Петро в долоні своєї руки

Після того, як він взяв на себе поїздку на Мі-8 з Петра і Павла Fortress. Я не думаю, що це може коли-небудь отримати нудний. Цього разу я навмисно не збирав фотографії Петра і Павла Fortress, Strelka, Smolny і Palace Square, але намагався знайти менш зношені кути. Чи працюєте ви або не до вас судити.
10 зображень
Головна

Санкт-Петербург з вертольота схожий на величезний килим, розведений куполами соборів.

р.

Цікаво, що далеко не можна побачити, що тільки кілька сотень метрів. З Смоленя, над яким було взято цей фото, до Морського фасаду (це де круїзні лайнери в верхньому лівому куті рами) без джемів руху на 20 хвилин. Це все прямо тут. Ви перетворите лінзу в іншому напрямку і ви побачите інші частини міста.

Цікаві споруди. Є багато причин цього, одна з яких, на мій погляд, є відсутність спотворень перспективи.

р.

Шукайте колону Казанського собору. Колони паралельні, смуга для смуги. Підкреслює монументальність.

р.

Дерева не блокують цікавих будівель, але підкреслюють свою красу (написав Михайлівський палац - російський музей).

Доми собору Святого Миколая здавалося виростити через дерева.

р.

І що ти думаєш про такий кут на площі Невський проспект і Повстання?

І невеликий корабель для десерту. Морська станція змочена на поромі.

На причалі на набережній лейтенанта Шмідта є круїзним судном.

Кінець.

Джерело: