Вбивання свиней або людей?

Новини каналів не рекламують це, ця інформація не особливо багатоповнена в будь-якому місці ... але вона має сенс для всіх, хто думає про МВГ.
У Воронезькій області свині знищуються в приватних фермерських господарствах, приховавши за те, що нібито в африканській рівнинній області.
А потім я постаю текст з очей. Подумайте себе, вирішили самі.

Вт, 18/06/2013 - 00:17
У Богучарському, Петропавловському та Верхнемамонський райони Воронезької області відбуваються без законності! Все це може статися в будь-якій частині світу! Під приводом АФС знищуються свині трави в приватних господарствах. Після ін'єкції снодійних таблеток свині кладуть в «покетку» і встановлюють на вогонь. Поросята приходять до своїх почуттів, спалюють живу. Верхній шар вигорає, нижню крупу живі свині. Вони викидають старі шини, деякі управляти, щоб вийти, і вони charred працюють по області. Пороги, які загинули, були на сонці протягом декількох днів. Птахи лущуть м'ясом по всій площі. Який погляд! Фото і відео. Без обробки здійснюється, без документів. Як ми можемо зробити все? Якщо є вірус, він гине в +60 г. Але вони спалюють здорові свині! Не дозволяючи собі бути переробленими. Відповідна виплата. Для поросят до 49 кг - 2749 і більше 59 рублів. за кг. жива вага. Але поросят не тільки не важить, але навіть не записувати, в якому подвір'я скільки вибрано! Може бути, це користь когось. Чи є вони наслідки вступу до СОТ? Що ви думаєте про це?

Фото

Фото

Фото

Додано до [mergetime]1373024341[/mergetime]
Я спробую вставити відео.

Інтелектуально
Ситуація така, не існує ніяких захворювань, люди приходять в білий і часто без власників відкриті барани і знімають свині, як номінально зважені (але, хто перевіряє його?!). Поросятий себе не знищує, не знезаражувати, не експортувати підстилку і годувати (і це всі джерела розподілу) тільки знищити всіх тваринників.

3625699

Згідно з чутками, щоб побудувати свино-бросовісний комплекс ... який є надзвичайно некомерційним для торгівлі приватної власності свинини "живий" ... думають, що це тастер, ніж свиня на нормальній дієті, або швидко вирощується "м'ят" але дешево ...

Я розумію, що не вистачає наркотиків для седації ...

Джерело: