533
ЖК DRIFT
Я зустрівся кілька модних дизайнерів тут і вирішив поділитися своїм хобі. Я був захоплений подразненням на масштабі 10 з 2007-8 років і я скажу, що так багато років хобі вже втомився, я вирішив придумати щось нове і приїхати по фотографіях діорами. Тут виникла ідея поєднувати модель з діорами. Правда в процесі будівництва змінив мій розум і вирішив просто зробити фото стенд для моделей, для змагань і т.д. Я думаю, що багато людей будуть насолоджуватися фотографією.
Для початку я просив другу за 4 аркуші ПВХ 3 мм. Знайдено ще 1 мм ПВХ листа в старих запасах. Всього 5 аркушів ПВХ розміром 1.5x1.5, думав багато, але виявилося, що трохи навіть. Знайдено підставу для підставки точно розмір листа.
Перше, що я почав робити плитку. Довгий процес всіх.
Р
Кожна плитка обробляється і налаштовується в розмірах, більшість часу і витрачається на неї.
Плитка вийшла стільки, скільки пакетів, але в кінці ще не було. Я вирішив перенести його ще раз і розпочати на воротах і будівлі. Я отримав власники установи всі розміри, перерахував все на 10 шкали і почав розмітку і різання.
На фото, що я спробував повторювати
Починався перший шлях ворота.
Одна частина воріт з'явилася таким чином.
Звичайно, після всіх початкових маніпуляцій з пластиком я зрозумів, що я не можу точно відтворити, причину лише 1 картина і не міг знайти більше. Я зробив багато мислення і зробивши це себе.
230989
На жаль, я не зроблю все, іноді це було просто нічого, про кілька днів, пізніше він вийшов.
Шкідники в день було близько 30-1 годин вільного часу, а потім перед сном
У зв'язку з появою 2-ї частини макета, а саме будівлі, довелося розірвати між хвіртами і сам будинок, зробив як там, так і там. На будівлі почали зробити плитку, а до воріт почали робити паркан.
Я бачив ліхтар для воріт випадково на малюнку, вирішив не пропустити таку важливу деталь і зробив такий проект.
І звичайно ж, фурнітура на воротах саме обов'язково.
Про тиждень пізніше він закінчив ворота з парканом, зробив будинок і дах для нього.
р.
Сама будівля, хоча з неробочим вікном.
Як тільки я зробив будинок і паркан запам'ятався незакінченою плиткою, я вирішив, що в такому вигляді він виглядає страшно і вирішив дати йому факт.
Добре, приблизний вид плитки
Готово вікно і плитку.
кут
Поступово продовжили фінішувати плитку і почали вимивати в будівлі.
Після 20 хвилин ця картина почала з'являтися.
Виявилося, що це ворота.
На жаль, не видали нічого, тільки цей результат.
завершила всю ту ж плитку, покривають все грунтом для кращої міцності при фарбуванні, купили лакофарбові щітки і т.п. руббіш
2982516
Після пари годин модель набуває темних кольорів.
Намагатися отримати наймальовничіших від фото
Пофарбовані відразу і ворота з парканом, іноді намагалися дати іржі, все як на фото.
результат
до
верстка
р.
Додайте нерівності до поверхні підлоги
р.
Пофарбував ліхтар, потім правду вирішив не пофарбувати його як на фото, і додано «чорти»
р.
Я повернувся до моєї несловенної плитки, першого тестового живопису.
Я читаю на всіляких форумах про те, як зробити плитку більш реалістичною і зібраною піском, очищивши її і вирішив приклеїти її між плитками, щоб надати більш реалістичність.
Вранці я побачила жахи, створених своїми руками, пісок з плитки не розірвав, і мені довелося пофарбувати його знову, хоча після розпису він став ще цікавішим.
Фото
Оздоблений, пофарбований і очищається черепицею і вийшов так.
Я взяв мій перший тест пострілу.
Я помітив шанс на фото знак зліва і звичайно, його потрібно було зробити, але тут знову мене захопили, хоча б я, але при друку, видрукувати абсолютно різні розміри. замість 5 см в ширину вийшло 7, дуже багато для масштабних моделей. Я вирішив не змінити його, але залишити його як це.
На жаль, немає картин цегляного розпису на воротах, я просто покажу тебе.
Підставка постійно рафінована і багато більше потрібно зробити, але так далеко вона виходить так:
391964 р.
другий
Останні
Джерело:
Для початку я просив другу за 4 аркуші ПВХ 3 мм. Знайдено ще 1 мм ПВХ листа в старих запасах. Всього 5 аркушів ПВХ розміром 1.5x1.5, думав багато, але виявилося, що трохи навіть. Знайдено підставу для підставки точно розмір листа.
Перше, що я почав робити плитку. Довгий процес всіх.
Р
Кожна плитка обробляється і налаштовується в розмірах, більшість часу і витрачається на неї.
Плитка вийшла стільки, скільки пакетів, але в кінці ще не було. Я вирішив перенести його ще раз і розпочати на воротах і будівлі. Я отримав власники установи всі розміри, перерахував все на 10 шкали і почав розмітку і різання.
На фото, що я спробував повторювати
Починався перший шлях ворота.
Одна частина воріт з'явилася таким чином.
Звичайно, після всіх початкових маніпуляцій з пластиком я зрозумів, що я не можу точно відтворити, причину лише 1 картина і не міг знайти більше. Я зробив багато мислення і зробивши це себе.
230989
На жаль, я не зроблю все, іноді це було просто нічого, про кілька днів, пізніше він вийшов.
Шкідники в день було близько 30-1 годин вільного часу, а потім перед сном
У зв'язку з появою 2-ї частини макета, а саме будівлі, довелося розірвати між хвіртами і сам будинок, зробив як там, так і там. На будівлі почали зробити плитку, а до воріт почали робити паркан.
Я бачив ліхтар для воріт випадково на малюнку, вирішив не пропустити таку важливу деталь і зробив такий проект.
І звичайно ж, фурнітура на воротах саме обов'язково.
Про тиждень пізніше він закінчив ворота з парканом, зробив будинок і дах для нього.
р.
Сама будівля, хоча з неробочим вікном.
Як тільки я зробив будинок і паркан запам'ятався незакінченою плиткою, я вирішив, що в такому вигляді він виглядає страшно і вирішив дати йому факт.
Добре, приблизний вид плитки
Готово вікно і плитку.
кут
Поступово продовжили фінішувати плитку і почали вимивати в будівлі.
Після 20 хвилин ця картина почала з'являтися.
Виявилося, що це ворота.
На жаль, не видали нічого, тільки цей результат.
завершила всю ту ж плитку, покривають все грунтом для кращої міцності при фарбуванні, купили лакофарбові щітки і т.п. руббіш
2982516
Після пари годин модель набуває темних кольорів.
Намагатися отримати наймальовничіших від фото
Пофарбовані відразу і ворота з парканом, іноді намагалися дати іржі, все як на фото.
результат
до
верстка
р.
Додайте нерівності до поверхні підлоги
р.
Пофарбував ліхтар, потім правду вирішив не пофарбувати його як на фото, і додано «чорти»
р.
Я повернувся до моєї несловенної плитки, першого тестового живопису.
Я читаю на всіляких форумах про те, як зробити плитку більш реалістичною і зібраною піском, очищивши її і вирішив приклеїти її між плитками, щоб надати більш реалістичність.
Вранці я побачила жахи, створених своїми руками, пісок з плитки не розірвав, і мені довелося пофарбувати його знову, хоча після розпису він став ще цікавішим.
Фото
Оздоблений, пофарбований і очищається черепицею і вийшов так.
Я взяв мій перший тест пострілу.
Я помітив шанс на фото знак зліва і звичайно, його потрібно було зробити, але тут знову мене захопили, хоча б я, але при друку, видрукувати абсолютно різні розміри. замість 5 см в ширину вийшло 7, дуже багато для масштабних моделей. Я вирішив не змінити його, але залишити його як це.
На жаль, немає картин цегляного розпису на воротах, я просто покажу тебе.
Підставка постійно рафінована і багато більше потрібно зробити, але так далеко вона виходить так:
391964 р.
другий
Останні
Джерело: