Як канал Один зрада

Тепер, коли Перший канал сплатив мені всі збори та борги, можна писати.

Я колись писав, що я пішов з скандалом. Як виявилося пізніше, я був зазвичай некомфортною людиною, яка просила все на лобі. Як, він, коли ви гонну дайте мені ліфт? І, звичайно, я не міг миритися. Ну, вона зробила. Я пішов. Я не да.

Але перед тим, як я починаю соромитися про найцікавішу історію, я розповім вам трохи про те, як оповідань зроблені на телевізорі. Коротко підніміть свою руку, яка прочитала медіа Sapiens Minaev. Що це говорить. Тільки масштаб відрізняється. Для тих, хто не прочитав його. Головне, особливо в розважальних програмах, є показати щось, що кожен запам'ятовує і що рейтинг високий. Якщо це правда або ні, ніхто не надає шати. Скрізь. Історія Я зробив.

296233

І зробив оповідання для розділу «ОТК», що в програмі «Добрий ранок» на першому каналі. Я отримав там через мій наполегливість, тому що я хочу працювати там. Моя бос була Гандоном Антоном Приволовим. Відомий, талановитий лідер, редактор і телеведучий. Так не живе. Ви напевно знаєте його. Він так приварив і знезаду. Ну і сутність сюжетів була схожа на те, як вибрати ковбасу або коляску або туалетний папір або пельмені. Головне в таких оповіданнях – рубати. Так само "Купити ковбасу з нітритом натрію і відразу отрути і штампувати, щоб не купити з нітритом натрію". Найчастіше, особливо в продуктах, немає нічого смертельного, тому що все готують відповідно до гостей і ТУ. Ну, нічого не зануритися. Але ми хочемо бути чортів, попереджайте людей! І починається фантастика. Наприклад, «Ви бачили жовті розлучення на кришці?» Не їсти! Ви вмираєте! Пити його! З жовтими розлученнями льоду вдень з вогнем і світлою цибулиною ви не знайдете і починайте фарбувати кришку з йодом для ділянки. І це те, як ви покажете невибагливі продукти і поговорити про нестійкі небезпеки.

Спеціальна стаття підроблених етикеток. Деякі експерти говорять, що інгредієнт шкідливий, і ви починаєте шукати продукт з цим інгредієнтом. І він не існує, тому ви йдете на графісти, попросіть їх малювати. Звичайно, бренд продукту в історії не голосується. І кожен в редакційній колегії знає про це, заохочує її. Прийняття для верхнього латуні. І це те, як робляться історії.

Звуки легко, але ви ебать роботу 24 години на добу. Відпустка. Не хворий залишок. І вони оплачують 30 000. І всі продукти, які ви падалите в оповіданнях, ви купуєте з власних грошей. Ну, потім перший канал дає їм, але через 2 місяці. І зробити це, потрібно написати скрипт план кожного оповідання і зібрати хмару підписів. А потім перевірте перевірку перевірок і пакетів, де ви перенесли 10 кг пропсів, перекреслюють перевірку. РОБОТА!
Ну, іноді Гандон Антон приходить і каже: Я збираюся відпочивати протягом 5 днів на 2 тижнів! Швидко в п'ять днів зробіть розповіді 3 тижні вперед! Ну, тут ви зазвичай забуває що це їжа, sleep, ебать і мочитися. І ви працюєте, або ви не отримаєте $30,000.
Я бажав залишити, але я повинен тривати рік. Рік. Щоб мати цю лінію і досвід в резюме. Майже тривав, але в цей час я втратив вагу до 43 кг, я вибіг з нервів, мій очей відьмався і я трахнув всіх. Немає причин. Це був найпомітніший час життя. Але я думав, тепер рік, тільки рік. Але, очевидно, Бог (так, я вірю) якось мав занурення на мене, він сказав: "Ця кіпка буде вбити себе" і почав діяти. Я почав працювати, коли я вже на краю. У будь-якому випадку я зробив історію про консервовані боби. Експерт сказав, що цукерки в бобах погані! Але це ебать боби не існує, тому я зробив ескіз. Коли я написав, редактор попереджав. Моя наука була чіткою. Ну, це те, що кожен зробив і не заборонений. І так після того, як з'явилася історія, сердитися може виробник дизайну визнали його квасоля і послав нам лист з єдиним питанням: "Що ти лежиш?" Я не був навіть ієр. Але Гандон і редактор текстів проціджують, тому що вищі органи не знали про наші підборіддя, і вони могли б всі бути поставлені на ставку, що раніше трахнув ас Остоманської вежі. І ось там, де він почав -- що ебать почався тут -- вони почали придумати з цим, і ми, ймовірно, отримали підробку, вони почали виявляти ці речі. Тим часом бос чекав роз’яснення. Ми завжди робимо це. Гандон і Юлія знають і заохочують. Не заборонено. Що ще? Я пропоную писати неймовірні документи і захопити підписи експерта і оператора, добре, я відправив їх на користь ебать. Я отримав підписи юридично. І так, без мене вони давали деяку ебать неймовірну версію до босів. Я запитав, щоб пояснити. Ну, я міг бути написаний правдою. Я, безумовно, міг. Я хотів би. Але я думав, що вони були ебать від вежі. Вони ебать дати вам напій. І відчув, А в пояснювальній давав свою версію. Зібравши їх. Ну, я думав, що я врятував їх зараз, а потім вони врятували мене.

Захопити мене! Захопити висоту вежі! Я ніколи не бачив такого великого ебать! Не відповідав мене, вони розбили все на мене, вони сказали, що я написав його себе і попередив ніхто! Ну, редактор, звичайно, вирішив, що ебать такий звіт. А коли Гандон сказав мені про це, і там були два інші біти в офісі, які забрали себе, я не можу допомогти йому. Я розповідав їм, але вони не дають сорому, звичайно. Всі кори, камери, редактори знали все, і кожен був в такому соромі, що ви не можете сказати. Щодня 10 людей згадували мене з симпатією, хтось запропонував гроші, хтось запропонував жити з ним, хтось запропонував працювати. І я був так щасливим. Тому що я хотів би залишити ще довго, але я не можу чекати року. Я був відхилений тільки, що я дав всі себе, мої історії були рейтинги і навіть тих, хто не криється. Я пішов працювати на 39. Я купив крупи для зйомок, і не залишилося грошей на себе. Я завжди спробував так важко. Я отримав $30,000. І я захопив роботу так багато.

Хто закінчив читання цього аркуша?
Це трохи коротко. Прийняти тут.
художник

від стінга, але вже видалено

Джерело: