації, коли чоловік просить дівчину піднімати важкі речі на полиці, як вийти з цієї ситуації?

Звичайно, ми не маємо права відмовити, але якщо це можливо, ми намагаємось делегувати цей запит до учасників чоловічого рейсу.

Що входить до початкового навчального курсу, крім авіаційних тренінгів та брифінгу безпеки?

Також включає в себе основи макіяжу, модних уроків, правила носіння однорідності, поєднання кольорів і фактур. Для невідповідності стандартам авіакомпанії перед польотом можна зробити коментар.

до Що таке курс щомісячного рейду?

80 годин на місяць. Години польоту підраховуються від запуску двигуна. За місяць ви можете зробити більше, ніж 10 покрокових коротких рейсів, таких як Санкт-Петербург, Київ, Франкфурт або Париж, або 3-4 рази, щоб літати на довгих рейсах реле, тривалістю 10-12 годин.

Габаритний зображення

Як змінюється почуття подорожі? Як тільки ви почали літати рейси з естафету (переліт, який передбачає перерву в пункт призначення) після прибуття в Transaero?

Подорож не можна втомлювати, вони не подрібнюють. Однак, необхідно знати, що професія «досягий», перш за все, робота, і можливість побачити щось тільки приємним бонусом, який не приїжджає відразу.
Я приєднався до компанії в 2007 році, після чого тренінговий курс взяв участь у тренінгу для більшості видів літаків, які були в той час в компанії. Після 5-6 місяців я почав бізнес поїздки. Політика компанії полягає в тому, що ці перші місяці є своєрідним періодом, коли учасник рейсу повинен показати всі свої найкращі якості. Тільки після того, як він буде приваблювати до довгих рейсів реле.
Звичайно, серед колег є ті, хто зрозумів, що небо не є свого елемента. Ці хлопці не багато і зазвичай вони не встигають працювати і рік в компанії.

Що таке майбутній кар'єр для відвідування рейсу?

Ви можете стати інструктором, керівником відділу, колодязь та... начальником служби мандрівників. : Всі ці люди продовжують літати, але їх головна робота на землі.

476240

Ви можете вибрати перельоти і напрямки? Чи є екіпаж або постійний екіпаж?

Всі наші рейси плануються відділом планування та автоматичною системою. Звичайно, ми не можемо планувати власні рейси, але ми маємо спеціальну книгу в сервісі, де ви можете залишити побажання або запит, щоб поставити на певний рейс. Наприклад, ви можете попросити на день народження, щоб покласти десь, де ви можете забивати на сонці в реле.
З кожним днем екіпажу. Наприклад, великий літак Boeing 747 складається з 12-13 осіб, і невеликого Boeing 737 від 4-5 осіб. У нас є великий сервіс мандрівників, тому з багатьма колегами ви можете літати тільки один раз в пару років.

Як визначити, хто працює в бізнес-класі, економ-класі або Imperial класі?

У нас є підрозділи нашого сервісу. Є відділи мандрівників економ-класу, бізнес-класу та Imperial класу. Бізнес-клас можна ввести тільки після певного часу в економ-класі, в Imperial тільки після бізнес-і серйозних іспитів. Тут я хотів би відмітити серйозність вибору мандрівників класу Imperial. У верхній класі сервісу та введено в експлуатацію додаткове навчання.
До речі, існують відмінності у вигляді між учасниками польотів різних класів сервісу. Між економ-класу і бізнесом вони не значущі, але імперіали мають абсолютно різну форму.

Який клас більш комфортний для роботи?

Я люблю роботу в бізнес-класі, але кожен відвідувач має свої переваги. Хтось любить працювати в економіці, а хтось прагне до Імперіал.

Скільки днів ви витрачаєте від дому на місяць?

Дуже різні. Часом, якщо є кілька естафетних рейсів в рядку, можна виходити з будинку протягом 15 і 20 днів.

Настрочені і п'яні пасажири, що ви робите?

Компанія проводить тренінги, не тільки для новачків, але і для досвідчених співробітників. Ці тренінги спрямовані в першу чергу на психологічні аспекти роботи. Конфліктні пасажири повинні бути гнучкими. На жаль, наші закони про пасажирів, які порушують правила проведення на борту, не пристосовані до авіаційної галузі. З точки зору нормативної точки літака нараховується на громадське місце і штраф за порушення законодавства і порядку мінімальний, але п'яний пасажир тут є загрозою з точки зору безпеки польоту. Наші пасажири дуже різняться на борту Західних авіакомпаній, оскільки вони знають, яка відповідальність вони стикаються з ними.

Єдиний ефективний спосіб впливу на неадекватний пасажир є скасуванням квитка повернення. Це працює, особливо на довгих рейсах. Нема в чорному списку.

до Скільки наборів на борту їжі додатково / запас на борту?

По-різному, все залежить від типу повітряного судна і тривалості польоту. Це середня 10 комплектів.

Скільки часу мандрівників літають в аеропорт?

Все залежить від того, як вона довга. На трансатлантичному перекладі зазвичай до 5 годин між першим і другим туром обслуговування. Звичайно, в цей час кабіна повітряного судна не залишається без уваги і хтось завжди дивиться.

Чи можна летіти кудись в робочому порядку і залишити в пункті призначення під час свята, а потім повернути на робочий рейс?

На жаль, це не можливо. Відпустка повинна починатися і закінчуватися в Москві, тобто не на діловій поїздці.

- Ви перебуваєте в трафікі / хворі / непередбачені обставини Хто буде літати для вас?

У базовому аеропорту завжди є льотні агенти та пілоти, які знаходяться в резерві. Заказник - ніч і день. Наприклад, в Домодєдово, в готелі навпроти офісу авіакомпанії. На відміну від службових працівників, ми не можемо відмовити від польоту для поганого настрою або головного болю. У будь-яку погоду відбудеться шоу:
На борту я виходив до пасажирів, посміхатися і забути, що настрій був поганий. Ми любимо акторів.

Ви думаєте, що годинник має сенс? Коли польоти беруть участь в пенсії?

Так, я до. Пенсійний вік за 10 років у небі.

до Які професійні захворювання мандрівників?

Хочу відзначити варикозне розширення вен. Така робота, звичайно, не має позитивного ефекту від здоров'я жіночого тіла, але мені здається, що все залежить від фізіології конкретної людини.

до Що про вагітність?

З перших днів вагітності дівчина не літає і йде на наземну службу. У нас є кілька активних відвідувачів, які мають три дітей. Вони зустрілися в компанії. :
І після виїзду з Указу учасник рейсу проходить курс підготовки рефрес, який триває місяць.

- Сімейний відпочинок. Скільки коштує квиток?

Для працівників, ми обслуговуємо квитки (тобто з виплатою податків і зборів). Тим, хто працював менше, ніж рік має право випускати такі квитки тільки для себе, але через рік ця можливість надається для членів сім'ї.

- «Це добре, де ми не будемо». Плюси і мінуси Transaero: чому ви не змінюєте вашу компанію? Які ваші варіанти і де ти йдеш?

Скрізь є плюси і мінуси. Я прийшов до компанії давно і розглянув її самостійно до цього дня. Основна перевага я вважаю нашою командою.
Вони залишають з різних причин. Хтось переходить до бізнес-авіації, хтось до землі, хтось до інших компаній, де інші рейси зручніше для них. Є нюанси всюди. Наприклад, ви можете працювати на приватній бізнес-джеті, де відвідувачі рейсу часто наймають як менеджери. У цьому випадку досвід польоту не враховуються і, відповідно, всі додаткові бонуси не враховуються. Так, заробітна плата є вище, але передбачуваність навантаження, як правило, до нуля, це аномальна робота для зносу і розриву.

Старий та новий літак, пасажир помітив дефект, що ви робите?

Я завжди зроблю таких коментарів особисто, тому я не шукав щось. І, звичайно, це сором'язлива, що щось неправильно з нами. Я хотів би відзначити, що авіація не має поняття «старі літаки», значно менше прямого з'єднання з безпекою. Авіакомпанія є комплексним механізмом, що має регулярні цикли обслуговування. Все залежить від ставлення людей до технології. Ми беремо це дуже серйозно. І пасажир бачить лише салони, які з часом зношуються. За останні два роки наша компанія оновила інтер'єри більшості літаків. Зараз у них є хороші розважальні системи, нові сидіння та навіть інтернет на борту.

Ви погоджуєтесь на те, що пасажир запропонує напої до Brundershaft?

Ні!

Особистий простір, соціальні мережі: дадуть Ваш контакт до пасажира?

Я зберігаю свій особистий простір. Звісно, телефон попросить заздрити консистенцію. Іноді вони пропонують одружитися, особливо на чартерних рейсах, але відповідь очевидна.
залежить від особи. Я можу познайомитися з пасажиром, але це індивідуальний момент, а також поза роботою. Іноді пасажири з'ясовують, скажуть, що вони летять з мною більше одного рейсу – це приємно.

Кожен любить писати скарги, але як подякувати учаснику рейсу? Що повинен бути подяка пасажиру?

Найголовніше, щоб сказати «завдяки вам за рейс». Ви можете написати відгукну книгу, яка знаходиться на борту. Ви можете написати в офіційних групах авіакомпанії в соціальних мережах та на сайті компанії. Кожен з нас має інструктор, який відстежує як скарги, так і вдячність.

- Чи є на дошці будь-які весілля?

Не було урочистостей, але пари в весільній парафернійлії були більш ніж один раз, звичайно, привітаємо їх, в такому випадку можна відходити від шаблону і стандартів в сервісі.

- Чи п'ятий туалет? Чи можна випускати воду?

Теоретично, так, але я майже не бачив.

Ви граєте тренажери флейти?

Ні, я не. І хлопці грають. :

Ви граєте прихист-сек у великій площині, коли літають без пасажирів?

Для сну і відпочинку використовуються будь-який вільний час.

р.

до Ви мрієте про літаки?

Нооу ... Багато снів, але не працюють. Я вгадаю, що я маю достатню кількість свого життя.

до Чи дивитесь фільми про аварію повітря?

Так, звичайно! Чому це хороший фільм? Навіть під час тренінгу ми надамо деякі приклади.

- Чи закипається вода на борту?

Так, але до 80 градусів.

доб.

Ваша форма: Що вам не подобається змінити?

Я люблю все! Дуже стильна і красива форма. Звісно, іноді трохи тепліше в гарячих країнах. Але ми всі розуміємо, що форма створена не для зносу на пляжі в скрабному сонці, але для роботи на борту, де температура відрізняється.

Зв'язок може тривати протягом тривалого часу, але час був скорочений. Анастасія розповіла багато цікавих нюансів про роботу на Boeing 747, про це пише в окремому звіті.

р.

Я хотів би подякувати прес-службі Transaero Airlines та Сергія Морякова особисто за можливість зробити цей звіт!

І замітка для «конспірантних аортистів»: цей звіт не сплачується за авіакомпанією.

й
Всі права.

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное