Гаал торговець Міша

Мій сусід - гідна єврейська сім'я, і, навпаки, стереотипи, вони не є кроками: вони можуть запозичення або 500 рублів для оплати. Одного дня вони мали залишити на пару днів, і вони залишили мене в догляді за сина. Misha є чорно-волосатий, товстий хлопчик, 9 років недавно вийшов. Усвідомляючи, що я не можу заважати малюка краще, ніж комп'ютер, я сидів його на моєму ноутбуці і перетворився на Space Rangers. Багато сучасних дітей знайдуть гру нудною, але не Misha. Відразу вибираючи Гаал купця (!), він набрав на війну з Клісанами, почав рогати. Я пішов в інший номер, щоб дивитися футбол. І коли через два години я повернувся, щоб перевірити дитину і знайшов:
У тюрмі заробив понад 100 000 кредитів (показав мені, що він зробив багато грошей в тюрмі!)
Відвертаючи гроші від будь-якого, він заробив піратський рейтинг, який дозволив йому недорого придбати протоплазми (=> Рейтинг дальності та підвищення кваліфікації «Торгівля» до максимуму.
Незабаром після того, як я прийшов, він почав торговий квест з Мензолами. Він попросив мене на папір і ручку і написав ціни і ігрові моменти докладно. Я загинув місяць, щоб пройти його. І сказав він третій раз!

А до питання «Як можна вирішити квест так швидко?!» він, дивлячись на мене, як морон, подав мені лист розрахунків і пішов на кухню, щоб порожнити холодильник. Це хлопчик Misha.

й

Джерело: