Пост про Великий американський вантажівка

Написання самсебесказалу:

Перевірити новий з мого вантажного друга сьогодні. Він зробив свій шлях до Нью-Йорка, і, нарешті, похвалився новим робочим вантажем: 2012 Фрейзлінер Каскадія. Я знаходжусь з любов'ю вантажівок, але я ніколи не вводив одного або навіть синього всередині. І я не мусила битися. Ми отримали в машині і пішли вчитися щось нове.

2,2 км Стан - літати не сидять. Всередині запах нового автомобіля ще не натерти пластику і сервісні наклейки з магазину.

3. У Тільки 32,237 миль. Ви їздите так багато в машині в рік і навпіл або два. Він лікував його менше двох місяців.

4. У Висадка комфортна і вид попереду фантастична. Тоді ви сидите в машині, і вона відчуває себе, як ви сідаєте на асфальті.

5. Умань Коли ви подивитеся в дзеркалі, вона стає рубінкою. Звісно, все можна дізнатися, але для мене, водіння таких автомобілів як політ в космос. Ймовірно, це не так складно йти прямо, але намагатися повернутися, а також з поворотом, викликатиме мій мозок параліч і хістерію. Я не завжди вписаний у своєму Volvo, і я просто не можу уявити, як паркувати таку річ.

Р

6. Жнівень Місце водія.

7. Про нас

8. У Транспондер вест за автодоріг і міст. Виявляється, що є держави, де такі системи не працюють, і ви повинні платити готівкою.

9. Навігація Але це найкраще.

10. Автоматика.

11. Найголовніший інспектор перейшов на вивчення спального мішка. Є два полки і кілька кімнатних шаф для посуду і одягу. Це топ.

12. Багато вогнів, вікон, штор і речей. Телевізор Він кладе холодильник в звичайному невеликий. Місце так повна, що я хочу піти на поїздці з цілою родиною.

13.00 р. Це нижній полиці. Я працюю. Він не використовує верхній, тому що він працює окремо.

14. Головний інспектор перевіряє рульове управління.

192163

15.00 р. Високий в'язаний каюта.

р.

16.00 р. Автомобіль новий і на транзитних числах.

, м. Київ

17.00 р. На причепці є холодильник, який має власний двигун охолодження / обігріву вантажу. У стоянці ви повинні розгорнути причепа і приїхати на кілька метрів до сну нормально. В іншому випадку шум потрапляє в дорогу.

18 років Автомобіль в розмальовувацькій компанії Пенське, яка орендує вантажівки і продає для лізингу. Це оренда.

19.00 р. Фарби повністю діодні.

20. Під капюшоном Detroit Disel DD15, потужність 505 к.с.

21.

22. Паливний фільтр розміром 3 л банку.

23. Також новий холодильник.

24. Багато місця і запах всередині, як і коли холодильники вимкнено. У верхній частині повітряний рукав.

Він сказав мені багато про автомобіль і його роботу, і ми домовилися, що він взяв мене на поїздку деякі дні. Тоді ви зможете подивитися на все це життя і більш систематично описати думки, емоції і враження. І так сьогодні відчувається як дитина, батьки яких вперше привозили до карусу. Тепер руки свербіжні, щоб їздити так. Хоча після прослуховування оповідань я розумію, що життя вантажівки далеко від цукру. Особливо, коли він працює для російських спікерів.

Джерело: