У Франції все ще чоловіки.

Мери для дитинства, група 20,000 Французьких мерів і їх депутатів, видав клопотання про експрес-підтримку колеги з Архана, невелике місто на південному заході Франції кілька кілометрів від Біарріца.

Жан-Мішель Коло, ім'я мера, який очолює муніципалітет Архана протягом 30 років, був першим серед французьких мерів, щоб відмовитися, і категорично, зареєструвати шлюб між двома чоловіками. І це незважаючи на те, що він зобов'язаний це прийнятим законом про легалізацію таких матрицьових союзів. Крім того, всі депутати, які також мають право проводити шлюбні обряди, слідуючи його прикладом.

Гей-пара має намір похизувати Жан-Мішель Коло на звинуваченнях дискримінації, що загрожує меру кілька років в тюрмі і штрафом 45,000 євро.

р.

На робочому місці, однак, не в муніципалітеті, але в його страховому агентстві, який він керує часом. Пан Коло був людиною з почуттям гумору. Коли він дізнався, що російський журналіст хотів би поговорити з ним, він відреагував неоднозначно, сміється, що «не планує шукати притулок в Росії ще». Але він додав, хто знає його?

За рефюзацією зареєструвати об’єднання двох чоловіків, ви безперечно пішли за принципом.

Жан-Мішель Коло: Я не приймаю закон, що перевернув слово «маридж» для включення людей тієї ж статі і робить відповідні зміни до Цивільного кодексу. Для мене, і для багатьох співвітчизників шлюб є поєднанням чоловічих і жіночих принципів, що є основою сім'ї і продовження людської гонки. Я бачу ідеологічне повідомлення в цьому законі, що я рецедент. Здійснено спробу змінити структуру суспільства. Чому? Я особисто не розумію. У будь-якому випадку це вся ситуація в мене, людина віри, католицька, викликає відторгнення і відторгнення. Для участі в акції, коли два майстри обмінюються весільними кільцями, не дає совості. Це свого роду маскарад.

Але закон був пропущений, і обов'язки його зобов'язувати.

Жан-Мішель Коло: Це правда, але я вважаю його неприродним, і тому незаконним, оскільки вона знищує сімейні зв’язки між батьками і дітьми до розпаду суспільства. Чи будуть ті дівчата і хлопчики щасливі, які тепер можуть бути прийняті без затримки двома гомосексуальними або двома лесбіянки? Я не думаю. Про великі проблеми, які зіткнулися з такими дітьми. Про це в серйозних фахових виданнях, але з яких причин вони ніколи не запрошуються на телебачення.

Ви повинні вибрати між совістю і обов'язком, не ви?

Жан-Мішель Коло: Точно. Між тим, що я думаю, це вірно і що мені не дивно. Це суворий вибір, але я зробив його.

Ви пройшли шість депутатів. Немає в наявності?

Жан-Мішель Коло: Нібо. Люди випробували роки роботи разом і дружбу. Сьогодні, коли загрози почали видавати проти нас і хмари почали загуститися, я збирав депутатів. Що я сказав їм? Що таке: Я не повернувся від мого положення, але ви не повинні слідувати мені. У одному голосі вони сказали, ми будемо з вами. Чоловіки слова, чоловіки на честь.

Так, ви вже притискали. Заява про вас була здійснена міністром інтер'єру, яка нагадувала, що статус мера повинен одружитися між особами, які проживають на території, адміністративно пов'язані з вашим містом. В іншому випадку вони говорять, санкції.

Жан-Мішель Коло: Міністр має право на порушення злочинності у Марселі або Корсиці, імміграції, а не мера Архана. У будь-якому випадку, навіть якщо я промовив, я буду захищати себе. У мене є юристи і я не маю характеру.

Вони кажуть, що ваш приклад може бути плутаним серед мерів.

Жан-Мішель Коло: Я сподіваюся, що вони будуть як я, якщо вони повинні зіткнутися з гей шлюб. Ви знаєте, я маю багато підтримки прямо зараз. В останні два дні, я отримав чотири тисячі листів, які висловили твердість.

Випадковий

Джерело: