Прогулянка по занедбаному полігону.

Як ви знаєте, в 2007 році було завершено виведення ГРВЗ (Група російських Троопів у Transcaucasia) з території Грузії та передано всі об'єкти до місцевих ЗС. Включаючи програму Gonio. Що я хочу поговорити. Похід на вихідні, і як звичайно, п'яна кава, я відчував, що частина тіла craved пригод. Я з'ясував, куди піти відразу. Ви б'єте! Коли я був у школі, друзі, любили притулок після зйомки на полігоні, так як ви можете знайти багато цікавих речей: від вологого диму, який потім був висушений і спалений в школі, порушуючи уроки, і закінчуючи трофіями, пам'ятайте, що я дивився, що живий і що всі пальці знаходяться на місці.

Це буде ~60 фотографії.

Помиранати з GP-25 "Бонука"

87789279

Знімний постріл від RPG-7

Після того, як сніданок і викинути пару сендвічів, пляшки мінеральної води і дзеркала на свій ранець, він пішов взяти машину з гаража, не забуваючи захопити цивільну бочку (живо далеко від міста і якщо ви запустили в націоналісти ввечері - немає кращого аргументу в обговоренні з ними, ніж Beretta 92FS.) Автомобіль працює, реєстратор працює, нехай!

Похід на Гоні міст

до правого нового мосту - старого, на якому приводили цистерни на танкодром ... і тепер пандус був «прикріплений» до нього і вантажники набирають рубль і пісок.

8555582

За півгодини він досяг своєї мети, але тільки не підійшов до полігону – пара солдатів в кабіні біля бар’єру постійно змивається. Так, після водіння пари кілометрів він відключив дорогу і затягував по машині в загустках elderberry. Погода була шикарна, в небі немає хмар, сонце горіння, температура не нижче +40'C. Курчаті втечули тепло, як це.

Після того, як на пляжі з'явилася невелика річка імена, він вирушив як пешкарус.

До речі, населення практично не приїжджає і тому в спеку можна спостерігати цю картину: Так, так !!! на п'ятикілометровому протяжці пляжу не душа!

Як він прогулявся, він фотографував місцеву флору, наприклад, хребтовий стовпчик, що входить до червоної книги.

І так робимо маки.

Незабаром починайте зустріти кілька інших експонатів: груба куля з картриджа 5.45x39

І незабаром є об'єкти, які нагадують вам, що ви знаходитесь на навчальному майданчику.

DOT - Пожежно-термічна пожежна точка ... металеві дверцята зрізаються, швидше за все, ручають її за металобрухту

Шукаєте всередині, можна захопити творчість воїнів.

Більше творчості.

р.

Навіть на стелі! ХД

Після того, як все тут викопували траншеї, траншеї, потім ями з'явилися в яких зруйнували боєприпаси, які привозили з складів.
Зараз природа підкорює цю територію.

Це те, що лунок виглядає зараз, яке було більше 3 метрів глибоко.

92097654р.

І це зростання траншеї.

р.

Він був вузьким манометром, по якому цілі перетягувалися на пороху. Як це було сказано: вихід військ з Німеччини не буде, ми не будемо залишати в Грузії навіть портер.

Але в таких ящиках були встановлені крокові двигуни, які підняли двошарові цілі (дві шари металу виділяються один від одного), які при ударі по кулі «полягають» і «забуджуються» після певного періоду часу.

Дуже красиво виглядає.

І вегетація робблінгу.

69

Квітка

Морські кущі пряжки плетуть цю рослину, сорт меду, квіти якого виділяють приємний аромат.

Він повернувся до «фортифікацій», що колись навчався бурити немовляту.

І руїни.

Кондиціонер

618362

Що ще проростає.

стіна ожини

На підлозі розсіювача обшивки від бойових і заготовок картриджів 9x18, 5.45x39, а також 7.62x39 ...

Так як вони не приймаються для металобрухту - тому вони...

Всередині будівля виглядає ще гірше зовні.

На сходах немає навантажувальних балок, на сході не вистачає кроків

І місця і цілі рейси.

На другому поверсі відсутні гори будівельних відходів.

І повинен бути перемикач.

Оскільки підлога продувається за кресленнями, патрони не втратили свою презентацію.

Додано до [mergetime]1373180905[/mergetime]
Коли ви йдете зовні, ви переходите в бункер.

Коли ви йдете зовні, ви переходите в бункер.

Ви помітите, як порожня емульсія на вас.

3610Р. 4200Р.

на спинці яких оболонок знову, цей раз 7.62x51

І пучок кімнат і коридорів, тому звуження, що потрібно протягнути через дуже акуратно, щоб не змащувати.

899485р.

У одному з кімнат блокажу ... повернулися на поверхню ... очевидно, було DOT ... там були руїни.

Біля кошерних траншей, бетону!

Додано до [mergetime]13731868[/mergetime]
А потім я спав солдатів з контрольними точками, почав кричати і показати ознаки, щоб піти на них ... yeah, я кида все ...
Я мав заважати, що я збираюся до них, піти за кущами і там, вигинаючи швидко і швидко перемістити до моря ... кілометр пізніше, я знайшов біля невеликих озерних загусток акації і вільхи, які оточують патч трави. Привітання і прослуховування, я сидів протягом 20 хвилин і переконайтеся, що ніхто не захопив мене з контрольною точкою, вирішив зупинитися і мати закуску.

р.

Трохи макроси:
руді

Мільйон

м'ята

Кінчання

р.

І раптом я почула натискання крильця ... ретельно виглядаю з загусток просто стрункими!

Лебеді!

р.

Яка дуже лізилія почала відпливати, коли я вийшов з кущів ...

Я пішов додому.

Кінець

Джерело: