Нові будинки

Останнім часом стала тема про те, як зробити варення приватного будинку. Ну, іноді ніхто не навчав їх будувати. А потім проходив через район з новими будівлями. Я бачив, як великі компанії будують будинки. Я знайшов будинок шедевром.

6 зображень

Шукаємо гідний будинок.

Я починаю з самими без документів. Це двері і вікна на балкон.
Очевидно, що середня Американка не вийде на цьому балконі. Двері так вузькі.

Якщо ви дивитеся всередині, ви можете побачити, як зробити підлогу в такому будинку.
Будинок - каркас-панель.

Здається, що кожен зазвичай стоїть для опор, щоб вирівняти підлогу.

Ну, якщо ви дивитесь ближче, можна побачити, що підлогу складається з плитки 2 по 2 м. Якщо хтось стрибає на цьому підлозі, я сподіваюся, що він не збитий у сусідів.

Тримати. Подивіться на які стіни розміщуються зовні.
Можливо, це лоджія і вона робить стіну схожою папером, і якщо ви її штовхнете, вона ламається через.

Я не знаю, як будуються будівельники. Але назовні тероризму.
Тепер прийдемо до макета.
Найдешевші квартири площею 77 кв.м. Як виглядає стандартна квартира від бюджетного варіанту.
Зал 16.5 не щільний, але квадрат.
Тепер можна зрозуміти, чому вузький вихід на балкон. Виявляється там колонка. Право між вікном і дверима.
Також можна побачити дві ванни і два туалети. Якщо ви живете в такому будинку, вам часто доведеться запускати в туалет.

Ну і, як я знаю, ця фірма не видається, коли вона здавалася, тому не буде ванну або рушник.

Покажіть мені, що місто і яку компанію я не буду для того, щоб уникнути реклами.
Я зробив.

ПС. Мапа Я нічого не розумію про будівництво. Але я не хочу жити там.

Джерело: