Щиро вітаємо!

Але тепер мій дорогий Япс, сидіти щільно і тримати на стільці. Звичайно, ви впізнаєте це гарне оповідання. Ввічлива з бородою і сукню.
[нек]
Безперервне ім'я та традиції знаменитого комедія. Капелюшник Сполучених Штатів, ворог Державного відділу, знеболюючий геїв і списків, мастуратор на жіночих головок і головний захисник православної Росії. Так, це право. Це Всеволод Чаплін. Це право.
А тепер питання – де є Всеволод Чаплін фотограф Віталія Рагулін?
Ні, ні. Це не дружній шведський стіл у другій ХСЗ після пологів запечених американських прийнятих батьків.
Ні, це не офіційний банкет в Кремлі для спалювання мангалузької квітки Кондолезза.
Знову ж, це не суперечка Державного управління агентом.
Я даю вам підказку. Що таке свято? Четвертий з липня - червоний день календаря, який з наших друзів на планеті?

Право! Бінго!
Всеволод Чаплін на святкуванні Дня Незалежності США на прийомі американського посла Михаїла МакФаул на резиденції американського посольства «Спасобуд»!
Та da da da da da da дам !!!
І знову: Та da da da da da da дам !!!
Ви знаєте, що наш батько їсть?
Житло !!!

ЧОМУ: На святкуванні Дня Незалежності США Віталія визнали такі справжні патріоти та прихильники особливого шляху розвитку Росії як Тіна Канделакі та Зураб Церетеллі. Про Кургінян, проте, Вітал не міг пам'ятати.
Репост вітається, звичайно,
Дякую за винахід.
Головна

Джерело: