Останкіно TV Tower. Марк 503 м

На відміну від екскурсійної теми до Останкінської - 337 метрів від 503! Над платформою публічного перегляду

На тиждень тому, я піднялася вежі над оглядовим майданчиком вперше. Ми можемо сказати, що цей підйом був інтелектом. Про складність поставки обладнання до висоти і відсутності умов для тихого зйомки. Я повинен перевірити. Складання вежної антени можливо тільки один раз на тиждень - на ніч понеділка по вівторок є кілька годин для профілактичної роботи і обслуговування обладнання. На цій ніч десятки фахівців сходження різних антенних знаків і своїми роботами.

Навіть на землі, шукаючи на горі мого обладнання, лікарі-метеорологи, які супроводжують мене, радили не приймати штативи і фотоплиток. Почати на 374 м на антени вежі веде каскад вертикальних сходів, де сходження на рюкзак на спині не є варіантом. Часом і без речей, я боруюся з косою через різні конструкції, труби, дроти і кабелі.

Я пам'ятаю 160 метрів всередині антени для життя. Поступово гойдалка вежа кузова, начинка і затискання, піднімаючи все обладнання на лебідці до 472 і далі від ручної мотузки, а потім довгоочікуваний вихід до позначки.

35 зображень

Підлога в грилі, через яку було чітко видно рідкісні автомобілі, які ковтають по порожньої вулиці Академика Корольова, яскраве світло точкових світильників підсвітки телевізійної вежі, що значно заважають зйомок. І, звичайно, дивний погляд на Москву вночі. Я був трохи некомфортний тут.

Це була найвища точка зйомки в моєму житті. Це 3 метрів вище, ніж хмарочос Бурдж Халіфа в Дубаї.

35 фото через Chistoprud

1,1 км Я мав три години, щоб зробити все. Після 5 хв. перші передавачі перетворюються, тому всі працівники повинні залишити антени не пізніше цього часу. Так ви не змогли подумати про час режиму зйомки. Ми ввели антену на 2 а.м., і це мало за годину, щоб отримати вгору. Основна проблема була з доставкою мого рюкзака і великих штатів. Якщо це не за допомогою супроводжуючих робіт, я хотів би піднятися на таку висоту з рюкзаком. На фото зображено рюкзак і вузька антена стовбура з внутрішньою сходиною. Люди, які страждають від клаустрофобії, не належать тут.

2,2 км Зйомка була дуже важкою для ряду причин. На цій висоті вежа дуже сходився. Іноді з'явився сильний вітер, який був струнким, який був вже нестабільним, штатив. Не було легко знайти точку опори, ніжки штативу впав через гриль на підлозі. В рамі завжди було обладнання. У нижній частині є прожектор. Крім того, було 6 інших людей, які робили власне. Це просто страшні сходи. І погода була поганою.

клацання

3. У Кремля.

4. У проспект Миру, Рига Залізничні вокзали Ярослава та Ленінграда.

р.

5. Умань З 340 метрів відіймали фотографії.

6. Жнівень

р.

7. Марфіно.

8. У Бутирський район.

р.

9. Навігація Вид на центр.

до 1 2 3 4 5+

10. вул.Академіка Корольова, ВДНГ, проспект Миру та нескінченний парк Острів Елк.

11. Олексіївська площа метро, Соколники Парк і ледь помітний будинок в Соколники.

12.

13.00 р. Московське місто з висоти 340 метрів.

14. А з висоти 504.5 м (1,5 м) штатив.

15.00 р. Будинок на сайті Begovoi і TTK біля Ленінградки

16. Марфіно більше.

17.00 р. Ще більше.

18. Марфіно в фокусі. й

19.00 р. VDNKh, Cosmos Hotel і Space Park.

20. Триколор на Яуза

21. Перпсани кріпляться.

22. Не вдалося фотографувати нічне місто. Вони відключили вуличні світильники на 4:00

23. А на світанку, на жаль, не виходить. Незважаючи на те, що це була найкоротша ніч року, перші промені сонця освітлювали горизонт, коли ми вже спускалися і пройшли найнебезпечніші антени – передавачі першого каналу.

24. Dawn від висоти 340 метрів.

р.

25. Острів Елк.

Габаритний зображення

26. Знову Триколор і міжнародний виставковий комплекс "Росія" на VVC.

27.

28. Триумф Палас, Авіабус і Сценічний міст.

29. Центр, Нью-Арбат та Міністерство закордонних справ.

30. Державний будинок, готель Україна, Лужники та МСУ.

31. Внутрішнє будівництво в місті.

32. Світанок.

33. Чудова панорама для детального вигляду.

р.

34. Нічна панорама від 340.

р.

35. Велике спасибі організаторам зйомки і окремо колективу погодніх послуг, які допомогли підняти свої 20 кілограмів фотознімка до самого початку!

Джерело: