Сильна борода. Історія бездомного бійця.

Історія бездомного бійця, який бере участь у аматорських турнірах з Сиктивкара до Чечня та сну тільки на поїздах.

Набряклий ніс, борода з сірим волоссям, нерегулярні ряди зубів, помітний дефект мови. В руках двох пакетів, над плечем сумки, в сумці ноутбук, Том Тургенев, рукавички для змішаних бойових мистецтв, шортів. На 41, В'ячеслав "Алі-Баба" Юровський є головним туристичним засобом ММА Росії. Він був збитий в садибі Лермонтова, він прихований на стіну в Пермі, без паспорта пішов боротися в Чечня, впав на страшний витік в місті Кінгісп.

Тут необхідно пояснити, чому Vyacheslav несе сумку і два пакети: він не має ніде залишити речі. З 12 років він став бездомним.

12 років з поломками, він скелястий. Вже чотири роки я працював годинниковиком в магазині на Маяковська. Я жив там.

до Де ви спати останні ночі?

- На вході. А день до вчора - в підземному проході метро "Анніно".

Вивчається в однойменній гуппі з Даною Борисовою в журналістиці.

У вас буде 3 фото і текст.

кв.м.

До садиби Лермонтова-Столипіни в Середніково, необхідно піти з Ленінградської станції, зняти на станції Фирсанівка, а потім взяти автобус No 40 до фінальної зупинки «Санаторій «Мцірі» (манор мав туберкульозний санаторій). Коли Алі-Баба підійшов до зупинки Мцирі 19 серпня 2011 р. він все одно мав відносно цілого носа.

У садиби під наглядом великої рогатої частини поета відбулися битви канібалової версії Т-1. Досить сказати, що на обличчі лежачи супротивника можна побити як з взуттєвою стопою, так і на лобі. Саме так, як Ali Краля потрапила.

до Коли він потрапив на голову, я думав, "Kick-ass". А потім він стояв і кладуть в обличчя. Кожен шок, мій ніс зламаний. Я кажу мені, "Чи ви закріпили його?" І я був дихаючи так добре, я почав говорити так чітко, що я вирішив не. Звичайно, цей ефект швидко пройшов. Але після Т-1 я ще не лякаю.

Увечері одного дня Алі пішли в Санкт-Петербург на турнірі Strelka. Там він, заплутаний в правилах, збитий молодий суперник і був дискваліфікований: «Вірва» все одно незрівнянно більше людей, ніж Т-1. Але це важко не вдарити голову в суботу, якщо ви потрапили з головою в п'ятницю.

Тоссаринг навколо верхньої полиці Санкт-Петербурга-Анапа поїзда Алі-Баба зняв кров з п'ятниці гематоми з серветками, які він був розбитий в суботу. У Москві необхідно було залишити близько шести ранку, провідник забули прокидати - і Алі прокинувся, коли поїзд вже прокочував до Рибажана. А єдина дивна річ про цю історію полягає в тому, що Алі-Баба не знайшов жодного турніру в ранок Рязана, в якому він міг взяти участь, але почав безперечно зробити свій шлях до Москви - без грошей.

У Чеченському місті Шалі В’ячеслава не тільки без грошей, але й без паспорта. Він пішов, він зрозумів, що він втратив його. Не паспорт, він повинен подорожувати до Санкт-Петербурга - і звідти, разом з командою Санкт-Петербурга візьміть поїзд до Гудермес.

до Як правило, я зупинився двічі на день, щоб перевірити документи, але потім Московська поліція допомогла: вони швидко зробили свідоцтво про втрату, випрошували мене в поїзд, пояснили все провіднику. Я вирішив піти в Чечня: Я дізнався, що команда Санкт-Петербурга була утворена для поїздки в Шалі, і я вписаний. Я зазвичай змагаюся в категорії до 70 кг, але в ньому було тільки номер 65, так що я ледь ate два дні, щоб потрапити в вагу. У загальному випадку було оплачено проїзд і харчування, 10 000 рублів були оплачені за перемогу, 5,000 рублів за перемогу. Я повинен сплатити квиток першим, і у мене немає. Я вперше побачив, що я хотів піти, щоб боротися в Чечні, і дав йому стільки грошей, як він був в кишені. Немає причин, від серця.

На поїзді Алі впав дупа, розірвав і звикли до нової каплиці, яку він також відварився в крутій окропі. Він не хоче носити його для боротьби.

- Якщо носити витяжку, це просто мінус від дихання. Я не можу дихати після T-1. Але судді часто забороняють виходити без гирла. Що відбулося в Чечні.

02. Мар

Р

У Чечня, Алі втратив точки на місцевий 21-річний чемпіон ММА та бойовий чемпіон Самбо на заповненому стадіоні міста Шалі. Після битви В'ячеслав був переданий 5,000 рублів і джакузі.

* * * * * * * * * * * *

- У мене є вроджений дефект мови. Коли я народився, мій мама сказав: "Диво його, він запобіжний, чому вам потрібно?" Моя мама постраждала від мене, звичайно, пам'ятає імена лікарів. 10 операцій. Моя батьки дуже вдячні, що вони не відмовилися від мене. Вони бояться мати другу дитину, але брат народився нормально. Я навчався в школі-інтернаті в Уралах за дев'ять років. Вид з вікна: на схилі тюрма біля кладовища. І тоді я думав, що були люди, які мали своє життя в цьому трикутнику. Земельна школа - тюрма - цвинтар.

Після закінчення школи-інтернату В'ячеслав закінчив художню школу в Казахстані, у 1993 році увійшов до складу відділу журналістики Московського державного університету (в тому ж році, наприклад, в 1998 році, отримав ступінь бакалавра.

- Коли я був у школі, я завжди голодний. Я не отримав стипендії, тому я збирав пляшки. У мене є місце для відпочинку. Вони купили хліб і навіть деякі фантастики. Я пам'ятаю один день мій мама прийшов до моєї кімнати гуртожитку і побачив, як багато пляшок там були: «Слава, ти пишу? й

У п'ятий рік Алі пішли в університетський відділ самбо - і якось так сталося, що
Після закінчення навчання почав навчати фізичну освіту студентам журналістики. Уже тоді він ніде жити.

- Я пішов, щоб навчити надії, що я хотів би дати номер гуртожитку. В перший рік роботи я провів ніч в підвалах, в залізничних станціях, спати в моєму студентському автомобілі протягом трьох місяців – стільки, скільки можна спати в машині взимку. Очікується на відкриття підпілля, нарізаного на пару годин і пішли навчатися. Ви не можете зупинитися в номері тренера. В університеті заробив 2000 рублів на місяць. У чотири роки роботи я ніколи не отримав номер - і пішов годинниковиком до магазину на 12,000.

Він працював навантажувачем, охоронним охоронцем в пивній кімнаті, кур'єром, кореспондентом, фотографом, спостерігачем на виборах, офіціантом балу олімпіаньйонів, похилого в екстраси в трьох фільмах: «Мати», «Поіони або Всесвітня історія поезій», «Кіньмен ім'я смерті». В’ячеслав постійно запам’ятався тим, хто працював.

до Ви коли-небудь сіли в кіоску? Розвивається клаустрофобія. І взимку такий холодильник. У ніч ви сидите - в ранковому льоді плаває в склянці.

Алі Баба не спить багато вночі. Один з найгірших ночей був лише перед тим, як вийти за дух Warrior на турнірі Єкатерінбурга: він провів майже п'ять годин в підземному проході при температурі під камеро. В'ячеслав був в трьох штанахах, але все ж досить швидко прогрітий і прогрівається до потепління. Час в таких випадках особливо повільно.

до Двері до станції "Анніно" відкриті на 5:35 по парних днях, а на непарних - о 5:45. Звісно, я йшов там на непарний день. Здавалося б, 10 хвилин ніколи не закінчуються. На ніч, якщо я спати, це в штуках. Якщо у в'їзді краще від двох до п'яти. Головне - дочекатися відкритого метро. Потім можна дістатися на поїзді і взяти на кільце. Я колись прийшов по листі знімного спортивного календаря, де пофарбували фази сну. Це, ви можете трохи спати, але достатньо, щоб отримати достатньо сну. У передмісті я колись ховав в будинку на майданчику. Я лежачи там з моїми ребрами, які розірвалися на змаганнях. Це був фільм жахів: клопи, комарів, павуків, мурах. Ледько чекав на перший поїзд.

* * * * * * * * * * * *

Алі Баба фактично має будинок: його батьки і брат живуть в промисловому місті Волга Н-с. Вже за кілька місяців після відновлення паспорта.

- N-sk sucks всі мої сили з мене. У Москві я піду до театру, до кіно, до концертів. Нещодавно я зустрівся з Олександром Ширвіндтом, побачив Том Круїз, пішов до театру Петра Феменко. І тоді я сидю в квартирі і проживаю на тиждень, що накопичує міцність, щоб перейти в магазин. Повільне і нерозривне деградація. Плюс, постійні викиди з фабрик - не можна відкрити вікно. Найдивовижніше, що в Москві я можу провести ніч в в'їзді, а вранці піти в Ritz-Carlton для прес-конференції Schwarzenegger.

В'ячеслав отримує запрошення на театр і кіно, акредитований на прес-конференції (перший раз я бачив його живу пару років тому, коли він просить смарт-пити до Федора Ємельяненка), він заспокійливий і акуратний - він не виявляє бездомної людини.

до Є люди, які я можу мити і мити. На другий день я пішов, щоб зробити пральню з другом, і вона сама має цілий балкон, покритий нижню білизну. І я висушені речі в вході: на рейках, на батарейці.

Дивіться рухи Аль-Баба цікавіше більшості турнірів ММА в Росії. Публікує свої ноти на mmablog.ru, де запропонував блог Микола Бухарин, друг Алі-Баба в університетському відділі Самбо, а тепер мешканець Канади і власник чорної стрічки в Бразильському Джю-Джіцу.

- Я не дивлюся боротись, я брав участь в них. Але покликати бійця смішно. Я не бійець, я пародія. Я не можу боротися.

Успішна боротьба В'ячеслава в змішаних бойових мистецтв виглядає так: він хворий їсть дуетів до голови, потім клінків, передає супротивника до кістолів - і там він вже виходить на замах або болючий. У битвах він пошкоджений плечем, комірбоном, нижньою спиною, колінами, пальцями, реберами, стопою - і він не загострював будь-яку з них: ребр і стопа, наприклад, зневажена разом неправильно. Чому він навіть почав боротися, В'ячеслав не може пояснити матері або себе. Почати.

- Для мене це субота поїздка. Я набрав у «Яндексі»: «Змагання». Є, наприклад, безкоштовна боротьба в орлі. Якщо я можу запозичувати гроші за квиток, я піду туди. Я був дуже боятися першого конкурсу, я був так shaken - як коли я їзда на поїзді, і коли я був на килимі. Моє найбільше побоювання було те, що він буде відеотапований і розміщений онлайн. Це так гасіння!

Зараз мережа повною мірою битв за участю Алі Баба - від Сиктивкара до Шалі. По-перше, його виступи транслюються: 30 березня він став на «Спір воїна» в Єкатерінбурзі (прокладений в інтернеті), а 9 травня він боровся на стадіоні Санкт-Петербурга «Петровський» у фіналі вуличного бойових турніру «Стралька», який покаже канал «Файтер». У менших змаганнях на камері В’ячеслава написано бійки.

- Я завжди сказав, що люди, якщо вони вбивають мене, знімаючи будь-який шлях. Ви можете зберігати вашу камеру, якщо вам потрібно.

03.03.2014 р. останні фото, завдяки не розірвати пост.

Головна

Відео: 7 боїв тут

Джерело: