"Жава" 1973 реліз

Віталія відреставровала ретро «Ява» з коляскою з кришки іржі і фрагментів склопластику. Тепер 40-річний мотоцикл не має проблем, що проходить перевірку, збираючи захоплені посмішки на дорозі і відсутній 76-й бензин. Його власник не вважає себе «бікером» в сучасному розумінні слова: «Поцілунок, реставратор». Ява не велосипед!

"Жава" 1973 реліз

У 9 класі я зрозумів, що я хворий з мотоциклами.

Він був Йова 250, що його батьки купили його. Він стержає його з любов'ю - і, ймовірно, приводив зараз, якщо я не розібрався його, готуючись до відновлення, сміється Віталія. У той час я був дуже молодий і не міг уявити всі труднощі і витрати, як фінансові, так і часові. Вело все ще чекає свого часу - і буде чекати, бо це історія - вона не повинна бути втрачена.

Коли Віталія була в 9-му класі, він і його брат влітку в с. давала стару Java і повний причіп запасних частин.

За тиждень ми приносили мотоцикл в гідний вигляд, я почав його - і зрозумів, що я хворий з мотоциклами для життя.

«Я шукав запасних частин всюди: в селах, на блох ринках, в Інтернеті, від друзів. Хто отримав проблему?

"Жава" 350, що Віталі пишається сьогодні, виділяється в 1973 році. Він купив його в 2003 році як студент: «Я не пам'ятаю точно, скільки коштує, але це було досить важко для мене назад. й

Ось де все почалося.

"Жава" 1973 реліз

На "Жава" встановлений двостроковий двигун з об'ємом 350 куб. см.

Це рідний двигун, він пережили, але був в дуже бідному стані, повинен бути відновлений. Нещодавно зробив «капітал», тепер я запустив. Сам мотоцикл був страшним: все страшно, коляска практично не збереглася. Не залізо - світло, виготовлене з склопластику. Для того, щоб приїхати на мотоцикл з коляскою, і це, здається, було б’є часто. Якщо праска просто крапки, то цей коляска на найменших тріщинах удару, лопається - так вона була, затінена. Я зробив три або чотири аналогічні автомобілі. Здивився довгий, приклеюється ...

"Жава" 1973 реліз

Запчастини для його ретро-джава Віталія шукає «все: в селах, на блошиних ринках, в Інтернеті, від друзів – хто має те, що на полиці запалюється куди».

Як було відновлено, це стало простіше: на дорогах люди реагують з посмішки, пропонують деякі запасні частини, які вони лежали в гаражах і шахів з часів безсмертності. Я пішов з перевіркою, людина перестає: «У мене є нові циліндри для вашого мотоцикла, мені потрібно? й

- Дати або продати?

- Продано. Але за розумну ціну. До речі, водії мого батька завжди збираються на діагностичних станціях навколо мотоцикла. вони дивляться на цю Java з ностальгією, вони мають щось пам'ятати і розповісти, і ці історії завжди наповнені щирою теплотою. До речі, сам огляд завжди без проблем.

"Жава" 1973 реліз

На мотоциклі немає індикаторів напрямку, вони не передбачені виробником, тому Віталій має попередити про маневр з його застарілою рукою: «Щодо правила дорожнього руху» Хелмет, який постійно зношує моторика, "сортний - з точки зору безпеки, це, звичайно, застарілий."

"Жава" 1973 реліз

Для мене це вихідний мотоцикл - Я не їздию його весь час, я їздию в хорошій погоді виключно заради позитиву і настрою інших. Так питання безпеки не гострий. Не їздити. На швидкісному вимірі максимальна швидкість 140 км / год. На доріжці прискорює досить динамічно протягом своїх років, але зараз мотоцикл працює після "капітального" двигуна - так максимум 60.

"Жава" 1973 реліз

Віталія дуже скасовується, що Нормал-80 зникне з АЗС - щороку ми повинні піти на більш і більше хитрощів, щоб зекономити ретро двигун з сучасним бензином.

Я заправляю 92nd, але 40-річний Java не призначений для таких бензинів - двигун швидко перегрівається. У роки, коли такі високоточні бензини ще не були доступні, принаймні для масового продажу. Двигун призначений для 76-го і бензину з меншим числом октану. Тепер необхідно вирізати головки двигуна певним чином, щоб зменшити камеру згоряння.

"Жава" 1973 реліз Габаритний зображення

Віталія каже, що його ретробайк "Для того, щоб купити непорошок, очевидно, люди - як пам'ять молоді".

Ви зупинитеся на світлофора, автомобіль виходить, скла йде вниз - і море емоцій до мотоцикла. Я скажу, «Одно!» але ще не, бо історія не має ціни, і я зробив для себе, для естетичного задоволення. До речі, на поствоєнному моторному шоу в Парижі, такий «Жава» за свій ідеальний дизайн і технічний компонент був відзначений першим місцем. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, добре заслужено, він все ще ідеально.

"Жава" 1973 реліз Р

... У той час як ми говоримо з Віталієм, Лексус гальмував на мотоцикл. Вікно двері водія скидається і чоловіком 50 років, милуючись кризою своєї мови, просили: «Так?» Продати? Отримав відмову, зліва “право в разі – раптом вирішить” телефон і, зважування, зліва.

"Жава" 1973 реліз

з www.tut. від

"Жава" 1973 реліз р.

Джерело: