Відеодогляд супереконом класу

Я довго мріяв про таку хорошу цивілізацію, як відеоспостереження на посадці. Відразу я хочу зробити бронювання, яке відеоспостереження потрібно тільки побачити, хто прийшов, піти в наші квартири багато, особливо напередодні Universiade, часті, але небажані гості (з огляду на основний маршрут руху VIP гостей), туева хача дистриб'юторів, постменів (зброя штрафів), військовополонених офісів і т.д. Я дізнався в спеціальній фірмі - ціни починаються від 6 т. Це було дуже дорого, тому я вирішив зробити це самостійно. Почати вивчення цін компонентів і думати про те, як все це може бути організовано. З метою організації відеоспостереження з бюджетом не більше 2000 дерев’яних блоків.

Загальна оцінка отримана - 1310 обладнання, 600 рублів телевізора, 50 рублів дроту.

Тут буде 33 фотографії.

Вибір було припинено на найдешевший варіант, на складі Орієнтовного відеоспостереження.

комплект - камера, ресивери, джерела живлення

ціна - трохи більше 1300 рублів

Ось сама камера... є IR підкладка, оскільки вона виходить пізніше - дуже потужна.

Модуль рецепції ... чорна дошка і кнопки є меню вибору каналу, тобто ви можете покласти до 12 камер на одному модулі і переключати ці кнопки

158279

Китай як Китай)

Наступне не мало важливо - це телевізор ... в принципі, він може бути підключений до домашнього телевізора, але це незручно, тому мені потрібно невеликий компактний телевізор ... Я відразу придумав ідею купити телевізор, який надягається в машині ... ціни починаються від 1500, бюджет не підходить ... Я пішов на віто ... щоб здивувати знайшов підходящий варіант тільки 600 рублів і найголовніше - практично новий і в коробці.

Наступний крок - місце установки обладнання ... спочатку хочу повісити на стіні, але вид проводів не порадував, думав і вирішив подрібнити все в одному з відсіків шафи шафи ...

Закрити

Я знімаю задню панель, щоб полегшити роботу.

Я додаю мережевий фільтр.

передній перегляд

Ми знайдемо старий шматочок деревини, ми побачили його... намагайтеся здогадатися без фліппінінгу, що це... якщо ви вгадаєте, ви можете сміливо зателефонувати себе генієм ...

Ми малюємо бар ... добре, як і раніше не вгадайте, що це для?

Пізніше ви дізнаєтеся, що цей бар був для того, і зараз трохи про дроти ... тому що камера є радіо, але вам потрібно тільки витягнути до нього продукти харчування, купили 10 метрів акустичного дроту на 5 рублів.

Простягаємо дроти через дверний суглоб.

Для того щоб не ускладнити роботу, я вирішив прикріпити новий дріт за допомогою стяжки до старих дротів.

І ось відповідь: Чому потрібно, щоб шматочок деревини - ми збираємося його на стіну, і вона буде мати камеру, прикріплену до неї.

відключення живлення комірки

Зніміть дроти, щоб потім з'єднатися до закладеного дроту.

Не забудьте про поляризацію ... камера "Обережно" прямим струмом.

р.

Тепер викрутимо камеру на дерев'яному брусі ... він вийшов не дуже акуратно - і що завгодно.

Великий брат дивує нас.

Тепер закріплюємо радіомодулем ... так як в процесі тестів було досить прогрітим, було прийнято рішення про те, що якщо повісити її в повітрі, тобто не закріпити його близько до стіни, а потім мало робити.

р.

Зареєструватися

р.

тест ... ми підключаємо всі джерела живлення і ввімкнемо в мережу

всі роботи )

Тепер ми ретельно закриваємо задню стінку, кладемо всі дроти в кабельні канали ... це те, що сталося.

Р

Через 3 години перевірте температуру всередині.

В кінці гарячого місця було живлення камери - 50 градусів, але це досить безпечно ... спасибі за вашу увагу, у мене є все.

Джерело: